Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #75 on: September 28, 2009, 01:45:58 PM » |
|
In datele prezentate de mine avem 54,97% HD efectuat la linia de munca si 38,94% la linia de show.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #76 on: September 28, 2009, 01:48:25 PM » |
|
Pai tu ai inceput sa-i scoti afara pe cei cu a6.
Aici am vrut sa ajung: analizati toate datele, nu doar cele care va convin.
Cum sa-i scot? Daca vorbim de rezultate HD, analizam cainii radiografiati. Despre ceilalti, putem presupune orice, fiecare cum vrea. Oricum consider cifrele neconcludente, dar sa luam in calcul si rezultate necunoscute, ar fi chiar culmea. HD a6 ne arata, ca multi urmasi sunt din strainatate, dar au HD a1, 2 sau 3.
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #77 on: September 28, 2009, 01:50:27 PM » |
|
Oricat o intindem si o lungim, se poate observa ca linia de munca sta mai bine la capitolul HD, dar asta nu inseamna ca nu are probleme. Probleme avem si noi, daramite animalele.
Daniel, pune "mana" si fa un copil ca te indrum eu pe unde sa mergi la examinarea HD. Ieftin si bun. (Prima examinare musai facuta pana la 2 luni)
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #78 on: September 28, 2009, 01:51:13 PM » |
|
In datele prezentate de mine avem 54,97% HD efectuat la linia de munca si 38,94% la linia de show.
Toate procentele sunt asemanatoare, nu exista nici o diferenta uriasa, asa cum ati afirmat in postarile de dinainte. In plus, la cainii cu displazie grava, procentul celor de lucru este usor mai mare. In rest rezultatele se impart in mod diferit intre cele 3 plus a6. Astfel, statistica distruge orice mit creat pentru a diferentia in mod categoric rezultatele de displazie intre cele 2 linii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #79 on: September 28, 2009, 01:56:30 PM » |
|
Oricat o intindem si o lungim, se poate observa ca linia de munca sta mai bine la capitolul HD, dar asta nu inseamna ca nu are probleme. Probleme avem si noi, daramite animalele.
Daniel, pune "mana" si fa un copil ca te indrum eu pe unde sa mergi la examinarea HD. Ieftin si bun. (Prima examinare musai facuta pana la 2 luni)
Din pacate, aceasta statistica nu spune absolut nimic, pana la urma, in privinta diferentelor mari intre linii. Si o spun inca o data, datele nu sunt concludente. Lipsesc informatii, pe care nimeni nu le poate centraliza, niciodata. Dupa minim cativa ani de facut teste HD, poate o sa stii despre ce scriu. Multumesc. Poate te caut in urmatoarele 3-4 luni pentru test! Sper, sa nu imi schimb profilul psihologic asa de mult, ca si tine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #80 on: September 28, 2009, 01:57:28 PM » |
|
Cum sa-i scot? Daca vorbim de rezultate HD, analizam cainii radiografiati. Despre ceilalti, putem presupune orice, fiecare cum vrea. Oricum consider cifrele neconcludente, dar sa luam in calcul si rezultate necunoscute, ar fi chiar culmea. HD a6 ne arata, ca multi urmasi sunt din strainatate, dar au HD a1, 2 sau 3.
Putem presupune doar ca au a1-2-3. la fel putem spune ca aia de lipsesc de la 39% la 54% sunt a3-4-5. Mai bine vorbim strict pe cifre, desi profesorul meu de analiza economica spunea ca putem face orice fel de analiza atat timp cat folosim un sistem unitar de criterii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #81 on: September 28, 2009, 02:00:51 PM » |
|
Putem presupune doar ca au a1-2-3. la fel putem spune ca aia de lipsesc de la 39% la 54% sunt a3-4-5.
Mai bine vorbim strict pe cifre, desi profesorul meu de analiza economica spunea ca putem face orice fel de analiza atat timp cat folosim un sistem unitar de criterii.
Avantajul si totodata dezavantajul statisticilor este ca poti "scoate" aproape orice vrei ca si rezultat. Mai bine facem cate ceva, si vorbim mai putin. Dar asta e doar parerea mea, se pare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #82 on: September 28, 2009, 02:04:14 PM » |
|
Din pacate, aceasta statistica nu spune absolut nimic, pana la urma, in privinta diferentelor mari intre linii. Si o spun inca o data, datele nu sunt concludente. Lipsesc informatii, pe care nimeni nu le poate centraliza, niciodata. Dupa minim cativa ani de facut teste HD, poate o sa stii despre ce scriu.
Multumesc. Poate te caut in urmatoarele 3-4 luni pentru test! Sper, sa nu imi schimb profilul psihologic asa de mult, ca si tine.
Stiu ce informatii lipsesc. Alea cu a6 curat. Si probabil ca asta e cauza pentru care la show avem date doar despre 39% din pui in timp ce la munca le avem pentru 54%. Exact din aceasta cauza am facut comparatia HD1-2 cu total pui inregistrati.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #83 on: September 28, 2009, 02:07:19 PM » |
|
Si inca un lucru: daca analiza se face doar dintr-un singur punct de vedere cu siguranta ca nu ofera decat o parte de adevar. Astept "tribul" cu opinii legate de aceasta tema. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #84 on: September 28, 2009, 02:07:25 PM » |
|
Stiu ce informatii lipsesc. Alea cu a6 curat. Si probabil ca asta e cauza pentru care la show avem date doar despre 39% din pui in timp ce la munca le avem pentru 54%.
Exact din aceasta cauza am facut comparatia HD1-2 cu total pui inregistrati.
Nu, nu ai nimerit. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Santos
|
 |
« Reply #85 on: September 28, 2009, 03:09:50 PM » |
|
nu cred ca se poate face o statistica orce crescator face prima data un pretest si sunt eliminati cei care au probleme grave
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #86 on: September 28, 2009, 03:14:10 PM » |
|
Bingo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #87 on: September 29, 2009, 09:05:00 AM » |
|
Nu am dreptate dar am dreptate. E doar chestie de formulare Daniel. Pana la urma tot aia cu a6 lipsesc !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #88 on: September 29, 2009, 11:17:07 AM » |
|
Nu am dreptate dar am dreptate. E doar chestie de formulare Daniel. Pana la urma tot aia cu a6 lipsesc !
Sigur ca da, oricum am face, tot tu ai dreptate  Interesant, ca la fel e si cu ceilalti membri ai tribului  Trebuia sa-mi zici de la inceput, nu imi mai bateam capul cu cifrele. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #89 on: September 29, 2009, 02:47:30 PM » |
|
Sigur ca da, oricum am face, tot tu ai dreptate  Interesant, ca la fel e si cu ceilalti membri ai tribului  Trebuia sa-mi zici de la inceput, nu imi mai bateam capul cu cifrele.  ..voi vorbiti de RO ? 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|