Florian I.
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #15 on: October 02, 2007, 11:32:03 AM » |
|
Ce rezultate are? De cand are caine? da' are?
?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #16 on: October 02, 2007, 09:30:11 PM » |
|
?
auzi, de ce nu l-ai intrebat pe el. cat am stat la masa cuy el a popvestit ce caini are. rezultate? intreaba-l pe el. a venit impreuna cu Zeadin, a vazut cu ochii lui ce inseamna o "intalnire" cu membri CDC si a hotarat, semnand "CEREREA DE ADEZIUNE" sa devina membru. in rest daca ti-a picat cu tronc, suna-l si povesteste cu el. Deodata cu el s-au mai inscris 3 membri noi in CDC, binenteles ca nu din Bucuresti, desi eram in Parcul Tineretului. In bucuresti dupa Bogdan Nitescu, membru din 17 decembrie 2006 s-au mai inscris numai 3 membri, toti trei activand in CDC, participand la Tabere sau stagii CDC chiar si la sute de km (exemplu Baia Mare, competitii in Ungaria... dar oricum ai lua-o numai in Ardeal) Cam asta este situatia CDC din Bucuresti cu productii la hectar distruse de seceta din activitatea membrilor fondatori cu "buletin de Bucuresti". Inactivitatea acestora nu inseamna inactivitate CDC ci doar INACTIVITATEA membtilor CDC din Bucuresti. In acelasi timp trebuie remarcata activitatea lui Luci Sava, retras intr-un mic concediu pentru cresterea copilului, (sa-ti creasca frumos printesa, Luci) care a organizat 4 examene de lucru in Bucuresti in 2007 si se poare ca va mai organiza unul pana la sfarsitul anului. Gurile rele spuneau ca sunt examene prost organizate. Am vazut cu ochii mei ca nu este asa. Asasdar, Florine, dl. Gorga este din Constanta, i-a legatura direct cu el. Dar cu ce te-a deranjat de faci atata caz? el nu are cg, asa ca discutia este anapoda sa fie gazduita pe acest forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #17 on: October 02, 2007, 09:32:41 PM » |
|
Florine, felicitari pentru fosta ta eleva, Cristina Naicu. s-a prezentat excelent la examenul sde atestare incat a incantat si pe ceielalti membri ai comisiei. Eu o cunosteam din participarile ei la taberele si activitatile CDC, ceielalti nu o cunosteau dar acum au o parere fff buna despre ea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florian I.
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #18 on: October 03, 2007, 10:32:36 AM » |
|
Din cei care ati fost azi la sedinta, cine este flacaul de 130 kg? Nu am inteles ce cauta p'acolo! Am inteles ca vrea sa faca Politia Canina, da' sper ca sa nu ma implice si pe mine in asta.
Eram curios cine acest om si de ce majoritatea timpului petrecut impreuna l-am pierdut in discutii sterile despre politia canina. In mod normal, organizatorul acestei sedinte sau cineva din conducere trebuia sa ne prezinte invitatii, mai ales ca nu erau membrii, si daca tot era o sedinta, sa discutam o ordine de zi. Ai plecat din Bucuresti si nu am avut cum sa discut cu tine. (te-am rugat sa ma suni atunci cand vei putea sa stam de vorba 5 min.) Willie, tu sti foarete bine ca respect acest club, membrii lui si conducerea care o are dar, fara suparare, sedinta convocat vineri dimineata mi s-a parut... cam o bataie de joc. Am acceptat sa vin la o ora total nepotrivita, intr-o zi total nepotrivita si am fost convocat intr-un mod total nepotrivit. Din respect pentru tine nu am facut, pana acum, scandal pe acesta tema. Si nici acum nu fac, dor mentionez cateva lucruri. Observ ca ai ceva cu Bucurestiul si bucurestenii, mai ales cu membrii fondatori CDC! Draga Willie, atunci cand l-am solicitat, Gabriel Cocu m-a invitat, impreuna cu echipa, la el acasa si am avut o discutie extem de folositoare si cu demonstratii practice despre cliker training. Chiar eu am avut niste lucruri de invatat de acolo. Cu Robert avem o relatie excelenta, si el este gata sa ajute oricand incepatorii. Te rog, cand vorbesti de Bucuresti i-a in considerare si echipa VP care a participat la majoritatea taberelor, la multe examene, la Campionatul National, la AG-uri... nu cred ca ai avut vre o problema din cauza noastra, ba chiar dimpotriva. Mai poti sa vorbesti de inca o echipa in acesta tara cu exceptia celei din mult hulitul Bucuresti, care sa aiba o asemenea activitate in CDC? In concluzie, cu tot respectul pentru domnia sa, nu ma intereseaza dl Gorga, voiam doar sa stiu cine mi-a mancat degeaba ziua de vineri si, mai mult. constat ca la ora respectiva nici nu era membru. O spun acum clar tare Cine stie sa dreseze sa aiba cati clienti ii da dzeu, nu este nevoie de nici politie canina sau felina care sa controleze atestatele de instructor. De ex. eu nu am nici un atestat din partea CDC dar vreau sa vad cine e ala  care sa-mi interzica sa dresez PS Nu uita ca desi suntem pe forumul CG, suntem la rubrica dresaj. In alta ordine de idei, ca tot vorbesti de activitatea bucurestenilor, nu uita ca eu fac cursuri gratuite de dresaj (mai putin in ultima luna) de peste doi ani. In final, pot sa spun ca ma bucur pentru Cristina (si CDC  ), dar meritele, in cazul ei, ii apartin lui Mauru :'(.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florian I.
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #19 on: October 03, 2007, 10:34:42 AM » |
|
Florine, felicitari Dar pentru Vlad, Mihai, Flori nu merit?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eu
Newbie
|
 |
« Reply #20 on: October 04, 2007, 09:52:23 PM » |
|
Cam asta este situatia CDC din Bucuresti cu productii la hectar distruse de seceta din activitatea membrilor fondatori cu "buletin de Bucuresti". Inactivitatea acestora nu inseamna inactivitate CDC ci doar INACTIVITATEA membtilor CDC din Bucuresti.
In acelasi timp trebuie remarcata activitatea lui Luci Sava, retras intr-un mic concediu pentru cresterea copilului, (sa-ti creasca frumos printesa, Luci) care a organizat 4 examene de lucru in Bucuresti in 2007 si se poare ca va mai organiza unul pana la sfarsitul anului. Gurile rele spuneau ca sunt examene prost organizate. Am vazut cu ochii mei ca nu este asa.
In primul rand, trebuie sa ma recomand, deoarece nu sunt un forumist activ. Sunt Horatiu Lucaci, instructor atestat si membru fondator al CDC, cu "buletin de Bucuresti". Dupa cum ma cunosti, Willi, cand ma deranjeaza ceva, spun lucrurilor pe nume. In primul rand, am demisionat din toate functiile CDC in urma incalcarii angajamentului luat de catre tine si toti membrii CDC prezenti la sedinta tinuta la Rasnov in 2006, prin care se dorea cresterea nivelului examenelor de lucru din punct de vedere organizatoric si al arbitrajului (conform regulamentelor aprobate de catre ACHR). Rezultatul? Acelasi nivel scazut al examenelor de lucru... Din punct de vedere al "productiei la hectar distruse de seceta din activitatea membrilor fondatori cu "buletin de Bucuresti"", tin sa-ti reamintesc ca, cu toate ca eram si eu tot intr-un concediu de crestere a copilului, am participat anul acesta la 2 examene de lucru organizate de catre CDC in Bucuresti cu cateaua Ringstar Bliss, la care am luat locul I: pe 01.04.2007, BH absolvit cu 60 puncte din 60, arbitrat de catre tine; pe 29.09.2007, Obedience Debutanti absolvit cu 145 puncte din 150, arbitrat de catre Csibi Karoly. Ambele concursuri au fost "bine organizate", concurentii primind la final doar niste fise de arbitraj si "sincere felicitari". Din respect fata de concurenti, CDC putea sa le ofere macar niste simple diplome printate alb-negru. De premii nici nu se mai pune problema. De exemplu, la concursul din 29.09.2007, locatia aleasa a fost stadionul fabricii Acumulatorul, care este intr-o stare deplorabila (apropo: teren neinchiriat de catre CDC pt acest concurs), nu s-au asigurat nici macar niste conditii minime pentru spectatori si participanti (toalete, salvare, apa, etc.), deci, evident, nu s-au inghesuit nici sponsorii... Nu am nimic de reprosat d-lui Luci Sava, care imi este chiar prieten, pentru modul de organizare al acestui concurs, ci clubului, pentru ca nu se implica mai mult, neatragandu-si astfel nici sponsori, nici prea multi participanti (majoritatea concurentilor vin pentru obtinerea drepturilor de monta - deci de nevoie, nu de placere). Cat despre "mareata" atestare care a avut loc in aceeasi zi, ar fi fost civilizat sa se inchirieze o sala (daca nu exista sediu al CDC in Bucuresti) pentru a se sustine probele scris si oral ale examenului, si nu pe bordurile ce imprejmuiesc stadionul cu pricina. As mai avea multe de spus, insa astept redeschiderea forumului oficial al CDC, daca se va mai deschide vreodata... Cu parere de rau, tin sa-ti spun ca am ajuns sa fiu foarte dezamagit de acest club, iar din aceasta cauza si implicarea mea a devenit minima.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r.c.
