Salutari la toata lumea! Va deranjez pt un sfat... Am un "puiut" de "destul de ciobanesc german" (poza) care are 8 luni si aprox. 25-30 kg. Nu stiu ce calciu/vitamine i-au fost date pana sa ajunga la mine acum o luna si jumatate-doua luni, dar de cand e la mine eu nu i-am dat nimic. Asta pentru ca a avut probleme de sanatate foarte grave si calciu/vitamine era ultimul lucru de care trebuia sa ma preocup (fapt de care m-a convins inclusiv doctorul). Acum se simte mult mai bine, este foarte vioi, a luat si ceva greutate, tinand cont de faptul ca arata chiar foarte rau cand l-am luat. Cam de doua saptamani nu a mai facut tratament cu antibiotic, dar urmeaza inca unul sapt. viitoare. In conditiile astea, am fost azi la doctor si l-am intrebat ce calciu/vitamine pot sa-i dau, dar mi-a zis ca nu e cazul sa-i dau (deloc), ca arata destul de bine in general, si mult mult mai bine decat in urma cu o luna si ceva. Ce vreau sa va intreb este: nu este normal ca la varsta lui sa ia ceva de genul asta? mai ales ca este foarte vioi si alearga de ma sperie .... si daca da, ce, si cat, si cum???