Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 12:30:54 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Displazia ca si rezolvata  (Read 24519 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #30 on: December 14, 2008, 07:12:10 PM »

Cezar , tot inmultire se numeste cand reproduci din 2 caini , cu acte ok, dar care au dobandit actele nu prea ...corect(numai la caracter ma refer).
Cand se va termina si aceasta practica ...numai ei stiu!
crb
Hero Member

« Reply #31 on: December 14, 2008, 07:17:18 PM »

Ai si nu ai dreptate.Pentru ca omul de rand care cumpara un caine trebuie sa fie informat de avantaje si ...dezavantaje.Dar pe el il intereseaza doar un singur aspect:CARACTERUL!Putin sunt aceia care vor sa mearga mai departe cu cainele lor.Un prieten si-a cumparat un catel de la o canisa, asa i-am spus noi ca e mai bine anul trecut la Craiova.A avut norocul sa iasa un caine foarte bun, campion Ro Constanta 2008.De cand a cumparat cainele s-a mai interesat si el de una, alta.Iar la Campionat mi- a pus o intrebare:de ce sunt asa putini caini la clasa munca, unde sunt crescatorii, de ce rateaza atacul?
Ca sa inchei Cezare, se va termina cu progeniturile unor FCI Champs atunci cand crecatorii vor fi cu adevarat crescatori!Cine e cu adevarat crescator va intelege si timpul va decide.Aceasta e parerea mea!

..Vifore,...discutia pe tema e prea lunga..caracter la pui  de 6 saptamani il vezi..daaa in 2 zile noul proprietar ii "sterge" caracterul daca e dobitoc..si asteapta ca un pui de 6 saptamani sa "darame muntii"..asta e o mentalitate tampita da REALA..
n-am chef de discutii inutile...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #32 on: December 14, 2008, 07:27:24 PM »

..Vifore,...discutia pe tema e prea lunga..caracter la pui  de 6 saptamani il vezi..daaa in 2 zile noul proprietar ii "sterge" caracterul daca e dobitoc..si asteapta ca un pui de 6 saptamani sa "darame muntii"..asta e o mentalitate tampita da REALA..
n-am chef de discutii inutile...

pai atunci de ce te numesti CRESCATOR?Ca sa vezi cine vine sa cumpere puiul, sa nu te intereseze banul, ca sa-ti poti da seama de caracterul noului proprietar.
Si multe alte discutii....
Te rog sa urmaresti in urmatorii ani canisa mea, sa vedem daca pot sa fac ce trebiue cu adevarat.Si daca da, sa-ti aduci aminte de aceasta discutie!
crb
Hero Member

« Reply #33 on: December 14, 2008, 07:31:48 PM »

pai atunci de ce te numesti CRESCATOR?Ca sa vezi cine vine sa cumpere puiul, sa nu te intereseze banul, ca sa-ti poti da seama de caracterul noului proprietar.
Si multe alte discutii....
Te rog sa urmaresti in urmatorii ani canisa mea, sa vedem daca pot sa fac ce trebiue cu adevarat.Si daca da, sa-ti aduci aminte de aceasta discutie!

.... ghinion...nu inteleg postul....

vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #34 on: December 15, 2008, 10:06:32 AM »

.... ghinion...nu inteleg postul....
Pacat, ma refeream la progenituri cu acte Ok, dar mai ales cu caracter!
crb
Hero Member

« Reply #35 on: December 16, 2008, 07:16:27 PM »

Ai si nu ai dreptate.Pentru ca omul de rand care cumpara un caine trebuie sa fie informat de avantaje si ...dezavantaje.Dar pe el il intereseaza doar un singur aspect:CARACTERUL!Putin sunt aceia care vor sa mearga mai departe cu cainele lor.Un prieten si-a cumparat un catel de la o canisa, asa i-am spus noi ca e mai bine anul trecut la Craiova.A avut norocul sa iasa un caine foarte bun, campion Ro Constanta 2008.De cand a cumparat cainele s-a mai interesat si el de una, alta.Iar la Campionat mi- a pus o intrebare:de ce sunt asa putini caini la clasa munca, unde sunt crescatorii, de ce rateaza atacul?
Ca sa inchei Cezare, se va termina cu progeniturile unor FCI Champs atunci cand crecatorii vor fi cu adevarat crescatori!Cine e cu adevarat crescator va intelege si timpul va decide.Aceasta e parerea mea!

