|
juliy222
|
 |
« Reply #45 on: December 06, 2010, 07:17:18 PM » |
|
Plang...deci vreau sa va spun ca PLANG...este extraordinar de emotionant...foarte...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anisia
Hero Member

Nera & Ursu
|
 |
« Reply #46 on: December 14, 2010, 12:45:27 PM » |
|
urata e batranetea si la caini
O Doamne, cat de trist..probabil ca niciunul din cei 4  ai tai nu seamana cu dragutul Rex , dar macar te ajuta sa-ti umple putin din golul lasat in suflet...azi se implineste un an de cand nu-l mai ai...Doamne sa ai grija de sufletelul lui, nevinovat Cu siguranta ca Rex este acum in raiul lor..alaturi de alte sufletele plecate prea devreme..acolo nu sufera..nu exista rautati...
|
|
|
|
|
|
"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina " ( Victor Hugo )
|
|
|
|
|
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'
|
 |
« Reply #47 on: December 31, 2010, 01:57:14 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x Cu dragoste pentru ciobanescul german...
|
|
|
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'
|
 |
« Reply #48 on: December 31, 2010, 01:57:45 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x Cu dragoste pentru ciobanescul german...
|
|
|
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!
|
 |
« Reply #49 on: April 21, 2011, 11:27:52 AM » |
|
Nu pot sa exprim tristetea si emotia citind cele de mai sus.
Din pacate, nu gasesc cuvintele care sa poata descrie tristetea si durerea pierderii unui prieten absolut, unic si cu totul deosebit, asa cum a fost este si va fi Lucky pentru mine si familia mea. Nimic nu se compara cu pierderea unui caine atat de bun, afectuos, inteligent si cuminte cum a fost baiatul meu. As vrea sa va spun mai multe din ceea ce s-a intamplat cu el...dar...inca nu pot sa cred ca nu mai este langa noi, nu pot sa cred ca nu ma mai asteapta in curte, ca nu mai alearga fericit dupa masina, ca nu vine si isi asteapta portia de iubire, mangaiere. Avea 8 ani ...
|
|
|
|
|
|
"Pana nu ai iubit un caine, parte din sufletul tau nu s-a trezit..."
|
|
|
|
|
|
valentin_dinu
|
 |
« Reply #51 on: January 08, 2012, 07:26:21 PM » |
|
Dumnezeu sa-l odihneasca. O mare pierdere in lumea CG . Condoleante familiei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #52 on: June 20, 2012, 03:23:04 PM » |
|
si eu am pierdut un suflet drag acum 1 an si 7 luni si durerea e la fel de mare .parca s-a intamplat ieri.credeam ca timpul vindeca ranile'dar nu-i asa .te iubesc lord al meu forever
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #53 on: July 26, 2012, 01:52:44 PM » |
|
azi-noapte, l-am visat pe Bruno ..mi-am dorit atat sa il visez, dar pana acum nu l-am visat deloc ... se facea ca vroiam sa plecam in concediu fara el (ceea ce nu s-a intamplat niciodata cat timp am fost impreuna) si el era inchis intr-o curte. ..ne privea prin gard si plangea sa nu il lasam acolo ...sa nu plecam fara el ...ii vad si acum ochisorii aia inteligenti care parca aveau lacrimi in ei ... pe 10 august plecam in concediu ... dar cu siguranta el ne va insoti de acolo din cer si il va proteja pe Bosco ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Palade
Jr. Member

|
 |
« Reply #54 on: July 26, 2012, 02:16:07 PM » |
|
trist 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!
|
 |
« Reply #55 on: July 26, 2012, 02:21:04 PM » |
|
Inteleg aceasta dorinta de a-l visa. Parca mai tine de dor... In vis nu intelegeati de ce este trist si dincolo de gard, nu? Bruno va este alaturi ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verdi
|
 |
« Reply #56 on: July 26, 2012, 02:49:40 PM » |
|
Inteleg aceasta dorinta de a-l visa. Parca mai tine de dor... In vis nu intelegeati de ce este trist si dincolo de gard, nu? Bruno va este alaturi ...  vroiam sa il luam, da nu puteam ... nu stiu exact , dar simteam asa o stare de neputinta, de frustrare, ca nu puteam sa trec peste acel ceva care ne tinea despartiti ... el nu a stat departe de noi niciodata, nu a stiut ce inseamna sa il lasi la rude sau la prieteni si sa pleci fara el in concediu ...eram despartiti doar cand eram la serviciu, in rest, era mereu cu unul dintre noi ... e al naibii de greu !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucky the one
Sr. Member

Lucky my friend!
|
 |
« Reply #57 on: July 26, 2012, 02:54:32 PM » |
|
Inteleg perfect. Lucky se comporta mereu cand ma vedea de parca se temea sa nu il parasesc...iar eu mereu mi-am dorit sa il pot face mic-mic sa il iau cu mine peste tot. Nu reuseam insa decat sa ii aloc cat mai mult din timpul meu... Bruno a fost mai norocos...ca mergeati impreuna in concediu! Este intr-adevar foarte foarte greu. Imposibil de explicat durerea si dorul acesta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alora
|
 |
« Reply #58 on: July 26, 2012, 07:43:18 PM » |
|
Verdi, Lucky, maryan...trebuie sa va fie tare greu! Si cum sa nu fie greu, cand ii simtim ca si pe copii nostri...cum sa fie usor sa-ti pierzi puiul? Imi pare sincer rau...si pot doar spune: curaj sa mergeti inainte...alte suflete depind de voi acum!
|
|
|
|
|
|
I have sent you on a journey to a land free from pain, not because I did not love you, but because I loved you too much to force you to stay.
|
|
|
|
maryan_athos_13
|
 |
« Reply #59 on: July 26, 2012, 09:01:50 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Cainele singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei .
|
|
|
|