Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 10:05:26 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Tumora.....  (Read 3493 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
John
Full Member

Canto

« on: June 08, 2007, 11:35:17 PM »

Buna seara.
Am un disconfort sufletesc pe care doar iubitorii de animale il pot intelege.Bella,femela mea de ciobanesc german,este "responsabila" de starea in care ma aflu.Despre ce este vorba......Langa unul din ultimele mameloane,am decoperit o....umflatura de marimea unei mingi de ping-pong...poate chiar putin mai mare iar la baza acesteia o alta "bila" mai mica cu diametrul de cca. un centimetru.Consistenta lor.....de piatra. Imaginati-va ce socat am fost.Din cauza faptului ca se afla intre picioarele din spate, nu stiu cand au aparut si nici cu ce viteza s-au dezvoltat.Ce credeti la "prima vedere"?Precizez ca Bella implineste in decembrie varsta de 8 ani si a fatat de doua ori.Ultima data acum 4 ani.
John
Full Member

Canto

« Reply #1 on: June 08, 2007, 11:58:10 PM »

Ariana spune-mi ,te rog, parerea ta.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #2 on: June 09, 2007, 12:26:36 AM »

Din pacate este suspecta de tumori mamare. Ai verificat celelalte mamele? Trebuie sa mergi la un vet. sa o examineze si sa faca o biopsie. Dar nu dispera, de obicei prin interventie chirurgicala timpurie se indeparteaza cu succes; este un proces mai anevoios, adica in functie de numarul mamelelor afectate se opteaza pentru scoaterea intregului lant mamar, ambelor lanturi mamare pe rand sau doar a celor afectate.
Fa rost de veyxat gel, un gel verde ce contine camfor, foarte placut mirositor pe care sa-l aplici local de 2 ori pe zi. Daca e doar o mamita acesta actioneaza foarte bine. Insa cel mai bine ar fi sa mergi prima data la vet, avand in vedere si varsta.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
John
Full Member

Canto

« Reply #3 on: June 09, 2007, 12:37:40 AM »

Multumesc Ariana.O sa procedez intocmai.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: