Forum ciobanesc german
April 19, 2008, 02:58:58 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Canise Bucuresti?pls hlp  (Read 843 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
justme
Newbie
*

« on: May 27, 2007, 02:57:46 PM »

Buna ziua. Ma intereseaza achitionare unei fetite de 2 luni de la o canisa din bucuresti. Ma poate ajuta cineva?Imi puteti da o lista cu canisele din bucuresti care au deja pui?
multumesc din suflet pt informatii!
istvan19
Full Member

« Reply #1 on: May 27, 2007, 08:42:08 PM »

Buna ziua. Ma intereseaza achitionare unei fetite de 2 luni de la o canisa din bucuresti. Ma poate ajuta cineva?Imi puteti da o lista cu canisele din bucuresti care au deja pui?
multumesc din suflet pt informatii!
SANT MAI MULTE CANISE IN BUCURESTI .ACUMA SANT SI CATEI DUPA CATE STIU LA ROBERT INF LA NR TEL 0722467854
ebola
Newbie
*

« Reply #2 on: June 10, 2007, 08:56:17 PM »

Am vb cu robert si mi-a spus ca are un mascul de o luna si ceva la 350 euro si ca se tatueaza la 4 luni.E ok ca si pret?Plus ca am inteles de pe forum ca ar trebui tatuati de mici si ca e cam abureala cu prelungirea timpului pina la tatuaj.Omul asteapta un raspuns inseara asta.Vreo sugestie?
istvan19
Full Member

« Reply #3 on: June 10, 2007, 10:32:47 PM »

Am vb cu robert si mi-a spus ca are un mascul de o luna si ceva la 350 euro si ca se tatueaza la 4 luni.E ok ca si pret?Plus ca am inteles de pe forum ca ar trebui tatuati de mici si ca e cam abureala cu prelungirea timpului pina la tatuaj.Omul asteapta un raspuns inseara asta.Vreo sugestie?
e ok ca acte puiutul tre sai dau adev de monta care o pot face dupa ce primesc actul lui alfdorfi nero nostrificat (vezi masculu la masculi pt monta ) e super.Am asteptat mult pt pedigreul sau export
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora