Florian I.
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #30 on: October 05, 2007, 05:42:43 PM » |
|
Hai sa lamurim lucrurile: 1. Eu am fost convocat la o sedinta CDC nu la una a biroului permanent. te-oi fi pliktisit tu... dar eu chiar avem da munca in ziua acea, asa ca incep sa ma enervez. 2. Traiesc de prea mult timp in chinologie ca sa nu stiu cata dragoste au ardelenii pentru cei din Bucuresti, asa ca nu trebuie sa-mi mai confirmi ceva care imi este foarte clar. 3. doi ardeleni taiau o bomba cu flexul. Pe geamul trenului oprit la semnal, un bucurestean le striga "Baaai, vedeti ca e o bomba si poate oricand sari in aer" ardelenii, cu un aer de superioritate specific, au raspuns "Apai nu-i bai dle draga, ca mai avem una" 4. Ref pol canina. Nu o fi clubul implicat (deocamdata), dar datorita clubului (convocarea la sedinta!!!) eu mi-am pierdut o zi aiurea. 5. Citat ...cred ca va permiteti, voi bucurestenii cei bine primitori, sa va bateti joc de mine, de la primire pana la modul de tratare. ...cam asta a fost tratamentul pe care l-am primit, de la sosirea in Bucuresti opana cand ati tirat-o cu totii si m-ati lasat in parc. Cred ca trebuie sa-ti reamintesc ca, uite ca te citez din nou eu am convocat la Bucuresti o sedinta a Biroului Permanent. Pentru aceasta l-am sunat pe Zeadin Murat vicepresedintelke organizatoric asa ca Willie draga, besteleste-i te rog pe constanteni, si pe organizatorii examenului de a doua zi (brasoveni... mi se pare) care trebuiau sa asigure protocolul aferent manifestatiei de a doua zi. Nu uita ca te-am rugat ca atunci cand ai timp sa-mi acorzi si mie cateva minute, oricand. Probabil ca nu ai avut timp pt. ca nu mai sunat. Iar daca te-ai simtit abandonat in parc, credeam, ca suntem prieteni si pe un prieten bucurestean poti sa-l injuri si sa-l tragi de urechi ca nu se supara, daca a gresit cu ceva. 6. tu spui iti mai spun echipe cu asemenea rezultate: Oradea, Brasov, Timisoara, Arad Hai sa fim seriosi, tot respectul, dar numai Oradea a mai venit cu o echipa. Restul e pentru fraieri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eu
Newbie
|
 |
« Reply #31 on: October 05, 2007, 08:58:05 PM » |
|
Plangerile tale SUNT PE DEPLIN JUSTIFICATE. Dar vinovati sunteti voi: bucurestenii!!! SI NUMAI VOI !!! Nu vin cu argumente verbale ci cu dovezi:
1. Examen de atestare asistenti. Anul acesta a mai avut loc un singur examen de atestare asistenti. La Oradea. Nu exista nici un termen de comparatie intre conditiile de examen, organizare, atmosfera. Ce sa-i faci, a fost in Ardeal. ALTA TARA.
2. Examene de lucru. In 30 septembrie, deci la o zi dupa examenul din 29 septembrie de la Bucuresti, a avut loc examen BH-OBEDIENCE-IPO la Brasov. Nu exista nici un termen de comparatie intre conditiile de examen, organizare, atmosfera. (sau daca vrei: diplome, cupe, premii, sponsori). Ce sa-i faci, a fost in Ardeal. ALTA TARA.
In primul rand, nu stiu de ce ar trebui sa ma simt vinovat, ca si bucurestean, de discrepanta dintre 2 concursuri organizate de catre CDC la interval de o zi. Examenul de lucru de la Bucuresti a fost organizat de CDC si nu de un club regional, avand in vedere ca CRDC Bucuresti nu exista din punct de vedere juridic. Din cauza asta am reprosat proasta organizare clubului, care, dupa parerea mea, ar trebui sa se implice nu doar prin vorbe, ci si financiar. Examenele de lucru "incropite" la Bucuresti anul acesta de catre Luci Sava, ca si organizator, au fost finantate din resurse personale, cu niciun sprijin din partea clubului. De aici, probabil, si slaba organizare a acestor concursuri...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #32 on: October 05, 2007, 09:51:05 PM » |
|
In primul rand, nu stiu de ce ar trebui sa ma simt vinovat, ca si bucurestean, de discrepanta dintre 2 concursuri organizate de catre CDC la interval de o zi. Examenul de lucru de la Bucuresti a fost organizat de CDC si nu de un club regional, avand in vedere ca CRDC Bucuresti nu exista din punct de vedere juridic. Din cauza asta am reprosat proasta organizare clubului, care, dupa parerea mea, ar trebui sa se implice nu doar prin vorbe, ci si financiar. Examenele de lucru "incropite" la Bucuresti anul acesta de catre Luci Sava, ca si organizator, au fost finantate din resurse personale, cu niciun sprijin din partea clubului. De aici, probabil, si slaba organizare a acestor concursuri...
Horatiu, CDC este membru AChR, nu cluburile locale sau regionale. Asadar CDC este raspunzator atat in fata membrilor cat si fata de AChR de modul in care sunt organizate examenele. Pana aici ai dreptate. Doar ca si la Brasov ca si la Bucuresti de organizarea efectiva a examenului raspund cei care il solicita. NU CDC ca organizatie trebuie sa finanteze proasta organizare in teritoriu a examenelor de lucru, ca urmare dupa examenul de la Brasov in contul CDC au ramas bani pe cand la toate examenele organizate in Bucuresti CDC a achitat din cont datoriile generate de examene. Referitor la ultimul examen din Bucuresti este prima data cand Luci Sava nu a pus bani din buzunar, afirmatia ii apartine. Stii de ce? fiindca a fost un examen de atestare si cheltuielile au fost suportate din taxele de atestare fiindca altfel sumele incasate pentru examenul de lucru nu acopereau cheltuielile de organizare. Trebuie sa intelegi ca CDC nu e Willi Landt sau Biroul permanent sau o suprastructura bancara ci CDC suntem noi toti, membrii CDC. Daca ne implicam rezultatele sunt bune, daca nu avem numai solutia de a ne plange la nesfarsit. Sponsori cine sa aduca daca nu noi, membrii CDC. Iti dau numarul de telefon al dlui Letca, instructor de dresaj canin care a coordomnat organizarea examenului de la Brasov desi NU A FOST RESPONSABIL DE EXAMEN !!!, intreaba-l pe el cum a reusit. Examenul de la Brasov din 30 septembrie a fost de departe cel mai bine organizat examen din istoria CDC. LA Brasov au mai fost anul acesta doua examene deosebit de reusite atat ca organizare cat si ca valoare a prtezentarii cainilor ( chiar mai bine pregatiti decat in acest examen, ma refer la BH si Obedience caci la celelalte nu a fost IPO) cu responsabil examen Mircea Cenuse, tot instructor de dresaj canin. Din punct de vedere juridic CLUBURILE REGIONALE EXISTA, citeste Statutul CDC, nu au personalitate juridica dar aceasta inseamna cu totul altceva. Stii ce vreau sa iti mai spun, daca nu va plac examenele din Bucuresti de ce nu il ajutati pe Lucian Sava sa fie organizate mai bine, doar spui chiar tu, sunteti prieteni. Iar daca veti hotara, daca va veti pune vreodata la o masa voi, membrii CRDC Bucuresti, ca nu mai vreti examene de lucru, hotararea va va apartine. Nu trebuie sa te simnti vinovat ca bucurestean de "discrepanta dintre 2 concursuri organizate de catre CDC la interval de o zi." Trebuie sa te simti vinovat CA MEMBRU FONDATOR CDC iar dac nu te simti vinovat in aceasta calitate de membru atunci inseamna ca ai examenele pe care le meritati in CRDC Bucuresti. Luci Sava a organizat 4 examene in 2007. Te asigur ca daca va primi ajutor va ridica nivelul organizatoric al acestora. Ca profesionist Luci Sava a ridicat nivelul pe prezentare al cainilor. CU cainii poate lucra si fara ajutorul membrilor clubului, la organizarea unui examen insa are nevoie de ajutor. E atat de simplu sa stai pe margine si sa comentezi........... Dar oare numai Luci Sava trebuie sa munceasca. Sau numai familia lui? Tot respectul pentru Ana, singurul membru CDC din Bucuresti care a muncit in organizare. Te-ai gandit vreop clipa ca sotia lui Luci a fost toata ziua intre hartiile de examen nu langa copilul ei? Asa ca lasa-ma cu alte exemple.Trebuie sa se simta vinovati de aceasta toti MEMBRII FONDATORI din Bucuresti ca nu au ajutat la organizare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eu
Newbie
|
 |
« Reply #33 on: October 05, 2007, 09:57:38 PM » |
|
Cand se vede aveti antrenamente (?), ce atmosfera este intre voi (?), ce examen organizati (!) cine s-ar inscrie??? NIci eu. te asigur. Draga Prietene, voi bucurestenii nu mai sunteti in stare sa aveti nici macar o asociatie chinologica a Bucurestiului si crede-ma ca CDC nu are nici macar o vina, nici aici, nici in alte activitati pe care voi nu le faceti.
Te asigur ca antrenamente facem saptamanal, intr-o atmosfera destinsa si prieteneasca. Examene putem organiza doar cu sprijinul CDC, pana la infiintarea clubului Bucuresti. Cat despre Asociatia chinologica Bucuresti, recent dizolvata, nu vad ce vina am avea noi. Referitor la site iti spun sincer si e prima data cand o fac public: Eu nu am fost interesat sa fie actualizat www.cdach.ro din motive foarte clare: POLITICA CDC. Nu inteleg care este, de fapt, politica CDC. De ce nu se doreste un mijloc rapid si facil de informare si publicitate, care ar putea atrage si mai multi membri si ar imbunatati/usura comunicarea intre cei existenti? Cu parere de rau, tin sa-ti spun ca am ajuns sa fiu foarte dezamagit de foarte, foarte multi pseudo-membri ai clubului. Ca ultima marturisire: sunt insa foarte, foarte incantat de membrii adevarati ai clubului. Iar acestia sunt mult, mult mai numerosi. (binenteles nu in Bucuresti  ). Si fiindca tot mi-a soptit o pasarica ce a auzit pe la colturi de Bucuresti: cat vi s-a promis? La ce te referi??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #34 on: October 05, 2007, 10:26:40 PM » |
|
Hai sa lamurim lucrurile:
raspuns 1, si eu aveam de lucru in ziua aceea. cred ca odata ce ne-am lasat problemele deoparte si ne-am intalnit puteam construi ceva. Eram acolo, ca predsedinte CDC v-am raspuns la intrtebatri si am astepta sa avem o discuti care sa planifice pe viitor activitatea in Bucuresti. IN BUCURESTI ACTIVIATATEA MEMBRILOR CDC ESTE STABILITA DE CATRE ACESTIA. OBLIGATIA ESTE RESPECTAREA STATUTULUI SI REGULAMENTELOR CDC SI AChR raspuns 2, eu am replicat numai la aberatiile privind parea pe care crezi ca o am despre bucuresteni. Gresit. Una sunt bucurestenii, altii miticii. Ti-am spus si repet: IN BUCURESTI AM FOARTE MULTI PRIETENI SI II RESPECT. raspuins 3, ardelenii taiau o bomba. SA iti spun cine a pus-o? raspuns 4 nu exista raspuns 5, singurul protocol despre care vorbeam era cel de primire. La noi, in Ardeal, cand vine cineva de departe il intampinam. simplu. Exemplu: astazi a venit presedintele AChR in Arad, eu l-am asteptat in gara, am baut iompreuna o cafea si l-am condus la hotel. Orice membru CDC a trecut prin Arad si m-a sunat am putut sa fiu gazada. Chiar uneori la 2 sau 3 noaptea. Eu te consider prieten si regret ca nu am avut timp sa te sun ami tarziu si sa ne intalnim. Sincer regret. raspuns 6. Ce zici de echipa de instructori de la Brasov: Garbea, Letca, Raul, Letca, Cenuse? Vino la un examen la Brasov si ii vei vedea. Ce zici de intalnirile de antrenament stabilite printr-un simplu telefon a celor din Cluj cu cei din Mures la care vine si Bistrita, uneori si Bucurestiul prin Luci Sava? In final, chiar tu ai intentia sa ma enervezi numai asa de dragul de a ne contra? si inca ceva: EU NU AM CONVOCAT PE NIMENI IN BUCURESTI!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #35 on: October 05, 2007, 10:39:48 PM » |
|
Te asigur ca antrenamente facem saptamanal, intr-o atmosfera destinsa si prieteneasca. Examene putem organiza doar cu sprijinul CDC, pana la infiintarea clubului Bucuresti. Cat despre Asociatia chinologica Bucuresti, recent dizolvata, nu vad ce vina am avea noi. Nu inteleg care este, de fapt, politica CDC. De ce nu se doreste un mijloc rapid si facil de informare si publicitate, care ar putea atrage si mai multi membri si ar imbunatati/usura comunicarea intre cei existenti? La ce te referi???  Felicitari pentru antrenamente. In aceeasi atmosfera "destinsa" ar trebui sa organizati si examenele de lucru. Cine va impiedica? Referitor la organizarea examenelor de lucru, dragul meu instructor de dresaj canin, observ ca ai mari lacune in cunostintele privind activitatea chinologica in Asociatia Chiniologica Romana. Iti recomnad www.ach.roEu am fost in Bucuresti. Mai multi au aflat "intamplkator aasta, unii chiar m-au sunat si am confirmat ca vin. Daca aveti atatea nedumeritri de ce nu v-ati AUTOCONVOCAT (iti place termenul?) intr-o INTALNIRE cu mine, cu ceielalti membri ai Biroului Permanent CDC si ati fi avut posibilitatea sa gasiti multe dintre raspunsuri. Dar daca posmegii nu-s uzi ce facem? Mai aflu azi ca dati unii din , cum sa numesc?, Bucuresti, telefoane ca faceti un examern extra CDC. Inac ceva, confosrm statutului Cluburile regionale trebuie infiintate. In Bucuresti nu ati reusit acest lucru. Pe site sunt toate regulamentele CDC inclusiv Statutul CRDC si Statutul CLDC. dar mai trebuie si udate posmegele, scuza-ma,: citite regulamentele. Horatiu, de la sedinta de la Rasnov nu ai mai fost la nici o activitate CDC in afara examenelor de lucru dar nici pentru ele nu ai trecut centura Bucurestilor. Unde crezi ca ai putea afla despre politica CDC? Daca nu stii la ce ma refer, cer scuze. Daca stii, astept scuzele tale. Sambata 13 octombrioe la ilia, judetul Hunedoara are loc Conferinta Nationala CDC. Acolo membrii discuta politica CDC.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eu
Newbie
|
 |
« Reply #36 on: October 05, 2007, 11:11:11 PM » |
|
Referitor la organizarea examenelor de lucru, dragul meu instructor de dresaj canin, observ ca ai mari lacune in cunostintele privind activitatea chinologica in Asociatia Chiniologica Romana. Iti recomnad www.ach.roCe ai vrut sa spui?  M-am referit la faptul ca noi nu avem nicio legatura cu dizolvarea Ach Bucuresti. Mai aflu azi ca dati unii din , cum sa numesc?, Bucuresti, telefoane ca faceti un examern extra CDC.
Nu stiu la ce te referi. Fii mai explicit. Horatiu, de la sedinta de la Rasnov nu ai mai fost la nici o activitate CDC in afara examenelor de lucru dar nici pentru ele nu ai trecut centura Bucurestilor. Unde crezi ca ai putea afla despre politica CDC?
Dupa cum bine stii, am o sotie si un baietel de 5 luni si jumatate caruia ii datorez putinul timp liber pe care il am. Iar despre politica CDC speram sa aflu de pe site-ul oficial CDC. "Si fiindca tot mi-a soptit o pasarica ce a auzit pe la colturi de Bucuresti: cat vi s-a promis? "Repet intrebarea: La ce te referi??? In concluzie: mi-am propus sa-mi dau tot sprijinul pentru imbunatatirea organizarii examenelor de lucru in Bucuresti (daca mi se va cere si accepta), iar in ceea ce priveste sedintele CDC, imi voi mentine o pozitie neutra. Eu nu am nimic cu nimeni personal, insa parerea mea este ca in club se pune accent mai mult pe cantitate decat pe calitate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #37 on: October 06, 2007, 12:06:07 AM » |
|
Ce ai vrut sa spui?  M-am referit la faptul ca noi nu avem nicio legatura cu dizolvarea Ach Bucuresti. Nu stiu la ce te referi. Fii mai explicit. Dupa cum bine stii, am o sotie si un baietel de 5 luni si jumatate caruia ii datorez putinul timp liber pe care il am. Iar despre politica CDC speram sa aflu de pe site-ul oficial CDC. "Si fiindca tot mi-a soptit o pasarica ce a auzit pe la colturi de Bucuresti: cat vi s-a promis? "Repet intrebarea: La ce te referi??? In concluzie: mi-am propus sa-mi dau tot sprijinul pentru imbunatatirea organizarii examenelor de lucru in Bucuresti (daca mi se va cere si accepta), iar in ceea ce priveste sedintele CDC, imi voi mentine o pozitie neutra. Eu nu am nimic cu nimeni personal, insa parerea mea este ca in club se pune accent mai mult pe cantitate decat pe calitate. Horatiu, numai de tine depinde implicarea in organizarea examenelor de la Bucuresti. Stiu ca ai copil mic, te felicit ca ai gasit timp sa pregatesti cainele la un nivel inalt. Am dat exemplul asociatiei chinologice a municipiului Bucuresti caci ea a fost distrusa de ...bucuresteni, nu de altcineva. Iar CRDC Bucuresti nu exista din cauza bucurestenilor, nu din cauza altcuiva. In sedintele CDC nu trebuie sa ai o pozitie neutra ci una pertinenta. CDC s-a dezvoltat (in Ardeal) calitativ, nu cantitativ. Deocamdata parerile tale despre CDC sunt subiective, ele tin doar de ce se intampla in Bucuresti. La nelamuririle tale voi veni cu sargumente la proxima intalnire, pana atunci poate vei auzi si tu ceva din ciripiturile din capitala. Chiar daca sunt mai aproape ded 7 capitale europene, telfonia si netul imi aduc vesti din capitala noastra. Referitor la examene si activitati CDc, daca nu vii la Conferinta Nationala iti voi trimite printr-un prieten din bucuresti un CDc cu filmari.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florian I.
