nu se explica niste termeni...ori n-am vazut eu
1- ce inseamna comert ilegal de animale?...trebuie sa fiu societate comerciala sau cum?
2-perioada minima de tinere a cainelui legat de 4 ore...la faza asta o sa amendeze pe totata lumea de la tara si nu numai
3-medicii veterinari concesionari au obligatia de a steriliza cainii/pisicile, altfel pot fi sanctionati contraventional.....cum adica medic veterinar concesionar??....medicul e medic si lucreaza in cabinetul lui...de regula are loc intr-un imobil ori proprietate particulara ori inchiriat
4-Pentru evitarea suprapopularii cu animale de companie cu sau fara detinator, toate animalele de peste 6 luni trebuie sa fie microcipate si sterilizate ...ma intreb asta se aplica si la papagali?

..ca tot animal e ..si vertebrat...sau hamsteri
5-n-am inteles de ce tocmai abandonul langa o padure este considerata agravanta?.....abandonul pe un camp liber ce are?
6- detinerea de animale salbatice este interzisa...ma gandesc ca aici ar putea intra de exp iguanele...iar in Ro sunt destule persoane care au asa ceva...unii au chiar serpi....persoanele astea ce sa faca cu animalele pe care deja le au?
cu toate astea cred ca textul respectiv este doar un proiect...ca altfel vedeam si noi o data de publicare , un numar de monitor oficial