Forum ciobanesc german
August 20, 2013, 08:45:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Mi-am luat puiut:) Help:)  (Read 6140 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ovidiu
Jr. Member
**

Il cheama Jimmy:)

« on: August 01, 2005, 04:57:59 PM »

In sfarsit ieri mi-am luat un puiut de cg dupa ce deja agonizam dupa unul. Puiul nu are pedigree insa l-am luat de la un crescator din Buzau, am vazut mamica care era foarte frumoasa si l-am luat. Insa de acum incep problemele. Proprietarul mi-a dat cateva pastile de vermizol si mi-a zis si cum sa le administrez. Dar un farmacist veterinar mi-a zis ca nu-i bun de nimic si ca trebuie sa iau altceva. Asa este? Altceva: i-am luat hrana industriala pro plan pentru puppies, iar vanzatoarea a luat-o dintr-un sac mare pe care intr-adevar scria Pro Plan puppies,sper sa nu par paranoic dar nu se pot face lucruri dubioase si aici adica sa se amestece cu altele de calitate inferioara? Pentru ca majoritatea aratau cam la fel. Ce ziceti sa iau de acum pungi sigilate? Cam atat pana acum...o sa postez in curand cateva poze sa vi-l arat si voua:) Puiul are 6 saptamani. Inca ceva, stapanul mi-a zis ca este un vaccin universal foarte bun si ca nu trebuie sa i le fac specializate...

German Shepherd is STRONGER, SMARTER AND BETTER LOOKINGÂ than Poodle...trust me!!!
dsh
Hero Member

« Reply #1 on: August 01, 2005, 05:09:13 PM »

yo... de vermizol n-am auzit... dar nu-s vre un expert asa ca... mai frecvent se utilizeaza pratel / cestal / drontal...etc; cum el sta deja afara pipeteaza-l!!! - stronghold / advantix / frontline; iti inteleg suspiciunea - poate ca ar fi mai simplu sa-i iei un sac mare (15 kg) - oricum iti va trebui, iar pet-shop-urile (animax) fac reduceri la saci mari; padocurile din metro (sau brico) sunt ok, si eu ma tot uit la ele;
SA-TI TRAIASCA, SA FIE SANATOS SI SA TE BUCURI DE EL!!!
POZE! POZE! POZE!

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
dsh
Hero Member

« Reply #2 on: August 01, 2005, 05:55:43 PM »

vaccin universal???!!!!!???  Shocked   Shocked   Shocked

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #3 on: August 01, 2005, 08:38:51 PM »

De vaccin universal, sincer, nu am auzit ... poate cu mai multe valente, dar in nici un caz 'universal'. Vezi ca este si aici un subiect cu scheme de vaccinare. Si veterinarul ar trebui sa-ti recomande scheme de vaccinare si deparazitare (nici de vermizol nu am auzit, foloseste cestal plus).
Daca nu iei hrana uscata la sac, deci sigilata, poti sa te asiguri macar ca este proaspata: ia cateva bobite in mana si freaca-le, bobitele prospete sunt usor uleioase.
Dupa cum spune si dsh, marile magazine fac discount la cumpararea unui sac de 15kg, deci, cu o investitie initiala mai mare, per ansamblu iesi mai ieftin.

Ps: Sa-ti traiasca!

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
Ovidiu
Jr. Member
**

« Reply #4 on: August 02, 2005, 11:45:34 AM »

Cam cat plange dupa fratiori puiutul ca al meu a avut 6 fratiori si dupa 2 zile inca scanceste:)?

German Shepherd is STRONGER, SMARTER AND BETTER LOOKINGÂ than Poodle...trust me!!!
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #5 on: August 02, 2005, 11:58:20 AM »

Pune-i in culcusul unde doarme o jucarie de plus, sa simta ceva langa el. Si vezi ca, culcusul sa nu fie in curent.
In cateva zile o sa se obisnuiasca si nu o sa mai scanceasca.

Eu NU sunt membru cncg!
Ovidiu
Jr. Member
**

« Reply #6 on: August 02, 2005, 03:20:02 PM »

Pai daca este afara culcusul adica in curte ...este in curent pe canicula asta?

razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #7 on: August 02, 2005, 03:25:19 PM »

Incearca sa izolezi bine culcusul, puiutul este destul de mic. Este canicula, dar mai vine si cate un vant, cate o ploaie ..

Eu NU sunt membru cncg!
Ovidiu
Jr. Member
**

« Reply #8 on: August 02, 2005, 03:44:18 PM »

Da pana ii cumpar sau fac un padoc corespunzator cand ploua sau este mai urat il bag in casa.

Cristina
Full Member

« Reply #9 on: August 03, 2005, 10:15:29 AM »

Eu zic sa mergi sistematic cu puiul la veterinar, adica o data pe saptamana, chiar daca nu are nimic, dar este totusi mic, si ii trebuie supraveghere specializata ca si la copii mici. Noi si acum, chiar daca Ayan are deja aproape 9 luni, mergem cam o data la 2-3 saptamani la veterinar, care il examineaza sa fie totul ok cu el. Tot veterinarul te poate lamuri cu vaccinurile si deparazitarile, ca stie el mai bine (iti doresc sa gasesti un veterinar bun. daca ai dubii, consulta mai multi veterinari). Mai citeste si articole de pe forum, ca sunt, daca ai intrebari, intreaba si de noi. Suntem mereu alaturi Smiley
Ovidiu
Jr. Member
**

« Reply #10 on: August 08, 2005, 10:28:44 AM »

L-am dus la medic Vineri i-a facut Parvo, mi-a dat Sanal ce are un complex de calciu cu vitamine...si-n rest toate bune..he-s alive and kicking:). Am gasit si Hill's la 150.000 lei/kg....i-am luat si-i place:). Urmeaza 19.08.2005 iarasi vaccin.

dsh
Hero Member

« Reply #11 on: August 08, 2005, 11:07:47 AM »

sanal-ul e ok - atata timp cat ii dai hrana premium - hill's-ul se zice ca e cel mai bun; intreaba-l pe medic si de corona - sunt veti care nu-l introduc in schema de vaccinare; eu zic ca trebuie facut.

Cristina
Full Member

« Reply #12 on: August 08, 2005, 11:33:25 AM »

Ma bucur pentru puiut ca e OK. Multa snatate si ai grija de el, ca e mic si sensibil. Pupici la micut Kiss
Ovidiu
Jr. Member
**

« Reply #13 on: August 11, 2005, 01:13:37 PM »

Am si eu o mica intrebare legata de sanatate, daca puiul are un usor pufait asa din cand in cand inseamna ceva?

Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #14 on: August 19, 2005, 08:06:24 PM »

Sa-ti traiasca si sa ai noroc de Jimmy!!In ce priveste pufaitul banuiesc ca ai fost deja la medicul veterinar si te-a lamurit el!Tine-l in locuri ferite de praf,umezeala,frig si curent(ciment,gresie)Insa prin cate locuri isi baga boticul astia pitici nici nu-i de mirare ca mai pufaie din cand in cand Roll Eyes 
   Numai bine,va salut ca trebuie sa-mi scot la plimbare "domnisoara".

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof