|
mircea1984
|
 |
« on: January 28, 2007, 09:15:01 PM » |
|
Dragii mei, folosesc de ceva vreme un sampon misto tare de tot si foarte frumos mirositor care culmea! Nu este exclusiv pentru  ci mai degraba as putea spune ca pentru pufani de gen bichon, pudell....,eu am indraznit sa-l folosesc pentru prima oara pe doi pui de 4 luni care intamplator au nimerit pe unde nu trebuia si a fost necesar sa fie spalati! Ieri am fost la cumparaturi si am vazut ca au si colonie pentru catei si este din aceasi gama cu samponul! Samponul are 533 ml si costa ~20 RON,coloniaare 15 ml si tot cam pe acolo cu scoru! Din cate sampoane am folosit, asta ,va spun ca e cel mai misto! Il recomand acelora care-si tin cg-ul in apartament, miroase atat de placut....incat si cainelui ii place! Vi-l recomand cu incredere!
|
|
|
|
|
|
|
|
tincu
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: March 14, 2007, 11:01:34 PM » |
|
Am aflat despre un "sampon pentru spalare uscata". Stiti ceva? In ce consta procedeul si cat este de eficient?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #2 on: March 18, 2007, 10:47:26 PM » |
|
Samponul pentru spalare uscata sau self-rinse este foarte bun, eu il folosesc de cativa ani pentru cainii mei. Trebuie sa citesti eticheta, ce am eu se dilueaza o parte apa, 5 parti sampon. Pur si simplu spreyezi solutia pe caine pana se uda blana, stergi cu un prosop si lasi sa se usuce. Nu necesita clatirea cainelui. Dar acest produs nu trebuie folosit tot timpul, scopul lui nu este sa inlocuiasca baia obisnuita, ci doar sa ajute in caz de urgenta. De asemenea este foarte folosit la showuri pentru cainii care necesita grooming inainte de expozitie. Eu am si Westies si il folosesc tot timpul inainte de expozitii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #3 on: March 19, 2007, 12:06:18 AM » |
|
ziceti/mi si mie cum se numeste pls. eu nu prea ii spal, chestia cu "dai pe blana si stergi" fac si eu pt cainii mei, dar cu apa si nu e suficient. baie fac doar o data pe an(cu sampon), asa ca m/ar interesa.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
tincu
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: March 19, 2007, 12:13:46 AM » |
|
Eu am gasit pe internet la "animax" sampon pentru spalare uscata "Charmy 9". Este bun? Ma intereseaza pentru perioada de iarna, cand nu poate fi spalat deoarece sta in curte iar timpul este destul de rece. Peste drum de casa noastra se construieste si este un praf rar intalnit. Cand mangaiem cainele ni se imbacsesc mainile si cred ca si pentru el ar fii mult mai bine sa-i curatam putin blanita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #5 on: March 19, 2007, 01:05:17 AM » |
|
Eu locuiesc in Canada de ceva ani, nu mai stiu ce se gaseste prin magazine in Romania. Produse foarte bune sunt Plush Puppy (facute in Australia), Hertz si #1 All Systems (facute in SUA). Nu stiu daca gasiti asa ceva in magazine, dar in cazul in care exista, le recomand.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockydog
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: November 20, 2009, 08:26:40 PM » |
|
multumim de sfat Mircea! o sa incerc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Punch
Jr. Member

White Shepherd
|
 |
« Reply #7 on: December 03, 2009, 08:57:36 AM » |
|
Eu folosesc un sampon pentru piele sensibila fara miros. La al meu nu ii plac mirosurile. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #8 on: December 03, 2009, 11:18:10 AM » |
|
A mai descoperit altcineva sampon bun pentru catei. Ma pregatesc sa-mi aduc fetita si vreau sa ma dotez din timp 
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #9 on: December 03, 2009, 11:19:08 AM » |
|
Sapun Cheia!
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
kiko
Sr. Member

Rico Stress
|
 |
« Reply #10 on: December 03, 2009, 11:27:07 AM » |
|
Face si matusa-mea la tuci din grasime de porc  Atentie cu spalarile excesive si cu sampoanele facute pe genunchi. Nu mirosul e cel mai important. Zic.
|
|
|
|
|
|
Rico Stress
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #11 on: December 03, 2009, 12:10:52 PM » |
|
Nu, nu. Nu pun eu pe fata mea asa ceva! Sapun Cheia!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #12 on: December 03, 2009, 01:50:41 PM » |
|
Daniela, dar de ce o speli? N/am spalat niciodata puiuti (de caine sau pisica), decat daca aveau multi purici, probleme cu pielea sau erau prea murdari. Cred ca nici una dintre acestea nu se potrivesc in cazul tau. Uneori expira samponul pana cand il folosesti, asa ca de ce sa/l cumperi asa din timp.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #13 on: December 03, 2009, 02:05:22 PM » |
|
Ai si tu dreptate dar nu strica sa fiu informata din timp  Daniela, dar de ce o speli? N/am spalat niciodata puiuti (de caine sau pisica), decat daca aveau multi purici, probleme cu pielea sau erau prea murdari. Cred ca nici una dintre acestea nu se potrivesc in cazul tau. Uneori expira samponul pana cand il folosesti, asa ca de ce sa/l cumperi asa din timp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #14 on: December 03, 2009, 03:07:44 PM » |
|
O sa fie suficient daca o speli cu apa calduta. Acum se cam scrofaleste in bolul cu mancare, dar pana de Craciun scapa si de beleaua asta.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|