|
 |
« on: December 13, 2006, 10:56:49 AM » |
|
Buna dimineata.Dragii mei am din nou o problema .Acum doua saptamani Karma a mancat otrava de soareci.Norocul nostru si al ei a fost ca am vazut-o si am ajuns in timp util la veterinar.Dupa aceasta intamplare totul a decurs normal,a continuat dresajul,a fost vesela.Dar de 2 zile a inceput sa vomite ,sa aiba scaune diareeice.Am chemat doctorul care i-a facut 3 injectii si mi-a recomandat ceai de menta,mucilagiu de orez,orez cu carne de pui,maalox,enteroguard ,spunandu-mi ca a ramas cu o sensibilitate a mucoasei stomacale in urma otravirii.Tratamentul l-a inceput de aseara si azi dimineata avea 3 scaune la fel de moale.Va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat,o parere,o recomandare.O iubim atat de mult!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #1 on: December 13, 2006, 11:01:03 AM » |
|
Parerea mea e ca va mai dura pana sa-si revina cu scaunul .... daca are o sensibilitate va trece in timp, nu peste noapte. Eu am avut probleme cu Benny un timp si nu fusese otravit si si-a revenit in timp cu scaunul. Eu zic sa te ingrijorezi dc trec 2-3 zile si scaunul ramane la fel Mult succes
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #2 on: December 13, 2006, 11:03:22 AM » |
|
Aceeasi chestie am patit-o si eu acum 5 zile. Voma, diaree si nu voia sa mai manance nici in ruptul capului (ceea ce n-a facut niciodata, pana acum). Nu stiu daca este exact aceeasi situatie, dar eu am procedat astfel : 24 de ore nu i-am dat nimic de mancare (in afara de ceai de menta si doua stick-uri dentare pe zi). Apoi am trecut pe orez, combinat cu ceai de menta. Am alternat cu mamaliga (doua zile). treptat am combinat hrana uscata cu orez sau mamaliga. Si miscare mai multa decat de obicei pentru a stimula tranzitul. Eu sper ca am scapat, credeam ca-l voi pierde. Sanatate si voua.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #3 on: December 13, 2006, 11:04:21 AM » |
|
Tratamentul pe care ti l-a recomandat doctorul e OK! Orezul cu carne de pui eu l-am dat prin mixer, daca e ca o pasta moale stomacul este mai putin solicitat si digestia mai usoara. Sper ca o tii in casa, are nevoie de confort termic atunci cand organismul e slabit. Mult noroc si sa scapati cu bine de problema!
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|
 |
« Reply #4 on: December 13, 2006, 11:46:00 AM » |
|
Va multumesc, m-am mai linistit.Dr mi-a recomandat s-o tin in padoc pentru a evita sa mai inghita pamant,pietris,lemne,ce mai gaseste prin curte.Problema este ca nu bea ceai de menta.Trebuie sa i-l dam cu seringa si e o adevarata lupta pentru ca inclesteza gura cu atata inversunare!Miscare mi-a zis dr sa nu o las pentru ca e prea slabita si dresajul l-a intrerupt.Oricum va tin la curent cu evolutia Karmei.Multumesc inca o data si multa sanatate va doresc tuturor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #5 on: December 13, 2006, 12:07:24 PM » |
|
Nu trebuie sa-i deschizi gura pentru ceai sau alte lichide. Pune seringa la coltul gurii, cat de in spate se poate, si da drumul la lichi incet. O sa vezi ca se declanseaza reflexul de inghitire imediat.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #6 on: December 13, 2006, 12:09:27 PM » |
|
Si acum ca ai primit sfaturi poate ne spui si ce a fost in mintea voastra cand a-ti pus otrava de soareci in locuri accesibile cainelui  !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
 |
« Reply #7 on: December 13, 2006, 03:11:22 PM » |
|
Nu suntem atat de nebuni incat sa punem otrava in apropierea ei nici daca ar fi un sobolan cat casa!Dar Karma a inceput dresajul de 3 saptamani si dresorul o ia de la magazinul unde lucram si eu si sotul meu.In urma cu vreo cateva zile sa se intample beleaua au venit cei de la deratizare si in ciuda refuzului nostru au pus.Dupa ce au plecat noi le-am strans dar au mai ramas cateva.In ziua cand s-a intamplat tocmai venise de la dresaj si noi stateam de vorba cu dresorul,moment in care a luat doua bobite ,bobite care erau intr-un loc greu accesibil si totusi...Asa s-a intamplat!Nu vreau sa va spun ce m-am certat cu cei de la firma de deratizare si noi intre noi.M-am simtit furioasa ,vinovata si neputincioasa.Vinovata ma simt si acum,dar sper sa fie totul bine si sa nu mai sufere.Oricum nu stiu cum as putea s-o feresc de belele100%.Ea cred ca m-a iertat pentru ca si acum desi e bolnava tot ne iubeste ,ne linge si "musca".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andra
Jr. Member

|
 |
« Reply #8 on: December 13, 2006, 04:43:38 PM » |
|
nu pot sa te ajut cu nimic.  nici macar cu un sfat pt ca nu ma pricep, dar sper din suflet sa se faca bine cat mai repede. in privinta iertatului, eu cred ca nu a fost nici macar o secunda suparata pe tine. ei ne iubesc orice le-am face ( aproape orice). imi amintesc de cg-ul meu din copilarie...incercam sa-l obisnuiesc cu lesa, desi pana atunci (adica 7-8 ani) nu a stiut ce e aia, alerga liber in curte. cum spuneam... incercam sa-l obisnuiesc cu lesa, dar pt ca nu aveam lesa, copil prost cum eram, am luat cordonul de la halatul mamei pe post de lesa (imaginati-va ce chin pt el...) si am inceput sa tip la el sa se ridice si sa-i dau niste comenzi pe care le auzisem la un dresor. saracul caine nu vroia nici mort sa se ridice. am inceput sa trag, dar degeaba... atunci am inceput sa-i dau cate una cu cordonul la fund...nici un efect. eu dadeam din ce in ce mai tare pana cand i-am dat una cu toata forta. atunci l-am auzit pe Flam urland cum n-a mai facut-o si a sarit cu labele pe mine, m-a daramat si a fugit in padure. 2 zile nu a mai venit acasa. eram cu totii disperati, iar eu regretam enorm ceea ce facusem, nu realizasem. dupa 2 zile a venit in apropierea casei, dar cand l-au chemat ai mei nu a venit. ii era frica, cred ca se simtea tot el vinovat si credea ca va fi pedepsit. cand m-am dus la el si am inceput sa-l mangai, scotea niste sunete de fericire... ca sa vezi ... desi gresisem doar eu, el se simtea vinovat si desi il loveam nu m-a muscat, cand nu a mai suportat durerea doar m-a impins ca sa poata scapa din mainile mele... deci sigur catelusa ta nu a fost suparata pe voi. nu i-ati vrut raul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Reply #9 on: December 13, 2006, 05:03:08 PM » |
|
Atat de bine mi-a facut raspunsul tau ANDRA!Multumesc mult de tot.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #10 on: December 13, 2006, 08:52:08 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #11 on: December 13, 2006, 09:06:09 PM » |
|
Cum e Karma? mai are diaree?
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #12 on: December 13, 2006, 09:14:59 PM » |
|
daca a mancat doar 2 boabe de grau otravit problemele actuale ar putea sa aiba si alte cauze. De obicei de la 2 boabe nu mor nici sobolanii....ii doresc Karmei insanatosire grabnica!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

|
 |
« Reply #13 on: December 13, 2006, 09:19:27 PM » |
|
incearca sa pui miere in ceai, eu asa faceam cu Nati si ii venea sa-l bea pe tot. De obicei le place tot ce e dulce.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andra
Jr. Member