...groso modo suntem de acord..cu o rezerva : pe un om de rand care vrea un G cred ca in primul rand il intereseaza pretul si ceva mai apoi caracterul...daca poate obtine un pui la pret mic, in schimb nimeni si nimic nu ii poate garanta caracterul, acesta din urma fiind supus influentelor a prea multi factori obiectivi / subiectivi...ma rog, asta e parerea mea... Cheesy

vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #36 on: December 17, 2008, 11:18:36 AM »

...groso modo suntem de acord..cu o rezerva : pe un om de rand care vrea un G cred ca in primul rand il intereseaza pretul si ceva mai apoi caracterul...daca poate obtine un pui la pret mic, in schimb nimeni si nimic nu ii poate garanta caracterul, acesta din urma fiind supus influentelor a prea multi factori obiectivi / subiectivi...ma rog, asta e parerea mea... Cheesy
Vorbesti de caracter, cainele care are caracter cu adevarat nu prea este influentat de prea multi factori obiectivi/ subiectivi.
hai sa-ti dau si un exemplu de un caine pe care stapanul il batea cu lopata de la 7 luni, pe la un an si ceva l-am luat eu cu Tinel si acuma e cel mai bun caine acolo unde este," are un caracter apropiat de malinois'" parca asa zicea r.c.Si exemple sunt multe.
Pentru mine daca femela/masculul nu are caracter poate sa aiba super acte corecte SV, CELEMASCHE, nu va fi la mine in canisa.Am cumparat si eu caini dar nu s-a auzit nimic de ei, de ce?Displazie ok dar CARACTER zero!!!I-am inmultit?Nu.
Numai saptamana trecuta am facut cadou o femela, nu avea caracter, restul nu m-a interesat.
Daca vrei sa cresti in valoare nu dai unui om de rand pui de la care tu crezi ca vei avea rezultate indiferent de bani!Si mai selectezi si omul !
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #37 on: December 17, 2008, 11:26:47 AM »

La ora actuala , din generatia noua, sunt in Pitesti 3 caini cu displazia celemasche ok dar si cu caracter!De acestia stiu eu.Si toti trei au participat la Campionat.Si vor ajunge si la clasa munca sa faca proba de curaj la un campionat.
dux
Hero Member

« Reply #38 on: December 17, 2008, 03:29:50 PM »

Vorbesti de caracter, cainele care are caracter cu adevarat nu prea este influentat de prea multi factori obiectivi/ subiectivi.
hai sa-ti dau si un exemplu de un caine pe care stapanul il batea cu lopata de la 7 luni, pe la un an si ceva l-am luat eu cu Tinel si acuma e cel mai bun caine acolo unde este," are un caracter apropiat de malinois'" parca asa zicea r.c.Si exemple sunt multe.
Pentru mine daca femela/masculul nu are caracter poate sa aiba super acte corecte SV, CELEMASCHE, nu va fi la mine in canisa.Am cumparat si eu caini dar nu s-a auzit nimic de ei, de ce?Displazie ok dar CARACTER zero!!!I-am inmultit?Nu.
Numai saptamana trecuta am facut cadou o femela, nu avea caracter, restul nu m-a interesat.
Daca vrei sa cresti in valoare nu dai unui om de rand pui de la care tu crezi ca vei avea rezultate indiferent de bani!Si mai selectezi si omul !
ma bucur vifore ca pui accent pe caracter.la prima monta iti fac cadou un caine din linii de lucru cehesti.  Drac Grin Wink
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #39 on: December 18, 2008, 10:35:20 AM »

ma bucur vifore ca pui accent pe caracter.la prima monta iti fac cadou un caine din linii de lucru cehesti.  Drac Grin Wink
Multumesc!Dar am si eu un mascul de lucru, pe linia Kartago.Il cheama Ares! Drac
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #40 on: December 19, 2008, 03:49:59 PM »

Multumesc!Dar am si eu un mascul de lucru, pe linia Kartago.Il cheama Ares! Drac
Din  Fedor Kartago?

