|
vom haus selia
|
 |
« on: December 11, 2006, 03:06:06 PM » |
|
BRAVO MOFLI :
Profit de topicu tau ca sa fac o analiza : Bravo prietenii mei romani , bravo super crescatori . V-ati plimbat pe toata europa cu monte la super campionii vostrii. A-ti avut un adevarat campion in Ro la dispozitia voastra. Care avea o mare problema , proprietarul lui era GIOVANNI ZINGALE. pentru. mine a fost o mare deziluzie , am fost pur si simplu obligat sa-l dau. Cum voi toti stiti a fost la mine 14 luni. pentru. un campion ca el sau un “comerciant†ca mine, cam putin 3 monte platite si restul numai femele din canisa mea. Hai sa facem o analiza de “corcituri†produse de el.
1) Cu REPSY V HAUS MOFLI – 2 F , din care 1 nu se stie nimic, Sorin a vandut-o , iar a doua este WANDA V HAUS MOFLI : rezultatele wandei: -2RPJ-CAC-CACIB-LOC 1 CLUB CTA(12-18) -LOC 4 CAMpIONATUL NATIONAL 2006-LOC 38 SIEGER AUSTRIA - LOC 7 CAMPIONATUL MONDIAL(FCI) POZNA -HD este verificat in Ungaria
2) ILA LOWENHAUS - 1 M + 5 FEM , absolut superbe , din pacate proprieteru nu are nimic cu expo. Ii are pe toti acasa. 3) USSI OHLENKOPF – 2 FEM : BLANCA V. HAUS SELIA - HD+ED NORMAL DNA (GERMANIA) F/B 2* , CRAIOVA F/B 1* , TIMISOARA SATU MARE F/B 1* , BAIA MARE F/B 3* , CAMP. F/B 10 BESSY V.HAUS SELIA HD+ED NORMAL DNA (GERMANIA)
4) PENTA V.HAUS SELIA CENA VOM HAUS SELIA HD +ED FAST NORMAL DNA CRAIOVA 1* F/B- ,TIM. 4 F/B ,-CAMP. 4 F/B,TIM. CAC 3 EXC
CHELSEA VOM HAUS SELIA TIMISOARA 3 F/B ,CAMP. 1* P
5 ) CATI VOM HAUS SELIA 1 M - ENZO VOM HAUS SELIA
5) RONJA WESTERVENN 2 F DEVA VOM HAUS SELI SATU MARE 1*F/B,BAIA MARE 1*F/B DONNA VOM HAUS SELIA CHINEZI AU PLATIT 1KG DE BANI 6) IRIS BIBERBAU 3M+1F GEMMA VOM HAUS SELIA HD+ED FAST NORMAL DNA (GERMANIA) CAMP. 13*F/B
7) QUELLE HANNOVERANER OHF MAX VOM HAUS SELIA
8 SEA VOM HAUS SELIA
9 HUTWEIDE
`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
Din 9 monte facute a produs 45 de pui din care 21 inca prea mici , unuii din ei promit foarte bine . Wanda ,Blanka , Cena , Chelsea , Deva – au dominat toate expozitiile unde au participat. Toti , absolut toti puii radiografiati au iesit in cel mai rau caz fast normal . ESKO MULTUMESTE TUTUROR CESCATORILOR DIN RO , MAI ALES CELORA CARE L-AU DESCONSIDERAT SI E SIGUR CA MULTI DINTRE EI REGRETA CA NU L-A FOLOSIT.
ORICUM NU E NICI O PROBLEMA , NE MAI FIIND IN PROPRIETAEA LUI GIOVANNI ZINGALE pentru. AMATORII DE MONTE EXTERNE SI DE EXCURSII LUNGI IL GASESTE IN ARMY DOG BASE OF CHINESE PEOPLE’S LIBERATION ARMY , ORICUM E LA MODA MONTA EXTERNA.
FAPTE NU VORBE
|
blanka.jpg (33.95 KB, 647x464 - viewed 675 times.)
cena.jpg (58.64 KB, 766x630 - viewed 680 times.)
MAX.jpg (24.33 KB, 449x338 - viewed 672 times.)
