Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 02:25:34 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Aberatie legislativa  (Read 9083 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
KANGDANLIN
Hero Member

« Reply #15 on: November 15, 2007, 04:40:24 AM »

nu se explica niste termeni...ori n-am vazut eu
1- ce inseamna comert ilegal de animale?...trebuie sa fiu societate comerciala sau cum?
2-perioada minima de tinere a cainelui legat de 4 ore...la faza asta o sa amendeze pe totata lumea de la tara si nu numai
3-medicii veterinari concesionari au obligatia de a steriliza cainii/pisicile, altfel pot fi sanctionati contraventional.....cum adica medic veterinar concesionar??....medicul e medic si lucreaza in cabinetul lui...de regula are loc intr-un imobil ori proprietate particulara ori inchiriat
4-Pentru evitarea suprapopularii cu animale de companie cu sau fara detinator, toate animalele de peste 6 luni trebuie sa fie microcipate si sterilizate ...ma intreb asta se aplica si la papagali?Huh..ca tot animal e ..si vertebrat...sau hamsteri
5-n-am inteles de ce tocmai abandonul langa o padure este considerata agravanta?.....abandonul pe un camp liber ce are?
6- detinerea de animale salbatice este interzisa...ma gandesc ca aici ar putea intra de exp iguanele...iar in Ro sunt destule persoane care au asa ceva...unii au chiar serpi....persoanele astea ce sa faca cu animalele pe care deja le au?

cu toate astea cred ca textul respectiv este doar un proiect...ca altfel vedeam si noi o data de publicare , un numar de monitor oficial
KANGDANLIN
Hero Member

« Reply #16 on: November 15, 2007, 05:01:24 AM »

"Cine mai cumpara pui? Pune-te in situatia Arianei de exemplu. Are o femela, nu are afix/prefix de canisa. A scos pui frumosi. Ca ea sunt multi. La ei e clar: ori 6 milioane/an, ori castreaza femela. La fel nenea X are un mascul bun, nu vrea canisa, masculul reproduce super: variante? 3 milioane pe an sau castrarea!"

bine zici razvan...3 milioane pe an...indiferent daca efectiv reproduce sau nu...si apoi, daca nu vinzi ceea ce ai produs, pe fiecare cap/pui mai platesti inca 3 milioane in cazul ca nu sterilizezi!...si oricum fie vorba..o sterilizare cam de 3 milioane se apropie ca pret...eu parca am dat 2 milioane jumate daca imi amintesc bine...adica daca nu sterilizezi platesti in fiecare an,iar  daca sterilizezi platesti doar o data

petshop4you
M_Luiza
Hero Member

« Reply #17 on: November 15, 2007, 07:27:10 AM »

pai ideea cred ca asta e .. ca persoana x  cu femele fie ele bune sau nu ( sau masculi ) sa nu mai produca
aceeasi tendinta si la animalele de ograda  totul s a ingreunat ca persoanele "private " sa zic asa sa nu mai produca.." in ograda " propie si totul sa fie facut la nivel de " ferma"  sau canisa in cazul cateilor.. lucru nu e chiar grav.. asa  se poate  tine sub control  selectia ..si oarecum o garantie ca se  tine o line pura a rasei.. si calitatea produsului.. dar daca esti dispus sa faci selectie cu cateaua / cainele totusi ca persoana fizica e deja destul de costisitor..  si sa mai dai pe deasupra si 3 mil pe an chiar daca nu produci/ si daca produci  +  pe langa celalalte costuri cu .. montarea + intretinerea puiilor si femelei... este ABERANT  de mult... tre sa fi multimilionar sa ti permiti sa mai faci asa " nebunie" adica selectie.. din pasiune.....
sheeba_roxy
Sr. Member

« Reply #18 on: September 17, 2008, 11:37:43 AM »

ce ziceti reluam subiectul? am vazut prin sectorul 1 o masina inscriptionata "politia veterinara",legea a fost adoptata,modificata sau sunt platiti alti papagali din banii nostrii sa se plimbe prin buc ca sa ne scoata ochii?
virgil
Sr. Member

« Reply #19 on: August 31, 2010, 11:34:15 PM »

Buna Bogdan ai citeva minute am si eu niste intrebari pentru tine?
virgil
Sr. Member

« Reply #20 on: August 31, 2010, 11:36:30 PM »

Sunt in legatura cu legea 205/2004 si 9/2008...?
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #21 on: September 01, 2010, 09:13:34 AM »

Buna Bogdan ai citeva minute am si eu niste intrebari pentru tine?
Pune intrabarile aici sau pe privat, pentru ca nu cred ca intram in aqcelasi timp pe forum sa avem o discutie live!

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
virgil
Sr. Member

« Reply #22 on: September 02, 2010, 12:14:55 AM »

Stii eu am un vecin la timisoara politist comunitar ,eu sunt acasa cam de 5-6 ori pe an ,cind sunt nu spune un cuvint ,cum plec napoi in strainatate unde lucrez .....cum se flexeaza ,ba mi se lua de dresor....ba mi se lua de dog handler ....ce face iel ii hartuire mie frica  caci intro zi ii crap capul....vine cu poante de genul stii cit ii amenda ???ce cauti aici?amenda ii 2500 lei etc....eu am facut un pic revizuirea legiilor pe net...nu iti trebuie aprobare...nu este un numar minim sau maxim citi ciini ai voie sa ai ....nu trebuie dupa lege sa platesti,cainii mei sunt foarte cuminti ....nu latra in casa....vine baiatul sii scoate afara de 3 ori pe zi....cu exectia cind au orele de dresaj atunci ii ia dimineata si vin seara acasa....ciind ii scoate afara baiatul<dog handler>curata dupa iei....vaccine la zi,inscrisi la asociatia chinologica etc...scuze imin aterizeaza un avion ...eu am cerut la citeva persoane acest sfat,opinie, sugestie,multumesc mult.Poti sami scrii si pe email sau pe PM.numai bine. Wink
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof