|
GODRA ATTILA
|
 |
« on: December 14, 2006, 07:45:43 PM » |
|
As vrea sa-mi dati parerile voastre despre hrana uscata Eukanuba,vreau sa fac contract de canisa,inca nu am folosit aceasta marca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #1 on: December 14, 2006, 09:27:42 PM » |
|
Eu si Ariana folosim Eukanuba si suntem foarte multumite. La cainele meu am observat urmatoarele dupa ce am trecut pe Eukanuba: imbunatatire radicala a calitatii parului si a culorii, stare generala foarte buna, digestie buna - pana la schimbarea mancarii a avut tot timpul scaune moi. Merita!
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #2 on: December 14, 2006, 09:31:28 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #3 on: December 14, 2006, 09:33:33 PM » |
|
sorry Attila,...asa "minge la fileu" n-a mai fost demuuuuuuuuuult...eu unul sunt "profan" Eukanuba"...
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #4 on: December 14, 2006, 09:34:28 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #5 on: December 15, 2006, 12:20:30 AM » |
|
Si eu am folosit Eukanuba o vreme, imi aducea cineva din Italia si sa stii ca le-a mers foarte bine cainilor! In Italia este considerata de catre majoritatea veterinarilor cea mai buna hrana, mai buna si decat Royal........asta si pentru ca are un pret,cel putin acolo, ceva mai jos decat Royalul, care, din pacate la noi cred ca e cel mai scump din cunostintele mele....... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andreea1221
Jr. Member

|
 |
« Reply #7 on: December 15, 2006, 09:34:33 AM » |
|
apropo de hrana uscata, as vrea sa-i pot da dar nu pot, imediat cum mananca "boabe" face caca moale  dar e asa de mica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #8 on: December 15, 2006, 12:36:38 PM » |
|
NATI mananca Eukanuba de 4 luni, se mentine la 28 kg, se simte minunat si luceste ca un pantof lustruit. Eu numai am mirosit mancarea si miroase a tot felul de ierburi (parerea mea). Mananca doar 250g pe zi (ratia de iarna - daca asta se poate numi iarna) ratia indicata pe sac este de 230g/zi plus orez si ceva legume. Eu zic sa incercati cu incredere, e super ok iar avand in vedere ratia zilnica si calitatea net superioara raportul pret / calitate e mai mult decat convenabil.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #9 on: December 15, 2006, 07:28:12 PM » |
|
multumesc pentru pareri,de Ianuarie fac contract de canisa.Am si acum contract cu o alta marca(nu zic numele,nu vreau sa fac reclama),sint multumit de calitate dar sint probleme cu primirea hranei.Ori nu au in depozit,sau ori n-au cursa spre Sf.Gheorghe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #10 on: December 16, 2006, 12:52:20 AM » |
|
eu te felicit pentru alegerea facuta, avand in vedere ca ai mai multe guri de hranit. Ai niste  tare norocosi!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #11 on: December 16, 2006, 01:53:57 AM » |
|
Multumesc pentru felicitari,chair am de hranit .Momentan 4 adulti(2masculi,2 femele) si 4 pui (1 mascul,3 femele)de 11 saptamini.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vom Haus Barder
|
 |
« Reply #12 on: December 18, 2006, 09:24:21 PM » |
|
Stie cineva reprezentantul Eukanuba pe Bucuresti, pt. un eventual contract pe canisa...la preturi mult mai bune decat in "magazine" ?
|
|
|
|
|
|
Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #13 on: December 19, 2006, 12:38:45 AM » |
|
la rubrica distribuitori hrana,gasiti hrana eukanuba.are site.de acolo gasiti persoana de contact.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #14 on: December 19, 2006, 07:17:37 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|