|
 |
« Reply #21 on: October 04, 2007, 11:14:32 PM » |
|
" Cat despre "mareata" atestare care a avut loc in aceeasi zi, ar fi fost civilizat sa se inchirieze o sala (daca nu exista sediu al CDC in Bucuresti) pentru a se sustine probele scris si oral ale examenului, si nu pe bordurile ce imprejmuiesc stadionul cu pricina. " Eu unul personal nu as da doi bani pe o diploma obtinuta stand in fund pe ciment si completand o foaie ,indiferent de motivele care au dus la asta. E inacceptabil ca un ex de atestare sa se desfasoare astfel, e o rusine si un afront pt cei care l-au dat , si pt noi ceilalti care ne-am pierdut timpul batand juma de tara pt. unul care a fost civilizat. In bucuresti dupa Bogdan Nitescu, membru din 17 decembrie 2006 s-au mai inscris numai 3 membri, Deci ultimul inscris a facut-o din motive politice , iar ultimii 3 ca sa poata sa stea in fund pe ciment, si sa-si ia atestat. Concluzia e ca in aproape 1 an , CDC nu a mai atras decat 4 membrii din interes. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #22 on: October 05, 2007, 12:13:42 AM » |
|
In primul rand, trebuie sa ma recomand, deoarece nu sunt un forumist activ. Sunt Horatiu Lucaci, instructor atestat si membru fondator al CDC, cu "buletin de Bucuresti". Dupa cum ma cunosti, Willi, cand ma deranjeaza ceva, spun lucrurilor pe nume. In primul rand, am demisionat din toate functiile CDC in urma incalcarii angajamentului luat de catre tine si toti membrii CDC prezenti la sedinta tinuta la Rasnov in 2006, prin care se dorea cresterea nivelului examenelor de lucru din punct de vedere organizatoric si al arbitrajului (conform regulamentelor aprobate de catre ACHR). Rezultatul? Acelasi nivel scazut al examenelor de lucru... Din punct de vedere al "productiei la hectar distruse de seceta din activitatea membrilor fondatori cu "buletin de Bucuresti"", tin sa-ti reamintesc ca, cu toate ca eram si eu tot intr-un concediu de crestere a copilului, am participat anul acesta la 2 examene de lucru organizate de catre CDC in Bucuresti cu cateaua Ringstar Bliss, la care am luat locul I: pe 01.04.2007, BH absolvit cu 60 puncte din 60, arbitrat de catre tine; pe 29.09.2007, Obedience Debutanti absolvit cu 145 puncte din 150, arbitrat de catre Csibi Karoly. Ambele concursuri au fost "bine organizate", concurentii primind la final doar niste fise de arbitraj si "sincere felicitari". Din respect fata de concurenti, CDC putea sa le ofere macar niste simple diplome printate alb-negru. De premii nici nu se mai pune problema. De exemplu, la concursul din 29.09.2007, locatia aleasa a fost stadionul fabricii Acumulatorul, care este intr-o stare deplorabila (apropo: teren neinchiriat de catre CDC pt acest concurs), nu s-au asigurat nici macar niste conditii minime pentru spectatori si participanti (toalete, salvare, apa, etc.), deci, evident, nu s-au inghesuit nici sponsorii... Nu am nimic de reprosat d-lui Luci Sava, care imi este chiar prieten, pentru modul de organizare al acestui concurs, ci clubului, pentru ca nu se implica mai mult, neatragandu-si astfel nici sponsori, nici prea multi participanti (majoritatea concurentilor vin pentru obtinerea drepturilor de monta - deci de nevoie, nu de placere). Cat despre "mareata" atestare care a avut loc in aceeasi zi, ar fi fost civilizat sa se inchirieze o sala (daca nu exista sediu al CDC in Bucuresti) pentru a se sustine probele scris si oral ale examenului, si nu pe bordurile ce imprejmuiesc stadionul cu pricina. As mai avea multe de spus, insa astept redeschiderea forumului oficial al CDC, daca se va mai deschide vreodata... Cu parere de rau, tin sa-ti spun ca am ajuns sa fiu foarte dezamagit de acest club, iar din aceasta cauza si implicarea mea a devenit minima.
