rdcucu
Newbie
|
 |
« on: January 28, 2007, 01:33:42 PM » |
|
sal. prieteni, m-ati putea ajuta cu un raspuns la intrebarea mea? as dori sa-mi cumpar un ciobanesc german si nu stiu care ar fi diferentele intre sexe (ma refer la dresaj, intretinere,sociabilitate,etc).mentionez ca nu am mai avut nici un caine pina acum, dar in curind ma mut la casa si vreau neaparat un caine din aceasta rasa. multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #1 on: January 28, 2007, 02:01:18 PM » |
|
Femela!!!! Sunt mai iuti, mai istete, mai de incredere, mai "de casa". Nu sunt partinitoare, pentru ca personal prefer masculii (imi place sa am de furca cu ei).
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #2 on: January 28, 2007, 07:26:34 PM » |
|
Femela!!!! Sunt mai iuti, mai istete, mai de incredere, mai "de casa". Nu sunt partinitoare, pentru ca personal prefer masculii (imi place sa am de furca cu ei).
...ABSOLUT NORMAL....daca vb de cg ....ar fi ANORMAL sa fie invers ...daca NU vorbesti de CG!... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #3 on: January 28, 2007, 08:39:04 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #4 on: January 28, 2007, 09:16:56 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #5 on: January 28, 2007, 09:34:13 PM » |
|
Tinere, orice ar fi ;femela sau mascul, conteaza sa-l iubesti! Si daca-l iubesti si stii sa-i arati asta si evident nu-l lasi sa ti urce in cap, vei reusi si vei fi multumit! eu iti spun ca va fi acelasi lucru! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #6 on: January 28, 2007, 09:37:14 PM » |
|
Ca masculii sunt mai frumosi si mai impunatori......! DA! Adevarat! Dar si femelele sunt frumoase si chiar foarte impunatoare! Si daca iti iei unul si e al tau, e cel mai frumos caine din lume idiferent de sex! Intreaba pe cine vrei!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #7 on: January 28, 2007, 10:50:42 PM » |
|
...daca esti (fie si ... relativ) incepator,...parerea mea (absolut de acord cu Scolaro)...incearca cu o femela...cu masculii e totusi un pic mai dificil...si vorba cuiva,...pune-te cu "burta pe forum"...indiferent ce vei alege trebuie sa-ti gasesti calea de a comunica cu catelul tau,...pregatestete sa-i acorzi, si sa-ti acorzi, timp,...rabdare cu carul, si daca ai intrebari, probleme,..posteaza. ...cineva iti va raspunde macar orientativ,...daca nu fix pe problema ta...Bafta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rdcucu
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: January 29, 2007, 02:44:44 PM » |
|
va multumesc mult pt. sfaturi si mai am o rugaminte:ce-mi puteti spune despre femela din poze, stiu numai ca are 8 luni si stapinul ei ar vrea sa mi-o dea mie pt. ca el pleaca din tara...
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #9 on: January 29, 2007, 03:04:01 PM » |
|
pai, cand iti creste catelu' mare(adult) ti/ai fi dorit sa il vezi si cand e mic, puiut etc.dar mie mi se pare ok femela, ai si avantaje, e deja obisnuita sa stea in curte, are vaccinurile facute, te scapa de multe dureri de cap. mi se pare ca are o figura agera si e si linistita (asa pare). nu ma pot pronunta daca e sau nu de show(as tinde sa zic ca nu).
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #10 on: January 29, 2007, 03:51:10 PM » |
|
cauta sa-i faci o poza intr-o pozitie statica (adica acea pozitie in care cainele sta cu picioarele din fata perpendiculare pe sol, iar cele din spate in asa fel incat unul din jareti sa faca ~45 de grade cu solul iar celalalt 90) si atunci, baietii cunoscatori de aici de pe forum iti vor spune totul!-sau aproape totul
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #11 on: January 29, 2007, 07:45:25 PM » |
|
mircea, nu era mai simplu sa-i spui sa faca o poza asemanatoare cu cea din avatarul tau? 
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #12 on: January 29, 2007, 07:53:14 PM » |
|
rdcucu, mie imi place femela si parca se apropie mai mult de linia noua a CG. E inca foarte tanara si cred ca te-ai intelege bine cu ea. Daca te vei ocupa la inceput mai mult de ea iar apoi constant sunt convinsa ca se va atasa de tine ca si cum ai avea-o de puiut. Eu n-as mai sta pe ganduri! Intradevar, renunti la perioada aceea de puisor mic si dragalas dar si durerile de cap sunt mai putine.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #13 on: January 29, 2007, 08:16:57 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rdcucu
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: January 30, 2007, 12:21:20 PM » |
|
mersi pt. incurajari, singura poza pe care o am cu femela in picioare:
|
|