razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« on: June 14, 2007, 09:28:07 PM » |
|
A fost initiata "Propunere legislativă pentru prevenirea cruzimii faţă de animale şi protecţia acestora" Pe data de 8.05.2007 a fost depusa la Camera Deputatilor si apoi pe 9.05.2007 a fost inaintata la Senat Puteti citi toate legea propusa aici: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=8414Sectiunea 2 - Bunastarea si protectia animalelor de companie cu detinator Art 18 (4) Pentru evitarea suprapopularii cu animale de companie cu sau fara detinator, toate animalele de peste 6 luni trebuie sa fie microcipate si sterilizate sau, Consiliile Locale pot, prin hotarire, sa oblige detinatorii la plata unei taxe anuale de pina la 300 lei RON, pentru a-si pastra cainii apti de reproducere si alti 300 lei RON pentru fiecare generatie de puiPareri?
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #1 on: June 14, 2007, 09:36:48 PM » |
|
Ceva asemanator avem si noi in Canada. Daca ai cainii sterilizati taxa la Primarie se injumatateste. Eu mi-am declarat toate femelele sterilizate, ca doar nu au de unde sa stie daca sunt sau nu  Cat despre taxa pe pui asa ceva nu avem, dar eu ma intreb, cum afla Consiliul Local cate cuiburi ai pe an? Ca nu-i nimeni prost sa se duca voluntar sa declare puii si sa scoata banii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #2 on: June 14, 2007, 10:07:53 PM » |
|
A fost initiata "Propunere legislativă pentru prevenirea cruzimii faţă de animale şi protecţia acestora" Pe data de 8.05.2007 a fost depusa la Camera Deputatilor si apoi pe 9.05.2007 a fost inaintata la Senat Puteti citi toate legea propusa aici: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?idp=8414Sectiunea 2 - Bunastarea si protectia animalelor de companie cu detinator Art 18 (4) Pentru evitarea suprapopularii cu animale de companie cu sau fara detinator, toate animalele de peste 6 luni trebuie sa fie microcipate si sterilizate sau, Consiliile Locale pot, prin hotarire, sa oblige detinatorii la plata unei taxe anuale de pina la 300 lei RON, pentru a-si pastra cainii apti de reproducere si alti 300 lei RON pentru fiecare generatie de puiPareri? ...foarte corect pus titlul topicului..."aberant"... proiectul asta imi pare din categoria "taxa pe fumarit"....si...admitzand ca se aproba asa ceva....va imaginati ce efect va avea la crescatori?..din start 600 Ron trebuiesc "disipati" in pui sau monte <=> pui mai scumpi....parerea mea... ma opresc acilea,..mai sunt N efecte colaterale...
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
Brasoveanu
Jr. Member

|
 |
« Reply #3 on: June 14, 2007, 11:19:59 PM » |
|
Din ce scrie acolo rezulta ca , vor microcipa si steriliza toti maidanezii!!!!!!!!!!!!!!!  Cel care a facut textul legii cred ca nu traieste in romania! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #4 on: June 15, 2007, 08:37:05 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #5 on: June 15, 2007, 09:00:13 AM » |
|
Ceva asemanator avem si noi in Canada. Daca ai cainii sterilizati taxa la Primarie se injumatateste. Eu mi-am declarat toate femelele sterilizate, ca doar nu au de unde sa stie daca sunt sau nu  Cat despre taxa pe pui asa ceva nu avem, dar eu ma intreb, cum afla Consiliul Local cate cuiburi ai pe an? Ca nu-i nimeni prost sa se duca voluntar sa declare puii si sa scoata banii. Tipic Romanesc !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|
|
|
GhosT_RideR
|
 |
« Reply #6 on: June 15, 2007, 12:08:37 PM » |
|
doamne dumnezeule unde se cred ashtia ....... adica eu am de platit 600 de ron pt ce ?? caini mei sunt inchishi se monteaza organizat (adica se urmareste inbunatatirea rasei) si toate ghioarlele de pe strada si nu numai fac zeci de pui (CAINARITU) .... avetzi idee cine a propus legea asta  ?