Horatiu, ar trebui sa intelegi si tu si cei "cu buletin de Bucuresti" ca te plangi de INACTIVITATEA VOASTRA si nu de a Clubului de Dreaj Canin Romania. Tin sa te felicit si pe aceasta cale de rezultatele deosebite obtinute cu Bliss, pe mine la examenul din aprilie mai impresionat si acestea nu sunt vorbe: dovada punctajul maxim obtinut la examen. Te-ai interesat cine a mai obtinut 60 de puncte la arbitrajele mele? Iti spun eu: nimeni. In al doilea rand ai tot respectul meu, pentru cei care nu stiu: Tu Horatiu Lucaci ai particip[at la prima sedinta de la Timisoara in 2005 care a fost primul opas al infiintarii CDC. Plangerile tale SUNT PE DEPLIN JUSTIFICATE. Dar vinovati sunteti voi: bucurestenii!!! SI NUMAI VOI !!! Nu vin cu argumente verbale ci cu dovezi: 1. Examen de atestare asistenti. Anul acesta a mai avut loc un singur examen de atestare asistenti. La Oradea. Nu exista nici un termen de comparatie intre conditiile de examen, organizare, atmosfera. Ce sa-i faci, a fost in Ardeal. ALTA TARA. 2. Examene de lucru. In 30 septembrie, deci la o zi dupa examenul din 29 septembrie de la Bucuresti, a avut loc examen BH-OBEDIENCE-IPO la Brasov. Nu exista nici un termen de comparatie intre conditiile de examen, organizare, atmosfera. (sau daca vrei: diplome, cupe, premii, sponsori). Ce sa-i faci, a fost in Ardeal. ALTA TARA. In Bucuresti nu se inscriu membri. CDC este o optiune nu o obligatie. Cand se vede aveti antrenamente (?), ce atmosfera este intre voi (?), ce examen organizati (!) cine s-ar inscrie??? NIci eu. te asigur. Draga Prietene, voi bucurestenii nu mai sunteti in stare sa aveti nici macar o asociatie chinologica a Bucurestiului si crede-ma ca CDC nu are nici macar o vina, nici aici, nici in alte activitati pe care voi nu le faceti. Mai deunazi eram huliit pe forumul acesta ca vezi doamne, nu v-am convocat intr-o sedinta a CRDC Bucuresti. Ca doar asa v-ati obisnuit, sa va convoace Willi. Ei bine, din pacate nu ai participat la Conferinta Nationala de la Arad sau de la Tg Mures ca ai fi stiut ca Willi nu fface convocari. "Conducatorul suprem" al CAP-ului numit CDC nu se amesteca in organizarea interna a cluburilor regionale. Cand acestea incalca Statutul sau regulamentele interne sau ale AChR sresizeaza Comisiile de disciplina. In rest frate, cata vreme nu va udati posmegii puteti muri de foame. Referitor la site iti spun sincer si e prima data cand o fac public: Eu nu am fost interesat sa fie actualizat www.cdach.ro din motive foarte clare: POLITICA CDC. Situatia se va schimba, sigur nu stii ca avem o fata noua a site-ului care asteapta numai ok de la mine pentru a fi postata. PAgina este facuta de dl. Bruno Icobet de mai multe, multe luni. Horatiu, am spus-o de nenumarate ori: CDC nu este o suprastructura, este clubul nostru, al tuturor membrilor. Cum ne facem activitatea, asa o vedem. Din respect pentru tine iti voi trimmite filmari de la examenul de atestare de la Oradea, de la examenul de lucru de la Brasov despre care pomeneam mai sus si de la Stagiul de la Izvoarele. Concluziile le vei trage singur. Pana atunci iti mai spun un singur lucru: CDC este altceva decat ceea ce barfesc unii pe la colturi. Cu parere de rau, tin sa-ti spun ca am ajuns sa fiu foarte dezamagit de foarte, foarte multi pseudo-membri ai clubului. Ca ultima marturisire: sunt insa foarte, foarte incantat de membrii adevarati ai clubului. Iar acestia sunt mult, mult mai numerosi. (binenteles nu in Bucuresti  ). Si fiindca tot mi-a soptit o pasarica ce a auzit pe la colturi de Bucuresti: cat vi s-a promis?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #23 on: October 05, 2007, 12:59:05 AM » |
|
Eram curios cine acest om si de ce majoritatea timpului petrecut impreuna l-am pierdut in discutii sterile despre politia canina. In mod normal, organizatorul acestei sedinte sau cineva din conducere trebuia sa ne prezinte invitatii, mai ales ca nu erau membrii, si daca tot era o sedinta, sa discutam o ordine de zi. Ai plecat din Bucuresti si nu am avut cum sa discut cu tine. (te-am rugat sa ma suni atunci cand vei putea sa stam de vorba 5 min.) Willie, tu sti foarete bine ca respect acest club, membrii lui si conducerea care o are dar, fara suparare, sedinta convocat vineri dimineata mi s-a parut... cam o bataie de joc. Am acceptat sa vin la o ora total nepotrivita, intr-o zi total nepotrivita si am fost convocat intr-un mod total nepotrivit. Din respect pentru tine nu am facut, pana acum, scandal pe acesta tema. Si nici acum nu fac, dor mentionez cateva lucruri. Observ ca ai ceva cu Bucurestiul si bucurestenii, mai ales cu membrii fondatori CDC! Draga Willie, atunci cand l-am solicitat, Gabriel Cocu m-a invitat, impreuna cu echipa, la el acasa si am avut o discutie extem de folositoare si cu demonstratii practice despre cliker training. Chiar eu am avut niste lucruri de invatat de acolo. Cu Robert avem o relatie excelenta, si el este gata sa ajute oricand incepatorii. Te rog, cand vorbesti de Bucuresti i-a in considerare si echipa VP care a participat la majoritatea taberelor, la multe examene, la Campionatul National, la AG-uri... nu cred ca ai avut vre o problema din cauza noastra, ba chiar dimpotriva. Mai poti sa vorbesti de inca o echipa in acesta tara cu exceptia celei din mult hulitul Bucuresti, care sa aiba o asemenea activitate in CDC? In concluzie, cu tot respectul pentru domnia sa, nu ma intereseaza dl Gorga, voiam doar sa stiu cine mi-a mancat degeaba ziua de vineri si, mai mult. constat ca la ora respectiva nici nu era membru. O spun acum clar tare Cine stie sa dreseze sa aiba cati clienti ii da dzeu, nu este nevoie de nici politie canina sau felina care sa controleze atestatele de instructor. De ex. eu nu am nici un atestat din partea CDC dar vreau sa vad cine e ala  care sa-mi interzica sa dresez PS Nu uita ca desi suntem pe forumul CG, suntem la rubrica dresaj. In alta ordine de idei, ca tot vorbesti de activitatea bucurestenilor, nu uita ca eu fac cursuri gratuite de dresaj (mai putin in ultima luna) de peste doi ani. In final, pot sa spun ca ma bucur pentru Cristina (si CDC  ), dar meritele, in cazul ei, ii apartin lui Mauru :'(. sa iau in ordine: Am spus-o de m-am plkictisit: eu am convocat la Bucuresti o sedinta a Biroului Permanent. Pentru aceasta l-am sunat pe Zeadin Murat vicepresedintelke organizatoric. Acesta nu a vb nici cu Csibi nici cu Attila, in schim vad ca unii dintre membrii din Bucuresti au stiut de o sedinta. Singurul pe care l-am chemat eu a fost Andrei Ionescu de la Ploiesti. Acesta a participat la Conferinta Internationala a Terapiilor Complementare de la Arad si mi-a pus mai multe intrebari despre Politia CAanina. Nu am avut raspunsuri si l-am chemat la Bucuresti unde urma sa aiba loc sedinta Biroului Permanent si putea obtine raspunsurile de la dl. Zeadin. Si le-a primit. L-am anunrtat pe Vlad Popescu, responsabilul regional ca voi fi prezent la Bucuresti cu o zi inainte de examene.Atat. Ca urmare am ajuns la Bucuresti la ora 6,30 si am stat in gara pana a venit dupas mine.... Andrei Ionescu de la Ploiesti. Nu pot sa nu multumesc colegilor de club de primirea frumoasa pe care mi-au facut-o. ( E drept ca pana acum venea totdeauna Luci Sava, pe el nu l-am sunat, chiar daca fiica mera a devenit luna aceasta majora nu am uitat ce inseamna sa ai copil mic.) Asadar nu-mi spune ca nu respect bucurestenii, le intorc respectul pe care ni-l ofera in toate cazurile, noua ardelenilor. Si daca tot vrei sa o tinem, asa citez din Slavici, aradeanul "Din pacate pentru noi ardelenii, soarele rasare de la Bucuresti.". Parafrazez: "Din pacate pentru voi, bucurestenii, CDC apare de la apus.". E si gluma, e si serios. Stii bine ca nu am nimic cu bucurestenii, chiar am prieteni multi in Bucuresti, sunt multi bucuresteni pe care ii respect. referitor la membrii fomndatori din Bucuresti nu sunt de acord cu tine. astia au vrut numai o hartie. La Dumnezeu vine sf Petru si spune: "Doamne sunt atat de multi la poarta raiului si vor minte, ce sa fac?" raspuns "Petre, ia butoiul al mare cu minte si da-le cu polonicul". Se intoarce sfantul peste un timp si zice: "Doamne, butoiul a ramas numai jumate plin (voi , bucurestenii, ati spune: jumate gol  ), lume multa la porti, ce sa fac?", raspunsul: " Petre, da-le cu lingura", peste alt timp alta intrebare: "Doamne, a ramas numai pe fund, tot multa lume, ce sa fac?" si raspunsul vine si el: "Petre, da-le cu lingurita>". In final vine sfantul pleostit: "Doamne, nu a mai ramas minte deloc, afara multa lume...". Dumnezeu deschide portil;e raiului, se iuta peste multime si hatru, da verdictul: "Sfinte Petre, daca nu mai a ramas minte, astora da-le diplome." Acest bancx l-am auzit in finalul Conferintei ANATECOR si ma-m gandit ca se potriveste de miunune multor "membri fondatori" ai CDC. ... CARORA DUMNEZEU NU LE_A MAI DAT MINTE. pe mebrii CDC proveniti din Vier Pfoten ii apreciez si ii respect. te feliciit pentru pregatirea lor, a tuturor. au participat la activitati CDc si-au imbogatit cunostintele, au obtinut o recunoastere nationala a rezultatelor muincii lor, au dovedit in activitati diverse: antrenamente, stagii, demonstratii, examene de lucru, atestari, ......... cand isi vor da seama ca nu sunt mai prejos decat "fondatorii" si acest moment va veni curand, vor constitui un club puternic in Bucuresti. Dar pana atunci...in Bucuresti NU EXISTA CLUB, exista numai membri ai Clubului national. da, iti mai spun echipe cu asemenea rezultate: Oradea, Brasov, Timisoara, Arad ............ Referitor la Politia Canina. CDC nu este, deocamdata, implicat. Suntem insa interesati de tot ce se intimpla in lumea "canina' si a "proprietarilor" sau "legiuitorilor" referitor la caini. atat. Referitor la bataia de joc am alta impresie: cred ca va permiteti, voi bucurestenii cei bine primitori, sa va bateti joc de mine, de la primire pana la modul de tratare. Imi amintesc ca un buni prieteni de-0ai tai la o sedinta in Arad te-au dat afara din Consiliul Director fiindca le spuneai" ASA NU SE MAI POATE", daca bine iti amintesti, fara a avea pe atunciu un am,estec cu chinologia eu te-am tratat ca pe un oaspete de departe, din gara ti-am facut cu mana pana s-a pierdut trenul in zare. Nu cam asta a fost tratamentul pe care l-am primit, de la sosirea in Bucuresti opana cand ati tirat-o cu totii si m-ati lasat in parc. De aceea spun: nu membrii fondatori alcatuiesc acum clubul ci membrii adevarati.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r.c.
|
 |
« Reply #24 on: October 05, 2007, 09:20:26 AM » |
|
Membrii fondatori din Bucuresti sunt: Horatiu Lucaci Cristi Fetter Lucian Sava Gusti Moldovan Robert Caraman Despre noi presedintele CDC scrie : referitor la membrii fomndatori din Bucuresti nu sunt de acord cu tine. astia au vrut numai o hartie.daca nu mai a ramas minte, astora da-le diplome." se potriveste de miunune multor "membri fondatori" ai CDC CARORA DUMNEZEU NU LE_A MAI DAT MINTE. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r.c.
|
 |
« Reply #25 on: October 05, 2007, 09:27:43 AM » |
|
1. Examen de atestare asistenti. Anul acesta a mai avut loc un singur examen de atestare asistenti. La Oradea. Nu exista nici un termen de comparatie intre conditiile de examen, organizare, atmosfera. Ce sa-i faci, a fost in Ardeal. ALTA TARA.
2. Examene de lucru. In 30 septembrie, deci la o zi dupa examenul din 29 septembrie de la Bucuresti, a avut loc examen BH-OBEDIENCE-IPO la Brasov. Nu exista nici un termen de comparatie intre conditiile de examen, organizare, atmosfera. (sau daca vrei: diplome, cupe, premii, sponsori). Ce sa-i faci, a fost in Ardeal. ALTA TARA.
Alta tara , aceiasi arbitri si conducatori. Eu unul daca as fi arbitru sau orice fel de oficial, as refuza participarea acolo unde nu se regasesc conditiile minime de civilizatie si nu se respecta regulamentul .E o dovada de respect de sine ? Deci daca arbitrii si examinatorii erau corecti fata de ei insusi si fata de participanti , refuzau sa arbitreze toate "ex" de interes personal. Daca faceau asta , o data de doua ori , sa vedeti ce se mai chinuia "vajnicul organizator " . Deci principala vinovata este tot conducerea CDC pt ca accepta astfel de lucruri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #26 on: October 05, 2007, 09:51:08 AM » |
|
Eu unul daca as fi arbitru sau orice fel de oficial, as refuza participarea acolo unde nu se regasesc conditiile minime de civilizatie si nu se respecta regulamentul .E o dovada de respect de sine ?
Se mai intampla sa fiu total de acord cu tine! Pe langa dovada de respect de sine, e o davada a respectului fata de participanti!! Acelasi lucru se refera si la expozitii unde conditii minime de prezentare nu sunt indeplinite si totusi se "arbitreaza"... ... dar asta e alta mancare de peste...
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
alessya1405
Hero Member

Tora
|
 |
« Reply #27 on: October 05, 2007, 11:13:50 AM » |
|
Eu unul daca as fi arbitru sau orice fel de oficial, as refuza participarea acolo unde nu se regasesc conditiile minime de civilizatie si nu se respecta regulamentul .E o dovada de respect de sine ? S-a intamplat sa fie invocat motivul, dar doar in anumite locuri dupa cate observ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r.c.
|
 |
« Reply #28 on: October 05, 2007, 12:52:07 PM » |
|
Membrii fondatori din Bucuresti sunt: Horatiu Lucaci Cristi Fetter Lucian Sava Gusti Moldovan Robert Caraman Catalin Cornea ( scuze , am uitat de el in prima postare) Despre noi presedintele CDC scrie : referitor la membrii fomndatori din Bucuresti nu sunt de acord cu tine. astia au vrut numai o hartie. daca nu mai a ramas minte, astora da-le diplome." se potriveste de miunune multor "membri fondatori" ai CDC CARORA DUMNEZEU NU LE_A MAI DAT MINTE.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
C.C.
Jr. Member

keep up the good work!
|
 |
« Reply #29 on: October 05, 2007, 05:27:14 PM » |
|
Membrii fondatori din Bucuresti sunt: Horatiu Lucaci Cristi Fetter Lucian Sava Gusti Moldovan Robert Caraman Catalin Cornea ( scuze , am uitat de el in prima postare) Despre noi presedintele CDC scrie : referitor la membrii fomndatori din Bucuresti nu sunt de acord cu tine. astia au vrut numai o hartie. daca nu mai a ramas minte, astora da-le diplome." se potriveste de miunune multor "membri fondatori" ai CDC CARORA DUMNEZEU NU LE_A MAI DAT MINTE. Nu imi miroase bine ce se intampla in interiorul CDC. Exista neintelegeri care nu duc prea departe, decat la destramare si reorganizare.
|
|
|
|
|
|
Orice caine,de orice rasa poate fi dresat,daca cel de la capatul lesei este suficient de inteligent si NU suficient de brutal.
|
|
|
|