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
vifor
Hero Member

o viata pentru un caine

« Reply #41 on: December 22, 2008, 03:12:01 PM »

Din  Fedor Kartago?

Nu am primit pedigreeul de la crescator, este din Craiova, de 5 ani!Asa mi-a spus.Trebuia sa-l schimbe, testicul lipsa si ureche cazuta, dar... Nu am reclamat nimic, dar nu-l iert pentru nesimtire.Mai devreme sau mai tarziu va plati!Oricum , pe Ares nu l-as fi dat niciodata!
thorhaus
Hero Member

« Reply #42 on: March 24, 2009, 12:12:22 AM »

doar o stire..!!!!!!!!!!...... W.US.V. recunoaste displazia facuta in .. ROMANIA !! , mai precis si exact este dispus sa puna stampila pe pedigreele romanesti .., la radiografii.. FACUTE IN ROMANIA!!! asta din 2008!!!!!!!!!!!!!!! dupa campionatul de la CRAIOVA!........... asteapta.., doar o cerere scrisa(de la C.N.C.G.), si cam 20 de poze sold+cot de la veterinarii romani interesati .....!!!!!!

p.s. am postat aici ca sa nu incep sa urlu la luna! ca deja incepusem sa par ciudat prin postarile mele! promit ca de acum inainte ma voi exprima concis, la obiect, cu dovezi .. ca trecu si adunarea generala a C.N.C.G. de anu asta(care nu fu"),. !??!!!!!!!!!

asta e inceputu" i-am dat doar copy!..

Flag this messagex-rays from RomaniaMonday, January 21, 2008 9:37 AM
From: "SV-HG - DNA" <dna@schaeferhunde.de>View contact detailsTo: thorhaus@yahoo.comDear Mr. Ionescu, we refer to you e-mail dated 17th of December 2007. Concerning x-rays, we need an official application of C.N.C.G. Rumania, that the club wants to send x-rays for evaluation to Germany. best regardsA. Fath   ------------------------------------------------------------------------------------Verein für Deutsche Schäferhunde (SV) e.V.- Hauptgeschäftsstelle - Tel.: +49 821 74002-51Fax: +49 821 74002-9951www.schaeferhunde.de Verein für Deutsche Schäferhunde (SV) e.V., Steinerne Furt 71, 86167 Augsburg - vertreten durch den Vorstand, dieser vertreten durch die Hauptgeschäftsführung
Hauptgeschäftsführer Clemens Lux, Prokura Brigitte HeinzelVR Augsburg 15
edmond
Full Member

« Reply #43 on: April 07, 2010, 11:37:48 AM »

Anunt pe aceasta cale, ca pentru a fi validati de catre comisia SV ,medicii veterinari interesati sa se ocupe cu efectuarea testelor HD,ED,DNA, in cadrul clinicilor veterinare in care isi desfasoara activitatea de pe tot teritoriul Romaniei ,trebuie sa respecte un protocol impus de SV pentru efectuarea si interpretarea testelor.De aceea ,in calitatea pe care o aveti ca membrii  ai CNCG,va rog sa luati legatura cu medicii veterinari din orasul sau zona in care locuiti si in cazul in care ei doresc sa se implice in acest gen de servicii si au echipamentele necesare,pot sa ma contacteze pentru detalii de specialitate la telefon 0232 212184 sau la adresa de  e mail   contact@salvanim.ro .          Acest anunt a fost facut de mine,Dr.Edmond Stecyk in calitate de membru al CNCG,in urma schimbului de informatii realizat cu departamentul care se ocupa de testele HD,ED,DNA,din cadrul SV.
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to: