Forum ciobanesc german
February 14, 2011, 06:59:41 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: cancer osos  (Read 3900 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
REX-baia mare
Newbie
*

« on: March 07, 2007, 02:01:25 PM »

buna tuturor,

am un caine pe nume REX care are doar 6 ani si a fost diagnosticat cu cancer la oase.Labuta din spate stanga nu poate sa o puna jos iar pe coasta de pe aceeasi parte are o umflatura tare cat un ou de gaina.I-a mai aparut si itnre clavicule o umflatura la fel de mare dar care e mai moale.Doctorul spune ca e o reactie obisnuita la cancer. Este ciudat ca toate aceste simptome au aparut acum o saptamana - doua,pana atunci era vioi , sanatos asi plin de viata.
Medicul nu a recomandat taierea picorului spunanad ca in faza  de metastaza nu e necesar ca boala se poate extinde la celelate labe f repede.
As dori sa stiu daca a mai avut si altcineva aceasta problema si ce solutii de vindecare sau ameliorare a gasit....multumesc
dsh
Hero Member

« Reply #1 on: March 07, 2007, 02:52:41 PM »

imi pare rau...
solutii de vindecare... nu sunt...
Medicul nu a recomandat taierea picorului spunanad ca in faza  de metastaza nu e necesar ca boala se poate extinde la celelate labe f repede.
sa inteleg ca e deja in faza de metastaza?
iti dau un PM cu datele de contact ale unui medic veterinar care a trecut prin asa ceva cu propriul caine, poate te poate ajuta cu un sfat.
oricum,vei avea hotarari grele de luat - mai stiu un caz, tot un caine tanar, cu acelasi diagnostic, caruia amputarea i/a adus mai mult de un an jumate de viata foarte buna...

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
yvona
Newbie
*

« Reply #2 on: May 30, 2009, 01:09:22 PM »

buna tuturor, sunt foarte trista din cauza ca nu stiu cum sa-mi ajut catelusa in varsta de 11 ani, care in prezent are urmatoarea problema de sanatate: dintr-o data i-a aparut deasupra genunchiului piciorului din fata (cam 5-7 cm distanta de genunche) o umflatura care initial, medicul veterinar a crezut ca provine de la o lovitura, si i-a administrat antiinflamatoare si antibiotice. dupa ce s-a terminat tratamentul umflatura a inceput sa creasca si in final nu a mai putut merge in piciorul respectiv. la radiografia pe care i-am facut-o ulterior s-a constatat ca este o fractura. piciorul este imobilizat in atele, umflatura a crescut si a inceput sa i se imflameze si labuta. toate aceste lucruri s-au intamplat pe parcursul a doua luni. este vorba de un cancer osos? va rog ajutati-ma sa o salvez. am examene si nu pot sa ma concentrez din cauza suferintei acestui caine care nu poate disparea din viata mea, cel putin nu atat de curand. poate cineva ma intelege si imi poate da un sfat util. va multumesc anticipat.
micutzaniko
Newbie
*

« Reply #3 on: February 09, 2010, 07:34:15 PM »

buna.eu am o catelusa de 9 ani,nu e de rasa.acum aproape 4 luni a cazut si a inceput sa schiopeze.am dus_o la un doctor care mi-a zs ca nu are nimik,doar si-a luxat piciorul,dar o sa isi revina,si i-a dat o injectie,a doua zi cd m-am dus sa ii faca injectia mi-a spus ca de fapt e rupt,dar nu are ce sa ii faca,si ca o sa se vindece de la sine,doar sa o scot f mult afara sa calce pe el.dupa o sapt i s-a umflat ffff tare piciorul.m-am dus cu ea la alt doctor,care cat de cat s-a occupat de ea.am facut o radiografie la picior.in timpul cd mergeam la doctor cu ea in fiecare zi,i-au aparut pe corp niste bube,ciudate.el mi-a spus ca sunt puncte de grasime,si dc nu o doare sa nu le scoata.catelusa mea avea piciorul ffff umflat si cu o rana deschisa.i-a dat antibiotice si tot felu,dar se simtea din ce in ce mai rau,nu mai manca.mam speriat f tare si m-am hotarat sa ma duc cu ea la cj.acolo dupa alta radiografie mi-a spus ca nu mai poate fi salvat piciorul,si o alta bomba,in picior nu mai exista os.se vedea si pe radiografie.la fel si pe prima radiografie s-a vazut dar doctorul....ca sa aflu apoi ca jessy a mea are cancer la oase,si bubele de pe corp erau tumoare,si mi-au spus ca s-ar putea sa mai apara si tre sa le scoata si pe acestea.acum i-au aparut ink 2.doctorii de la cj mi-au spus dupa toate astea ca e in metastaza,si nu se stie cat mai are de trait.acum e mai bn e vioaie din nou,mananca,dar saracuta e doar cu trei picioare...ma sperie si pe mn gandul ca o sa o pierd intr-o zi...
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #4 on: February 11, 2010, 01:19:45 AM »

ai toata admiratia si respectul meu pentru grija si straduinta cu care incerci sa o tratezi.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Thara
Hero Member

« Reply #5 on: February 11, 2010, 12:16:38 PM »

Va doresc multa sanatate voua si catelusei!

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
micutzaniko
Newbie
*

« Reply #6 on: February 11, 2010, 07:09:46 PM »

multumesc...m-au sunat de la cj azi sa imi spuna ca are deja si in muschi tumoare,si singura solutie sa ii prelungesc viata e sa ii faca citostatice.dar la varsta ei,nu stiu ce sa zc...mai bn o las asa,acuma e vioaie si fuge,e mai fericita,cred ca dc i-ar face citostatice o chinui...mi-e frica.si cei de la cj mi-au zs sa o las asa cat va trai va trai...de vindecat nici vorba...nu stiu ce sa mai fac...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet