Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 01:43:56 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Don Von Mafi Haus  (Read 2463 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« on: December 22, 2006, 12:15:55 PM »

Vreau sa va prezint pe scurt catelul meu si date despre mine care de altfel le am completate si sub avatar. Catelul meu drag este din cuibul Von Mafi Haus, si il strig Athos dar pe acte este Don Von Mafi Haus. Este un catel deosebit care se bucura de o familie tanara formata din 4 membri, eu Aron-Vianu, sotia mea, un baietel de 1 an si opt luni si o fetita de 1 luna jumatate....deci are cine sa il iubeasca pe Athos care are acum 6 luni si jumatate. Datorita voua dragi prieteni si sfatuitori buni ma descurc destul de bine cu cresterea lui. Locuim intr-un sat langa orasul Simeria (8km) ce se numeste Totia. Pentru ce ce nu cunosc zona sunt din judetul Hunedoara la 28 km de Deva unde de altfel si lucrez. O sa incerc sa postez o poza cu Athos la 5 luni...dar in mod sigur o sa il mai vedeti de veti vrea pentru ca o sa mao postez si alta data.. La competitii din pacate nu ne vom vedea pentru ca timpul meu este foarte intins dar poate prin Deva de veti veni si ...cine stie poate asa ne vom intalni. Daca este cineva din Deva sunt deschis sa ne intalnim pentru socializarea cainiilor si schimb de pareri ...pentru ca experienta nu am inca..este primul meu caine.
Numai bine va doresc tuturor si cainilor vostrii. Succes!

* Don Von Mafihaus.jpg (130.13 KB, 640x480 - viewed 126 times.)

Athos la 5 luni
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #1 on: December 22, 2006, 12:26:59 PM »

Liviu...din Hunedoara....cu "activitate canina"....in Deva...0743 17 89 ....89

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
petshop4you
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« Reply #2 on: December 22, 2006, 12:34:14 PM »

Va rog sa ma iertati ca am uitat sa spun cine sunt parintii cainelui meu:
                   tata: Ulk V Uferwald
                   mama: Phantasie V Rammyhaus.
Numai bine !

Athos la 5 luni
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #3 on: December 22, 2006, 12:55:33 PM »

...indiferent de parintii cainelui, in Deva exista un club de ciobanesc german......care nu tine cont de...NUMELE DE FAMILIE... a cainelui !.....sau probabil stiti de la Alin....proprietarul canisei "puiului" Dvs.

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« Reply #4 on: December 22, 2006, 04:13:09 PM »

Am vrut sa spun numele parintilor cainelui meu ca si completare la prezentare, multumesc domnule Liviu dar nu m-am inscris in club din cauza ca nu am avut inca timp...si mai este un motiv...Alin spune ca va face si el un club si m-a rugat sa astept pentru a ma inscrie acolo. Dar sunt deschis pentru socializarea cainilor nostrii...poate discutam daca doriti si ne vedem la o plimbare in Deva..

Athos la 5 luni
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #5 on: December 22, 2006, 08:28:17 PM »

Vorbeati de "unificare cluburi", Domnule Vianu......cand cel ce v-a vandut cainele vrea sa fac INCA UN CLUB in Deva.....un oras relativ mic.....Bucurestiul are un club local !si va mai si ...macar sa fiti...2 !

SA FACA SI ZECE........tot degeaba !

Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #6 on: December 22, 2006, 09:03:36 PM »

Sa va traiasca Athos si copilasii sa fie sanatosi si frumosi! E tare simpatic catelul  Wink

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« Reply #7 on: December 23, 2006, 11:09:44 AM »

Domnu Liviu...nu e vorba de un club nou in Deva, Alin vrea sa faca clubul in Ilia...Da eu sunt pentru ce am scris...adica sa se coopereze si in primul rand crescatorii de CG si presedintii de club sa se inteleaga intre ei pentru ca toti am avea de castigat...Nici eu nu stiu inca ce sa fac referitor la clubul din Ilia...dar ma gandesc foarte bine inainte sa fac un pas...v-am spus sunt pentru a ne intalni si a putea socializa cateii nostrii, ei nu trebuie sa sufere din cauza principiilor si mofturilor stapanilor...eu nu am nimic de impartit rau cu nimeni...mai ales ca il cunosc personal si pe presedintele CG Deva. Aveam candva (cand lucram la EXETECH) contract de service IT cu Mirapres...Sunt incepator in acest domeniu al CG dar imi iubesc cainele si ... vreau sa fim OAMENI. Sper sa ne intalnim cu cateii si mai povestim...Doamne ajuta !

Athos la 5 luni
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« Reply #8 on: December 23, 2006, 11:14:29 AM »

Multumesc Ariana pentru urari ! Numai bine iti doresc si tie si familiei tale inclusiv cateilor sau catelului(lei) tau(tale) Desi cred ca ai o catea...deci si ei. Sarbatori fericite !!! Doamne ajuta !

Athos la 5 luni
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #9 on: December 23, 2006, 11:58:58 AM »

Fericiti copiii care cresc impreuna cu un Ciobanesc German! Sa va traiasca, sa creasca si sa se dezvolte frumos toti trei. Poate ne repezim odata pana la voi sa va cunoastem, nu sunteti asa departe, sau poate voi treceti prin Alba... Sarbatori Fericite!

Leader of a screwed-up pack
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #10 on: December 23, 2006, 12:10:51 PM »

Are dreptate scolaro. De asemenea sunt fericiti si CG carecresc alaturi si deodata cu puii de om   Kiss Kiss  .   D-le Vianu daca aveti niste poze cu toti puii impreuna am fi tare incantati! Sarbatori fericite!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« Reply #11 on: December 29, 2006, 10:37:13 AM »

Multumesc SCOLARO pentru gandurile bune si urari. Chiar avem tangente cu Alba Iulia (avem 2 magazine deschise acolo), poate ne vom vedea...Oricum daca ajungeti prin Deva mi-ar face placere sa putem sa ne intalnim pa o plimbare cu cateii. Sarbatori fericite si La Multi Ani.

Athos la 5 luni
vianu1974
Jr. Member
**

Don Von Mafi Haus

« Reply #12 on: December 29, 2006, 10:40:35 AM »

Da Ariana o  sa postez poza cu puisorii mei...doar sa se mai incalzeasca un pic...pentru a se putea vedea si fata celei mici. La Multi Ani !...si numai bine!

Athos la 5 luni
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #13 on: December 29, 2006, 10:48:34 AM »

Firma "Scolaro", pe Clujului 6. O stie cam toata lumea. Va asteptam. La Multi Ani!

Leader of a screwed-up pack
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof