|
Irina2007
|
 |
« Reply #15 on: May 25, 2007, 04:21:11 PM » |
|
Si tipa din filmulet cine-i ? E o canadianca casatorita cu un roman si cainele este Picasso von Amalaberg, scrie si la inceputul filmuletului.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #16 on: May 30, 2007, 11:24:56 PM » |
|
Arko vom Butjenter Land - linia Flipp, Ghandi, caracter, temperament, anatomie Pui din Arko: tobby v arlett
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #17 on: June 01, 2007, 08:51:29 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #18 on: June 07, 2007, 10:29:27 AM » |
|
Zasko Herdesfarm si Erni Wildsteiger Land schutzdienst
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #19 on: June 07, 2007, 12:43:16 PM » |
|
Georg aus Agrigento si Bella Augustinwald:
|
|
|
|
|
|
|
|
hundhertz
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #20 on: August 01, 2007, 03:03:35 PM » |
|
ma bucur sa vad interes pentru toate varietatile dar ma asteptam la o definitie a fiecareia asa ca aici am sa incerc eu si puteti completa sau aduce modificari. cei care nu cunosc si doresc sa afle care e diferenta intre varietati probabil au nevoie de asa ceva ca sa se lamureasca deci Ciobanescul german de show este o varietate a rasei ciobanesc german, cea mai populara la momentul actual condusa si gestionata de cel mai puternic club al unei rase la nivel mondial SV. Este varietatea care se selectioneaza dupa standardul SV vechi de 100 ani si dupa regulile acestui club, unde exemplarele ce doresc a fi reproduse sunt supuse la cea mai complexa metoda de selectie atat fenotipic prin expo de conformitate , genetic prin teste ADN, fiziologic prin teste HD, ED....cat si temperamental si a capacitatii de lucru prin examene de lucru. Singura varietate de ciobanesc german recunoscuta de FCI. Se numeste de show datorita faptului ca in cadrul acestei varietati numerosi crescatori au inclinat in spre a selectiona exemplare frumoase fenotipic, mai spectaculoase in expozitiile de frumusete, pierzand din vedere( in anumite cazuri din pacate majoritare) capacitatile cainelui de a lucra. In ultimii ani se incearca indreptarea lucrurilor prin impunerea unor mai stricte reguli pentru obtinerea dreptului de reproducere incluzand aici testarile sus mentionate. Datorita caracterului de industrie la care aceasta varietate a ajuns in mod special in tari ca Germania , italia...partea de spectacol, aspect...legate strans de comercial au dus la pierderea anumitor calitati existente la populatia veche de ciobanesc german, cum ar fi temperamentul mai bun, culori ca negru monocolor, agutii ( gri )....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #21 on: August 01, 2007, 05:20:23 PM » |
|
ma bucur sa vad interes pentru toate varietatile dar ma asteptam la o definitie a fiecareia asa ca aici am sa incerc eu si puteti completa sau aduce modificari. cei care nu cunosc si doresc sa afle care e diferenta intre varietati probabil au nevoie de asa ceva ca sa se lamureasca deci Ciobanescul german de show este o varietate a rasei ciobanesc german, cea mai populara la momentul actual condusa si gestionata de cel mai puternic club al unei rase la nivel mondial SV. Este varietatea care se selectioneaza dupa standardul SV vechi de 100 ani si dupa regulile acestui club, unde exemplarele ce doresc a fi reproduse sunt supuse la cea mai complexa metoda de selectie atat fenotipic prin expo de conformitate , genetic prin teste ADN, fiziologic prin teste HD, ED....cat si temperamental si a capacitatii de lucru prin examene de lucru. Singura varietate de ciobanesc german recunoscuta de FCI. Se numeste de show datorita faptului ca in cadrul acestei varietati numerosi crescatori au inclinat in spre a selectiona exemplare frumoase fenotipic, mai spectaculoase in expozitiile de frumusete, pierzand din vedere( in anumite cazuri din pacate majoritare) capacitatile cainelui de a lucra. In ultimii ani se incearca indreptarea lucrurilor prin impunerea unor mai stricte reguli pentru obtinerea dreptului de reproducere incluzand aici testarile sus mentionate. Datorita caracterului de industrie la care aceasta varietate a ajuns in mod special in tari ca Germania , italia...partea de spectacol, aspect...legate strans de comercial au dus la pierderea anumitor calitati existente la populatia veche de ciobanesc german, cum ar fi temperamentul mai bun, culori ca negru monocolor, agutii ( gri )....
Domnule biolog.....razi de noi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hundhertz
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #22 on: August 02, 2007, 08:12:33 AM » |
|
Chiar nu postul meu nu se adreseaza celor din categoria dumneavoastra...care stiti despre ce este vorba, el se adreseaza celor care doresc un " caine lup", intra aici si descopera ca sunt mai multe feluri de ciobi si cu siguranta vor fi bulversati...stiti foarte bine ca pentru marea majoritate aceste diferente care pt noi sunt granite de netrecut , pentru ei sun nesesizabile. in aceasta idee ar ajuta completarea celor spuse de mine sau corectarea dupa caz numarul celor care citesc frecvent acest forum este cu mult mai mare decat cei cativa care si posteaza activ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hundhertz
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #23 on: August 02, 2007, 08:15:13 AM » |
|
Domnule______nu mi-as permite
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #24 on: August 03, 2007, 08:50:11 PM » |
|
Cainii mei 
|
1.jpg (48.36 KB, 480x284 - viewed 829 times.)
2.jpg (64.22 KB, 500x375 - viewed 507 times.)
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #25 on: August 03, 2007, 11:29:01 PM » |
|
Cainii mei  Care se numesc.....? Frumosi, mai ales micutul este haios!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #26 on: August 04, 2007, 12:17:20 AM » |
|
Masculul e Zorro Funken Spiel, femela e Uma de Amalaberg si puiul e Della. Nu-i mai am pe nici unul  Asta e singura poza pe care o am cu el, restul le-am pierdut cand mi-a murit calculatorul. Avea cam 1,5 ani in poza. Acum e mosulica, traieste (sper) in Arizona.
|
3.jpg (35.27 KB, 292x247 - viewed 475 times.)
|
|
|
|
|
|
|
oshoyama
Full Member

|
 |
« Reply #27 on: May 05, 2008, 10:53:58 PM » |
|
 am citit tot felul de chestii interesante pe forum dar am o intrebare ? vreau sa-mi iau un pui de cg si am citit : crescatorul iti da doar ce vrea el pe cei buni ii opreste el si as vrea un nume de la o canisa corecta cat de cat  va multumesc mult
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #28 on: May 05, 2008, 11:04:27 PM » |
|
 am citit tot felul de chestii interesante pe forum dar am o intrebare ? vreau sa-mi iau un pui de cg si am citit : crescatorul iti da doar ce vrea el pe cei buni ii opreste el si as vrea un nume de la o canisa corecta cat de cat  va multumesc mult sunt povesti...toti puii sunt buni, cum sa nu fie...atata tot ca crescatorul isi tine daca vrea ce i se pare cel mai bun - si asta se refera uneori la frumusete, chiar din cauza ca cei mai multi caini buni ajung nepromovati in curtea unor proprietari care nu se prea ocupa de ei. Sunt multi crescatori foarte seriosi pe forum asa ca ai de unde alege!
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #29 on: May 06, 2008, 12:38:12 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|