|
|
|
|
|
|
Xambie u will be forever in my heart <> ADA RULZZZZ
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #7 on: June 15, 2007, 12:11:48 PM » |
|
.... avetzi idee cine a propus legea asta  ? Printre initiatori: senatori PRM: Funar Gheorghe, Tudor Corneliu Vadim senatori PNL: Nicolai Norica Scrie la linkul dat de mine ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhosT_RideR
|
 |
« Reply #8 on: June 15, 2007, 12:12:58 PM » |
|
acum citim si eu si tata si nu ne vine sa credem ce pot sa abereze scarboseniile astea de oameni .......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhosT_RideR
|
 |
« Reply #9 on: June 15, 2007, 12:21:25 PM » |
|
dupa ce am citit cat de cat ...iete ce am gasit .deci se refera la pana la urma la ashtia care au ghioarle in curte si fac pui si ii lasa pe la blocuri ca se fie hranitzi de babele alea senile .... nu de  nostrii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #10 on: June 15, 2007, 03:39:14 PM » |
|
Tipic Romanesc !
Bineinteles  Si ma mai acuza cineva pe forum ca am uitat de unde am plecat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #11 on: June 15, 2007, 04:04:33 PM » |
|
Ghost_Rider: citeste cu atentie aberatiile de acolo si nu te bucura ! Eu nu vad termenul 'crescator'. Si chiar daca l-as vedea, as vrea sa stiu definitia de 'crescator'. Cine recunoste un crescator? Primaria? Consiliul local? CNCG? AChR? CNCCR? FCI? UCI? ACK? Cine mai cumpara pui? Pune-te in situatia Arianei de exemplu. Are o femela, nu are afix/prefix de canisa. A scos pui frumosi. Ca ea sunt multi. La ei e clar: ori 6 milioane/an, ori castreaza femela. La fel nenea X are un mascul bun, nu vrea canisa, masculul reproduce super: variante? 3 milioane pe an sau castrarea! In forma actuala a legii, pe cine crezi tu ca, controleaza baietii aia de castrat/necastrat/platit taxa? Pe aia care au un caine? Nuuuuu, pe cei cu canise, ca aia au mai multi si se rotunjeste bugetul local. De fapt, asta-i lege de protectie a maidanezilor, care trebuiesc prinsi, castrati si adusi inapoi in teritoriu. Daca sunt muscat de un castrat (din cate stiu eu musca cu gura ...), pe cine dau in judecata? Probabil pe vadim si gasca, nu? Eu sunt obligat sa strang dupa caini mei, daca nu risc amenzi. Dupa maidanu adus inapoi cine strange? Banuiesc ca tot vadim si gasca nu ? La alte rase iei amenda ca nu ai botnita, daca maidanu nu are botnita pe cine amendam? Mai continuam ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhosT_RideR
|
 |
« Reply #12 on: June 15, 2007, 10:32:51 PM » |
|
Eu nu vad termenul 'crescator'. Si chiar daca l-as vedea, as vrea sa stiu definitia de 'crescator'. Cine recunoste un crescator? Primaria? Consiliul local? CNCG? AChR? CNCCR? FCI? UCI? ACK? C.O.R itzi sugereaza ceva 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mircea1984
|
 |
« Reply #13 on: June 16, 2007, 10:43:42 PM » |
|
Ca orice lucru de la noi din tara, si respectand principiul dualitatii, noi trebuie sa fim..... sau mai exact alesii nostri, trebuie sa fie si cu .....in .... si cu sufletu-n rai! Traim in Romania! Si asta.....vorba lui Badea!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #14 on: June 18, 2007, 09:21:48 AM » |
|
Bineinteles  Si ma mai acuza cineva pe forum ca am uitat de unde am plecat Astea toate sunt in codul nostru genetic !
|
|
|
|
|
|
MEMBRU ARCG! Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
|
|
|
|