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #1 on: December 11, 2006, 03:30:09 PM » |
|
Aveti dreptate domnule Zingale.Esko trebuia folosit mai mult,era cel mai bun mascul din tara(parerea mea).Pacat ca la-ti dat,poate cu timpul,dupa rezultatele puilor din el,aveati mai multe monte cu Esko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #2 on: December 11, 2006, 03:42:08 PM » |
|
.....ma tot intrebam de ce, la Iff, la primele monte au venit... Arhaus (Jacko)...prima monta Dragotim (....Conny).....a 2-a monta...platita. Buchenland... Bienenwald.... Sfarghiu....ghinionist ca de obicei... Ursus....... Bonanza.........
....multi, multi ardeleni,,,,putini olteni.....si...si mai putini....moldoveni. Bucuresteni.......DE LOC !!!
Don Giovanni......e vorba de CAPRA NATIONALA.....pe care tu n-ai cum s-o-ntelegi.... Pacat ca nu eram inca cu cainii....cat l-ai avut pe Esko.....oricum....
...AM 3 MONTE LA URAS CU.....100,-eur, parca ziceai......sa dea dracu sa-l vinzi , ca daca nu....sunt sigur ca-i faci selectia in Germania.....da-i Acana...pt ureche.......
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
kike
Hero Member

Diana v Haus Mofli & Argus di Ca San Marco
|
 |
« Reply #3 on: December 11, 2006, 03:49:08 PM » |
|
da,cei care nu l au folosit pe esko la monta au avut de pierdut(acum ca au vazut pui din el mai mult ca sigur regreta)pt mine monta cu esko a fost cea mai reusita-pacat ca au fost doar 2 femele in cuib.eu sunt foarte multumita de wanda.sincer,cand am facut monta cu esko nu ma asteptam sa mi iasa asa o femela buna(mai ales ca repsy-mama wandei-nu este o femela stralucita si in pedigree ul ei sunt numai caini haus mofli).DL GIOVANNI VA MULTUMESC CA L ATI ADUS PE ESKO IN TARA SI CA AM AVUT OCAZIA SA L FOLOSESC LA MONTA. chiar daca nu mai este in tara esko ramane preferatul meu  . poza cu wanda
|
|
|
|
|
R.I.P Oscar...nu te vom uita niciodata
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #4 on: December 11, 2006, 04:07:58 PM » |
|
Toate produsele care sunt oferite spre vanzare au un cliclu de viata compus din 4 faze. Dumneavoastra a-ti renuntat dupa primul ciclu - lansarea pe piata - cand produsul este "cumparat" de persoanele mai "curajoase" care abia acum pot sa-si exprime opinia despre calitatea achizitiei, in acest caz prin prisma produsilor rezultati. Eu cred ca sunteti putin prea grabit. Daca Esko ar fi ramas in tara asa cum a ramas si Iff probabil ca ar fi facut suficiente monte pentru a va recupera investitia si a obtine chiar si profitul care a iesit de la Chinezi. Pacat ca va ghidati dupa idea ca un mascul nu trebuie sa stea mai mult de 1 an intr-o canisa.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #5 on: December 11, 2006, 04:17:27 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #6 on: December 11, 2006, 04:33:47 PM » |
|
Eu cred ca domnul Zingale sa grabit,trebuia sa aiba putina rabdare si sint sigur ca avea monte la greu.Eu am o femela in virsta de un an,din Xolan si Unschi de Astoria si prima monta vroiam sa fac cu Esko.Dar am avut ghinion,domnul Zingale a dat pe Esko,iar femela a suferit un accident,cu o luna inainte de Campionatul din Arad.Dupa accident trebuia operat,sa dus ex displazie.Dupa operatie,vreo doua saptamini iarasi ghinion,femela sa luat la bataie cu taicasu si sa dus jumate din urechea dreapta.Asta da ghinion. :'(Din pacate asa a fost tot anul.Intr-un an sa pierzi trei caini(o femela din Iff,femela despre care scriu,si un pui de vizsla maghiara),e ceva.Cred ca altii de mult sar fi lasat de caini. >:(Dar viata merge inainte,sper ca la anul,sa am mai mult noroc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mit Spiellust
|
 |
« Reply #8 on: December 11, 2006, 04:59:05 PM » |
|
Felicitari pentru rezultate!!! 
|
|
|
|
|
|
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST I MISS MY MIND THE MOST
|
|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #9 on: December 11, 2006, 05:05:04 PM » |
|
ATTILA , BOGDAN, REPSY , LIVIU Va multumesc pentru.cele spuse , pentru.mine Esko a fost o provocare , am dovedit 100% ca ce am spus in primavara anului 2005 lui Sorin Dragomir ( Esko a fost cumparat de catre mine pentru. el ) era corect. Esko a fost un pariu la care eu m-am ambitionat. Oricum tot sunt in ideea , femela face canisa ,in nici un caz masculul. De aceea un mascul de import trebuie sa stea intr-o canisa ( mai ales in Ro ) maxim 6/12 luni. Experienta pe care am maturat-o in atatia ani imi da curaj s-a prevad rezultatele reproductive a lui Uras V.Haus Selia. Acei putini care ma cunosc personal si care sunt langa mine stiu ca in viata mea am facut cadou mii de caini , deoarece nu aveam incredere in ei. Meditati , ganditi-va bine, intrebati-va daca crede-ti ca e cazu, de ce eu nu am vrut sa-l vand pe Uras , am 3/4 oferte serioase. ( in ciuda urechei neconsolidate ) si chiar unul dintre ei s-a declarat fiind Liviu Bardar. Prietenii mei nemti carora le-am aratat ( Send Peter , Robert Lang , Walter Stein , Massimo Grassi ) au fost de acord intr-o discutie la o cina ca la campionat in cls.lui nu erau masculi mai faini decat el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #10 on: December 14, 2006, 07:45:25 PM » |
|
MONTE ""CASALINGHE"" :
URAS VOM HAUS SELIA HD+ED NORMAL DNA
URAS VOM HAUS SELIA X MILAGROS DELLA CERZA SCH 2 KKL 1 DNA URAS VOM HAUS SELIA X UNA VOM HAUS SELIA 4 CAC URAS VOM HAUS SELIA X PENTA VOM HAUS SELIA IPO 1 KKL 1
UXEL DI CASA ITRI SCH 3 KKL 1 DNA UXEL DI CASA ITRI X RONJA WESTERVENN IPO 1 KKL1 DNA "A" UXEL DI CASA ITRI X TANIA VOM HAUS SELIA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #11 on: February 05, 2007, 07:20:24 PM » |
|
TEO VOM HAUS SELIA POZA 04.02.07 HD+ED NORMAL DNA
PEDIGREE : ttp://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/412248.html 17/04/05 CLUB CRAIOVA G.PETTINAROLI 6/9 LUNI F/B 1* 07/05/05 TIMISOARA CAC A.DUTA 6/9 LUNI ECC BEST PU 1* 08/05/05 TIMISOARA CACIB KHOMASURIDZE 6/9 LUNI ECC BEST PUI 1* 05/06/05 RESITA CAC S.DRAGOMIR 9/18 LUNI ECC 2* 18/06/05 LUGJ CAC V.NICOLAIEV 9/18LUNI ECC 2* 13/08/05 CLUB ARAD A.RUDOLPH 9/12LUNI F/B 2* 13/11/05 TIMISRA CAC DKMT S.DRAGOMIR 9/15 RPJ 1* 29/04/06 CLUB CRAIOVA G.PAFFONI 18/24 LUNI ECC. 1* 07/05/06 CLUB TIMISOARA P.ARTH 18/24 F/B 3* 03/06/06 CAC LUGOJ S.SZABO INT ECC 2*.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #12 on: February 05, 2007, 07:22:48 PM » |
|
REA VOM HAUS SELIA POZA 04.02.07 HD +ED FAST NORMAL DNA PEDIGREE : http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/400218.html17/04/05 CLUB CRAIOVA G.PETTINAROLI 9/12 LUNI F/B 1* 07/05/05 TIMISOARA CAC A.DUTA 9/18LUNI ECC + RPJ + BOB 1* 08/05/05 TIMISOARA CACIB KHOMASURIDZE 9/18 LUNI RPJ+BOB 1* 05/06/05 RESITA CAC S.DRAGOMIR 9/18LUNI+RPJ+BOB+BOG 1* 18/06/05 LUGOJ CAC V.NICOLAIEV 9/18/LUNI ECC + RPJ 1* 13/1105 TIMISRA CAC S.DRAGOMIR 9/15 ECC + RPJ+BOB 1* 20/1105ARAD CAC TOPG.CENADAN9/18ECC+RPI+DERBY+BOB+BOG 1* 07/05/05 TIMISOARA P. ARTH 18/24 LUNIF/B 2*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #13 on: February 05, 2007, 08:20:16 PM » |
|
URAS VOM HAUS SELIA
HD + ED NORMAL DNA
PARTICULAR CAP CULOARE GREABAN UNGHIUL ANT. UNGHIUL POST +CRUPA
PEDIGREE :http://www.pedigreedatabase.com/gsd/pedigree/433137.html 13/11/05 TIMISOARA CAC DKMT S.DRAGOMIR BABY EXc 1* 29/04/06 CLUB CRAIOVA G.PAFFONI 09/12 LUNI EXC . 1* 07/05/06 CLUB TIMISOARA P.ARTH 9/12 LUNI F/B 1* 03/06/06 CAC LUGOJ S.SZABO JUNIOR Exc 2*. 29/10/06 Campionat arad SCHWEIKERT 12/18 F/B 9* 25/11/06 CAC TIMISOARA A.SZALHOTKA JUNIOR EXC +RPJ 1*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom haus selia
|
 |
« Reply #14 on: February 06, 2007, 01:17:31 PM » |
|
Sper ca v-ati intrebat ce s-a intamplat , cum e , ca Dl. Bardar m-a ataca pe mine, pot sa va explic, sa vorbesc sa va povestesc ... bla,bla,bla ... cred ca e mult mai simplu sa va spun ca dupa revelion au intervenit probleme personale care au facut pe Dl. Bardar sa gaseasca aceasta cale sa ma atace intr-un mod absolut infantil si pueril. Nu vreau , chiar imi refuz sa intru in polemii pe acest forum. NU POT SA INTELEG DE CE DL. RAZVAN PERMITE ASEMENEA BARFE, DISCUTII INUTILE PE FORUM, INCET, INCET ACEST FORUM DEVINE "FORUMU BARFITORILOR". Apropo de " LORD " saracu animal a murit dupa un an jumate dupa ce l-am vandut eu. Eu cred ca intentia Dl. Bardar este foarte clara , ORI CU MINE SAU DISTRUG TOT . M-am opus la ideea lui de-a constitui un nou club ( extrem de riscant din toate pct. de vedere pentru. CG in Ro. ) Nu am fost, nu sunt de acord ca MAIESTATEA LUI sa fie presedinte la club CNGC. Deoarece il consider un om extrem de inteligent " un geniu" dar din pacate nu e deloc constant distruge absolut tot in jurul lui , isi bate joc de cei mai buni prieteni ai lui el este cel mai bun iar restul sunt idioti. Daca ar fi fost constant putea sa construiasca foarte mult. Il cunosc foarte bine , stiu ce spun. Jos am anexat unul dintre mesajele personale trimise de el unde se arata foarte clar caracterul lui, imi spunea sa atac pe Dl. Dragomir cand s-a intamplat accidentul cu cainele mort pe autostrada , iar eu nu am fost de acord.
Hero Member Posts: 727 Re: (No subject) « Sent to: vom haus selia on: December 09, 2006, 12:34:41 pm » Quote Reply Remove
Giovi...iese super...AI INCREDERE IN MINE.....cand ti-am spus intr-o seara sa postezi...n-ai facut-o...mi-ai raspuns ca nu poti sari pe fereastra de la etajul 4 daca spun eu.......ERA FEREASTRA DE LA PARTER !!!
Cu asta am incheiat polemica cu Dl. Bardar nu mai iau in considerare nimic din ce scrie deoarece nu e nimic de considerat si din partea mea nu-i voi mai raspunde pe acest forum
P.S. Dl. Razvan va rog sa nu lasati ca acest forum sa se transorme din CG intr-un mediu de razbunare personala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|