Forum ciobanesc german
June 15, 2017, 01:42:57 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Vrem sa-l ducem la tara, la curte! Oare se va adapta?  (Read 7748 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
kmiavr
Newbie
*

« Reply #15 on: March 26, 2007, 11:53:18 AM »

Buna din nou! am revenit!
am fost sambata asta cu wolf la tara Smiley! a fost super incantat! si cred ca nu vor fi probleme prea mari in momentul in care il vom duce de tot! poate din partea mea Cheesy :'(!
a alergat! s-a jucat, a facut tot ce a vrut el sa faca!
din pacate cred ca acum nu-i mai place acasa Undecided, pentru ca de aseara de cand ne-am intors sta si "jeleste" :'(! nu are chef de nimic... sta cu boticul pe labe si ofteaza Huh! nu a mancat nimic... parca nici apa nu i-a trebuit!
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #16 on: March 27, 2007, 12:05:18 AM »

Eu cred ca doar e obosit dupa ce a facut atata miscare .... nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi....

My little dog - a heartbeat at my feet.
Tano
Full Member

Tano

« Reply #17 on: December 16, 2007, 03:13:31 PM »

Salutare... am un ciobanesc german de 2 luni si 3 saptamani, eu lucrez la politia militara la aviatie, cand sunt de servici il iau cu mine la unitate, adica pe camp.... pe pista etc...  alearga prin zapada, se joaca, e bine? sa il scot asa des pe afara, eu sunt incepator si am catelu de 3 zile... astept sfaturi
dux
Hero Member

« Reply #18 on: December 17, 2007, 12:19:39 AM »

Salutare... am un ciobanesc german de 2 luni si 3 saptamani, eu lucrez la politia militara la aviatie, cand sunt de servici il iau cu mine la unitate, adica pe camp.... pe pista etc...  alearga prin zapada, se joaca, e bine? sa il scot asa des pe afara, eu sunt incepator si am catelu de 3 zile... astept sfaturi
in primul rand trebuie sa scoti cainele dupa ce ai incheiat programul de vaccinare.dupa ce primesti o.k.-ul de la doctor poti sa scoti cainele fara nici o problema.trebuie sa fi atent ca la aceasta varsta sa nu fortezi catelul sa faca prea mult efort.la varsta asta nu trebuie sa faci cu el ,,efort impus'' deoarece are articulatiile in formare si mai rau ii faci.iti recomand  sa-l scoti si in zone mai aglomerate ,in scopul  socializarii.sa se invete si cu alti factori din mediu ,factori pe care nu poate sa-i ofere decat strada.socializarea este etapa cea mai importanta din viata unui catel .daca nu o faci la timp catelul poate avea probleme de comportament in viitor.cel mai frecvent frica de ceea ce este in jurul lui.
mult succes.     
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: