kmiavr
Newbie
|
 |
« on: March 08, 2007, 01:23:44 PM » |
|
Buna! numele meu e kmi si am un cg de 9 luni, pe care il crestem in apartament, la bloc! de ceva timp ne-am hotarat sa-l ducem la tara, la curte  , dar ne e foarte teama de reactia lui. e un catel foarte foarte rasfatat (greseala mea, mai mult), am senzatia cateodata ca e total dependent de noi, ca nu e fericit decat atunci cand a langa noi si de aici vine teama ca s-ar putea sa nu se adapteze! a mai trecut cineva prin asa ceva? multumesc mult de tot!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kmiavr
Newbie
|
 |
« Reply #1 on: March 08, 2007, 01:25:56 PM » |
|
am uitat sa mentionez ca vrem sa-l ducem la tara, la bunici, destul de departe de buzau, unde noi n-am putea ajunge decat in week-end! asa ca intelegeti teama mea?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
man
|
 |
« Reply #2 on: March 08, 2007, 04:00:05 PM » |
|
stai linistita... mai ales ca a venit si primavara, au o capacitate de adaptare de nu-i adevarat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #3 on: March 08, 2007, 11:48:19 PM » |
|
Nu cred ca vor fi probleme. Dar trebuie supravegheat in primele zile, sa nu care cumva sa "evadeze"  din locatia necunoscuta pentru el. Verificati garduri, porti, locuri pe unde poate sapa sau pe unde poate sari.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #4 on: March 09, 2007, 10:10:37 AM » |
|
nu/ti fa probleme, noi am dus cainele in pensiune la un moment dat din cauza unei probleme de familie f urgenta. dupa o saptamana cand ne/am dus sa/l luam era mai ceva ca la el acasa. avea deja un alt loc al ei, credea ca s/a mutat cu totul.  mersul si traitul la tara o sa/i faca f bine, o sa aiba spatiul de care are nevoie pentru toate nebuniile. 
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
kmiavr
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: March 09, 2007, 10:15:03 AM » |
|
multumesc mult de tot! oricum nu vrem sa-l ducem si sa-l abandonam acolo! vrem sa stam si noi o perioada cu el, sa se obisnuiasca. macar o saptamana. e rau ca pana acum nu a fost niciodata la tara. dar l-am dus undeva la marginea buzaului, pe camp, si i-am dat drumul. era f.f.f. fericit!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #6 on: March 09, 2007, 10:20:32 AM » |
|
e moaca din poza? ca daca da, pare un caine pus pe sotii. tuturor cateilor le place sa miscare neconditionata. e un scumpel. 
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
kmiavr
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: March 09, 2007, 10:22:04 AM » |
|
Nu cred ca vor fi probleme. Dar trebuie supravegheat in primele zile, sa nu care cumva sa "evadeze"  din locatia necunoscuta pentru el. Verificati garduri, porti, locuri pe unde poate sapa sau pe unde poate sari. am citit undeva pe forum, nu mai stiu exact unde, ca cineva a dus catelul la tara, la niste prieteni si dupa o saptamana fugise :'(... de asta ne e foarte teama (mai ales mie!) iar de sapat  .... tinand cont ca mi-a sapat gauri in pereti de mai are putin si ajunge la vecinii de palier.  ... cred ca oricate masuri de preacautie mi-as lua... tot ar reusi sa sape! nu spunea cineva spunea ca cg a ros tabla de pa padoc? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kmiavr
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: March 09, 2007, 10:24:03 AM » |
|
e moaca din poza? ca daca da, pare un caine pus pe sotii. tuturor cateilor le place sa miscare neconditionata. e un scumpel.  da. din pacate sunt singurele poze pe care la am acum. mai am acasa in calc, dar avem o problema momentan si nu le pot lua. astea sunt facute cu telefonul, si sunt luate din mail... acolo are vreo 4 luni... la primele iesiri..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kmiavr
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: March 09, 2007, 10:25:38 AM » |
|
e moaca din poza? ca daca da, pare un caine pus pe sotii. tuturor cateilor le place sa miscare neconditionata. e un scumpel.  am uitat sa multumesc! MULTUMESC! e adevarat ca e pus pe sotii...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kmiavr
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: March 09, 2007, 11:07:50 AM » |
|
mai am o mica problema! probabil ca trebuia sa fac un topic nou, la sanatate, dar poate ma puteti ajuta si de aici. wolf se scarpina cateodata rau de tot, dar n-are nimic! l-am dus la vet, si acelasi raspuns! nimic! are vaccinurile la zi, nu i-a aparut nimic pe burtica, sau oriunde altundeva pe piele, dar ii cade parul ceva de speriat. e posibil sa nu i se fi schimbat blanita la varsta lui? de periat il periem cam la doua-trei zile...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress
|
 |
« Reply #11 on: March 09, 2007, 11:07:11 PM » |
|
Solutie de purici folosesti? S-ar putea sa se scarpine rau din cauza la purici si atunci poate sa-i cada parul destul de rau, asta dc intradevar doctorul l-a consultat cum trebuie. Al meu facuse niste bubite pe piele si ii cadea parul, cred ca de la scarpinat prea tare isi iritase piele si i-am dat cu o lotiune alba si i-a trecut ...si bineinteles cu solutie de purici 
|
|
|
|
|
|
My little dog - a heartbeat at my feet.
|
|
|
kmiavr
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: March 10, 2007, 04:00:00 PM » |
|
Solutie de purici folosesti? S-ar putea sa se scarpine rau din cauza la purici si atunci poate sa-i cada parul destul de rau, asta dc intradevar doctorul l-a consultat cum trebuie. Al meu facuse niste bubite pe piele si ii cadea parul, cred ca de la scarpinat prea tare isi iritase piele si i-am dat cu o lotiune alba si i-a trecut ...si bineinteles cu solutie de purici  L-am controlat destul de bine si nu are nimic! si nici bubite nu are pe nicaieri! doar ca se scarpina! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #13 on: March 10, 2007, 04:10:21 PM » |
|
poate fi de vina si alimentatia - ce mananca? cat despre pericolele de la tara - depinde NUMAI de voi ca wolf sa fie in siguranta - padoc sau lant culisant, daca e nesupravegheat; garduri si porti sigure cand e liber si multa disciplina; eliminati orice riscuri, si totul va fi ok
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #14 on: March 10, 2007, 05:02:57 PM » |
|
multam de idee!la un lant culisant nu ma gandisem. vrem sa ne mutam la tara pe perioada verii, si nu stiam ce sa fac cu rucar cat suntem plecati la serviciu! 
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|