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #38 on: October 06, 2007, 10:00:24 AM » |
|
Am dat exemplul asociatiei chinologice a municipiului Bucuresti caci ea a fost distrusa de ...bucuresteni, nu de altcineva. Iar CRDC Bucuresti nu exista din cauza bucurestenilor, nu din cauza altcuiva. Daca Iliev, Shill, Stoica, Kelemen sunt bucuresteni, atunci ai dreptate. Asa cum au luat atitudine de furtul denuntat de mine si dovedit, tot asa au luat atitudine si cand am reclamat incalcarea flagranta a statutului. Urmasii, asisderea. Mai coresct era sa recunoasteti, asa cum ati mai facut-o ca va stau bucurestenii ca paru-n ochi. Ne miticizati peste tot, si credeti, ca si femeilor, ca noua ne pasa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florian I.
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #39 on: October 06, 2007, 10:05:27 AM » |
|
Am dat exemplul asociatiei chinologice a municipiului Bucuresti caci ea a fost distrusa de ...bucuresteni, nu de altcineva. Iar CRDC Bucuresti nu exista din cauza bucurestenilor, nu din cauza altcuiva. Daca Iliev, sill, Stoica, Kelemen sunt bucuresteni, atunci ai dreptate. Asa cum au luat atitudine de furtul denuntat de mine si dovedit, tot asa au luat atitudine si cand am reclamat incalcarea flagranta a statutului. Urmasii, asisderea. Mai coresct era sa recunoasteti, asa cum ati mai facut-o ca va stau bucurestenii ca paru-n ochi. Ne miticizati peste tot, si credeti, ca si femeilor, ca noua ne pasa. Acum trebuie sa plec pt. ca, in inactivitatea nostra, mergem sa facem o demonstratie de dresaj. si sa ne jucam alaturi de cainii nostri, la festivalul animalelor Sf. Francisc. echipa lui Florian Irimiea, nu vier pfoten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r.c.
|
 |
« Reply #40 on: October 06, 2007, 07:05:16 PM » |
|
Astazi am asistat la cea mai frumoasa demonstratie de dresaj din ultimii ani. Felicitari organizatorului Gabriel Cocu , participantilor, , echipei lui Florian Ieremia, Ciprian Cordos,Ciprian Nechita, Adi Iancu, si mai ales lui Catalin Cornea care ne-a impresionat pe toti  Niciodata o manifestare CDC nu va strange atatia spectatori si nu va avea un astfel de succes.Pt ca va fi organizata de C.A.P -isti si nu va mai avea onoarea ca dresorii de varf din tara sa participe. Voi numara spectatorii de la campionatul national CDC, si pun pariu ca nu vor fi nici jumatate din nr celor prezenti la Bucuresti. Asa ca , asteptam ca o manifestare nationala CDC sa depaseasca ca interes o manifestare locala din Bucuresti. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #41 on: October 15, 2007, 08:23:39 PM » |
|
"Si fiindca tot mi-a soptit o pasarica ce a auzit pe la colturi de Bucuresti: cat vi s-a promis? " Repet intrebarea: La ce te referi???
Acum ai aflat?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eu
Newbie
|
 |
« Reply #42 on: October 17, 2007, 09:00:18 PM » |
|
Acum ai aflat?
Nu!!!!!!!!!!! Chiar te rog sa fii explicit . Nu stiu, si nici nu am auzit nimic. Daca ai ceva de spus spune-o clar si raspicat asa cum am spus si eu ce ma supara. Ma consider un om rational care stie sa acepte si situatii care pentru altii ar fi deranjante. Asa ca te rog sa imi spui deschis despre ce ai auzit sau despre ce se insinueaza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Florian I.
Full Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #43 on: October 18, 2007, 03:49:52 PM » |
|
Imi cer scuze !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #44 on: October 18, 2007, 04:19:06 PM » |
|
Daca ma gandesc bine, si cu Calin Ciora am mimat un examen de Rescue, ba chiar si cu Willie, daca ma gandesc mai bine...  ... si lista ar putea continua...?? 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|