razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« on: May 24, 2007, 06:34:29 PM » |
|
Intrebari:
a. Ce ati dori sa contina site-ul de prezentare a unui Club Local (zonal) de Ciobanesc German?. b. Ce ati dori sa contina site-ul Clubului National de Ciobanesc German?.
Va rog raspunsuri la obiect, fara off-topicuri!
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #1 on: May 25, 2007, 10:59:55 AM » |
|
Intrebari:
a. Ce ati dori sa contina site-ul de prezentare a unui Club Local (zonal) de Ciobanesc German?. b. Ce ati dori sa contina site-ul Clubului National de Ciobanesc German?.
a. Informatii despre - 1. CC 2. Hotarari locale 3. Calendar expozitional local 4. Rezultate-Poze-Raport expozitii/examene/orice fel de manifestari 5. Prezentare membri/canise locale/dresori 6. Activitate CL 7. Rezultate ale membrilor in tara/strainatate (expozitii, examene) 8. Legaturi spre CL-uri si crescatori 9. Prezentare/promovare rasa b. Informatii despre - 1. CC 2. Hotarari 3. Procesele verbale ale AG 4. Calendar expozitional 5. Rezultate-Poze-Raport expozitii/examene/orice fel de manifestari 6. Arbitri de rasa/de lucru 7. Rezultate ale membrilor in strainatate 8. Legaturi spre CL-uri si crescatori 9. Prezentare/promovare rasa ... oare ce mai este ...  Oricum, parerea mea, informatii tehnice, nu prea multe povesti.
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #2 on: May 25, 2007, 11:05:16 AM » |
|
a. 1. Date despre cainii cu drept de monta din cadrul clubului (Selectie,arbitraje,punctaje la examenele de munca, cu alte cuvinte , daca pe pedigre nu apare evaluarea arbitrului de selectie, macar sa le gasim la Club aceste evaluari, fara sa fim nevoiti sa cautam prin toata tara dupa foi de arbitraj sau selectie). Asta pe langa ce doreste Daniel.
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #3 on: May 25, 2007, 11:17:35 AM » |
|
Asta pe langa ce doreste Daniel.
 ce bine ma completezi ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessya1405
Hero Member

Tora
|
 |
« Reply #4 on: May 25, 2007, 11:59:24 AM » |
|
+ alcatuirea/afisarea unui program de antrenament comun pentru membrii CL pe principiul "unde-s (cel putin) doi puterea creste" (locatie, zile, ore, tip antremanent) si eventual un forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #5 on: May 25, 2007, 12:05:35 PM » |
|
... si eventual un forum.
Pe un site oficial al unui club, un forum aduce numai bataie de cap, parerea mea, ... Acesta este un forum f. bun pentru discutii, sa aiba administratorii de aici "bataia de cap"! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #6 on: May 25, 2007, 12:10:08 PM » |
|
Pe un site oficial al unui club, un forum aduce numai bataie de cap, parerea mea, ...
Corect !
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #7 on: May 25, 2007, 12:35:25 PM » |
|
 ce bine ma completezi ...  ...Poate va luati.....  ....  .....OFF TOPIC BINEINTELES....
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #8 on: May 25, 2007, 12:37:26 PM » |
|
a. 1. Date despre cainii cu drept de monta din cadrul clubului (Selectie,arbitraje,punctaje la examenele de munca, cu alte cuvinte , daca pe pedigre nu apare evaluarea arbitrului de selectie, macar sa le gasim la Club aceste evaluari, fara sa fim nevoiti sa cautam prin toata tara dupa foi de arbitraj sau selectie). Asta pe langa ce doreste Daniel.
....pe linga ceea ce isi doreste Daniel si Bogdan,....un listing lunar al montelor realizate / declarate de cainii membrilor de club...e legat cumva si de chestiunea pedigreelor de club ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #9 on: May 25, 2007, 12:48:23 PM » |
|
Pe un site oficial al unui club, un forum aduce numai bataie de cap, parerea mea, ... Acesta este un forum f. bun pentru discutii, sa aiba administratorii de aici "bataia de cap"!  SIGUR, nici un site oficial al CNCG/CZ/CL.......nu trebuie sa contina un forum! Parerea mea!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #10 on: May 25, 2007, 12:51:26 PM » |
|
....pe linga ceea ce isi doreste Daniel si Bogdan,....un listing lunar al montelor realizate / declarate de cainii membrilor de club...e legat cumva si de chestiunea pedigreelor de club ....
Nu e legat, chiar deloc. Se poate introduce separat, ..., si e o idee f. buna. Pedigree de club nu sunt indicate, in momentul de fata, parerea mea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #11 on: May 25, 2007, 12:52:15 PM » |
|
...Poate va luati.....  ....  .....OFF TOPIC BINEINTELES.... Va rog raspunsuri la obiect, fara off-topicuri!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #12 on: May 25, 2007, 12:54:53 PM » |
|
Mai uitati-va si la altii: www.dobermann-club.ro, spre exemplu. Are si forum si nu se intampla nimic rau cu asta. In fond poate fi periat de comentariile inutile. Mai important este ca la 3 zile de la expozitia de club au fost afisate rezultatele si de la selectie si de la expo-club, cu poze si cu filmuletele fiecarui atac. Cel mai important lucru ar fi publicarea prompta a informatiilor. Dupa doi ani, prea putin mai intereseaza. Parerea mea!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #13 on: May 25, 2007, 01:00:32 PM » |
|
Mai uitati-va si la altii: www.dobermann-club.ro, spre exemplu. Are si forum si nu se intampla nimic rau cu asta. In fond poate fi periat de comentariile inutile. Mai important este ca la 3 zile de la expozitia de club au fost afisate rezultatele si de la selectie si de la expo-club, cu poze si cu filmuletele fiecarui atac. Cel mai important lucru ar fi publicarea prompta a informatiilor. Dupa doi ani, prea putin mai intereseaza. Parerea mea! Este cu siguranta o comunitate mult mai mica decat cea a ciobanescului german, de aici proportional rezulta mai putine "contre". Exista acest forum special pentru discutii, in paralel un site oficial al clubului cu informatii oficiale este mai mult decat suficient. Ei au discutiile si informatiile oficiale intr-una, la noi ar fi o separare clara a polemicilor de partea tehnica. Insa intr-adevar, de la clubul "vecin" s-ar putea lua multe idei bune.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #14 on: May 25, 2007, 01:21:30 PM » |
|
..... Mai important este ca la 3 zile de la expozitia de club au fost afisate rezultatele si de la selectie si de la expo-club, cu poze si cu filmuletele fiecarui atac. Cel mai important lucru ar fi publicarea prompta a informatiilor. Dupa doi ani, prea putin mai intereseaza. Parerea mea!
ABSOLUT....promptitudine publicarii oricaror informatii (clasamente, examene de lucru, poze, filmuletze,...monte /fatari...etc).... ar trebui sa primeze.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|