|
crb
|
 |
« on: March 18, 2007, 10:51:39 PM » |
|
...sorry....what does it mean ?...kidney failure?...  ...sincer
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #1 on: March 18, 2007, 11:29:05 PM » |
|
Inseamna blocaj renal. Rinichii nu mai functioneaza, iar semnele sunt: lipsa apetitului, voma si letargie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #2 on: March 18, 2007, 11:46:17 PM » |
|
oups....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #3 on: March 19, 2007, 01:18:34 AM » |
|
Si eu am avut un soc ieri cand am vazut stirile la televizor. Din fericire eu nu folosesc nici unul dintre produsele retrase. Desi Eukanuba este o mancare fantastica, iar formulele medicale sunt absolut extraordinare (se gaseste in Romania Eukanuba Low Residue?) au avut multa publicitate negativa in ultima vreme. Acum cateva luni cativa caini au murit de la Eukanuba Greenies. Si in general, Eukanuba este recunoscuta pentru faptul ca inca mai face teste invazive pe animale la fel ca si compania mama Procter&Gamble :'(. Multe firme producatoare de mancare pentru animale au renuntat complet la teste pe animale, dar si calitatea mancarii lasa de dorit. Uite, asta ar fi un subiect bun de discutie: avem dreptul sa sacrificam un numar mic de animale in teste de laborator pentru a face produse mai bune?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #4 on: March 19, 2007, 07:53:26 AM » |
|
Si eu am avut un soc ieri cand am vazut stirile la televizor. Din fericire eu nu folosesc nici unul dintre produsele retrase. Desi Eukanuba este o mancare fantastica, iar formulele medicale sunt absolut extraordinare (se gaseste in Romania Eukanuba Low Residue?) au avut multa publicitate negativa in ultima vreme. ....
...Daca tot ai deschis subiectul,...si tot am iesit off topic...  ....nu ne spui sinoua care sunt acele produse Eukanuba retrase....probabil ca nu a ajuns toata gama Eukanuba in RO,..dar ,...poti sa stii.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #5 on: March 19, 2007, 03:56:51 PM » |
|
Produsele retrase sunt vandute sub mai multe marci, Eukanuba, Iams, President Choice, etc. Sunt zeci de feluri de mancare, era o lista completa pe www.iams.com dar de 2 zile de cand cu problema site-ul este aproape imposibil de accesat. In principal au retras mancarea "wet" adica conserve de pui, vita, miel cu legume si sosuri precum si cutiutele de macare de pisici sau caini talie mica gen Cezar (cutiute din plastic acoperite cu folie). Tot ce contine gravy (sos) este contaminat. De 30 de minute ma chinui sa intru pe site sa vad lista si nu se poate. Daca reusesc o sa o pun pe forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #7 on: March 19, 2007, 04:02:22 PM » |
|
...Daca tot ai deschis subiectul,...si tot am iesit off topic...  ....nu ne spui sinoua care sunt acele produse Eukanuba retrase....probabil ca nu a ajuns toata gama Eukanuba in RO,..dar ,...poti sa stii....  Vezi aici: http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php?topic=1316
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #8 on: March 19, 2007, 04:17:42 PM » |
|
Eukanuba Puppy with Savory Chicken Eukanuba Dog Adult with Savory Chicken Eukanuba Dog Adult with Hearty Beef Eukanuba Dog Adult with Hearty Stew with Beef Eukanuba Dog Senior with Hearty Beef Eukanuba Puppy with Savory Chicken Eukanuba Puppy with Hearty Beef Eukanuba Dog Adult with Savory Chicken Eukanuba Dog Adult with Hearty Beef Eukanuba Dog Adult with Lamb and Rice Eukanuba Dog Adult with Beef, Pasta Eukanuba Dog Reduced Fat with Savory Eukanuba Dog Senior with Savory Chicken Eukanuba Kitten Cuts with Savory Chicken in Gravy Eukanuba Cat Adult Cuts with Chicken & Liver in Gravy Eukanuba Cat Adult Flaked with Select Tuna in Sauce Eukanuba Cat Adult Flaked with Select Seafood in Sauce Eukanuba Cat Mature Cuts with Savory Chicken in Gravy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #9 on: March 19, 2007, 04:26:19 PM » |
|
au! unele dintre cele mai titrate si apreciate brand-uri... iar ma stresez ca nu ma apuc de hranit cainii natural!
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #10 on: March 19, 2007, 04:45:11 PM » |
|
Si eu stau acum in cumpana cu Eukanuba, sa o mai folosesc, sa renunt ... Problema este ca am incercat multe feluri de mancare si nimic nu se compara cu Eukanuba. Cat despre mancarea naturala (am incercat si asta) nu merge deloc. Multi crescatori hranesc "barf - Bones and Raw Food" dar cainii arata jalnic: par mat, uleios, matreata, si mai si miros nasol. Haideti sa va spun ce am observat in ultimul timp si banuiesc ca ar fi legat de mancare si vitamine. Cat timp am avut caini in Romania, am avut numai cuiburi mici, in medie 4-6 catei. Dupa ce am venit aici, aceleasi femele, dupa un an, au inceput sa aiba cuiburi din ce in ce mai mari. Acum foarte rar am cuiburi sub 10 catei. Multe dintre femelele mele sunt importate din Germania si acolo au avut cuiburi de 3-4 catei, aici 8-10.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #11 on: March 19, 2007, 07:02:08 PM » |
|
Precizare: Toata mancarea retrasa este wet, adica au retras conserve si cutiute cu carne si sos, nu sacii de mancare uscata! Poti sa dai in continuare cu incredere mancare uscata Eukanuba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #12 on: March 19, 2007, 07:06:13 PM » |
|
Oh,  joy!
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #13 on: March 20, 2007, 11:31:14 PM » |
|
Bine zici scolaro!  Stau aici cu morcovu' ! Parca am presimtit furtuna cand am inceput topicul despre eagle pack.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #14 on: March 21, 2007, 05:50:46 AM » |
|
Producatorii mancarii Royal Canin au fost dati in judecata in Canada si SUA pentru ca pun prea multa vitamina D in mancare. Conform unor studii efectuate recent, surplusul de vitamina D se acumuleaza in rinichi si duce la blocaj renal si in cazuri grave la moartea animalelor. Mancare Royal Canin nu este produsa aici, este importata din Europa.Nu imi vine sa cred, dupa scandalul Eukanuba-Iams-Purina-Hill acum Royal Canin. Ce se intampla? Cu ani in urma cand nici nu auzisem de mancare uscata dadeam orez cu carne si legume, ma bate gandul foarte serios sa reincep.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|