Foarte frumos filmul. Si un memento nu numai pentru Ben, ci pentru multi CG de linie veche care si-au facut datoria si au fost prieteni buni. Ce pacat ca acum ii trimitem in uitare pentru ca nu au acte de staruri de cinema, culoare rosie si linia spatelui de show. Bine ca totusi mai sunt oameni care inca apreciaza aceste linii de munca din Cehia si DDR cu un caracter foarte bun si de nadejde.
bine zici, omule!

multumesc, apreciez mult cuvintele tale, Ben a fost un caine exceptional, cu atat mai special pt mine. Fizic nu era un caine impresionant - dar caracterul - putini caini am vazut la viata mea cu asa caracter cum a avut Ben (si nu spun asta pt ca a fost cainele meu...)
Am achizitionat recent o catelusha din linie de lucru din cehia si vreau sa spun ca pana in momentul de fata imi aduce aminte enorm de mult de ben!! in primul rand datorita caracterului (foarte energica - incepe si 'plange' cand se plictiseste!!) iar ca aspect - nu este cenusie, gri... etc, e negru cu maron inchis. am sa pozez niste poze in topicul 'Linii de lucru'
Inca o data - multumesc pt cuvintele pline de amabilitate si respect
ben