k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« on: June 26, 2007, 01:58:28 PM » |
|
incepand de prin mai mi s/a tot recomandat sa/mi tund cainii. la inceput toata lumea vroia sa/l tunda doar pe rucar, acum ultima idee e ca ar trebui sa o tundem si pe alma. pana si medicul veterinar mi/a recomandat un tuns. cineva mi/a zis ca din cauza caldurii, respiratia e mult ingreunata si asta ii solicita multa inima. ok, n/o sa fie estetic, dar o sa fie mult mai sanatos pentru ei. eu, ciobanesti germani tunsi n/am mai vazut, si carpatini nici atat, dar eu stiu ce sa cred. daca ar fi adevarata faza cu inima, ce mai conteaza cum arata, e important sa se simta bine. oricum rucar e tuns pe alocuri din cauza unei eczeme. mai e si varianta cu blana care e izolator de caldura, care poate fi veridica, dar....medicul considera ca nu poate fi decat izolator importiva frigului. caldura/i mare si vrem cat mai putine probleme.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #1 on: June 26, 2007, 02:30:07 PM » |
|
... ciobanesti germani tunsi n/am mai vazut...
Nici eu ! Si nici n-am auzit. Asa ca daca iti duci planul la bun sfarsit, pune si tu niste poze. TE ROOOOOOG ! 
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #2 on: June 26, 2007, 02:40:54 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #3 on: June 26, 2007, 08:35:59 PM » |
|
eu am vazut - nu arata asa rau cum te-ai astepta, dar fireste, nu arata grozav ca idee, nu stiu ce sa izc.. din cate stiu eu parul are rostul lui, inclusiv de protectie, inclusiv de caldura; daca ii tunzi ai sa-i dai cu lotiune de plaja cand stau la soare? 
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #4 on: June 27, 2007, 12:18:19 AM » |
|
da..asa mi/am zis si eu cand am auzit prima data "LOL", mai ales ca varianta era de la gat pana la coada, deci...capul si coada raman la fel. mai haios cred c/ar arata rucar, ca oricum parul lui are mult volum si cred c/ar arata ca un leu cu coada ciudata. dar voi, care stati la multe grade celsius in apartamente fara aer conditionat ce varianta de racorire a cainelui adoptati ,ca presupun ca si ai vostri respira ingreunat din cauza ei si poate mai aveti si exemplare care se irita pe burtica sau fac eczeme.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #5 on: June 27, 2007, 12:20:13 AM » |
|
aaa... sa nu uit...exista lotiune de plaja pentru caini? ca sa nu se arda rucar inghinal cand ridica piciorul. 
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
Metall
|
 |
« Reply #6 on: June 27, 2007, 10:36:46 AM » |
|
ma mir ca nu sugereaza si sa le pui aer conditionat in cusca  ce noroc pe lupi ca pe ei nu-i persecuta in halul asta domnii veterinari 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #7 on: June 28, 2007, 10:21:57 AM » |
|
aaa... sa nu uit...exista lotiune de plaja pentru caini? ca sa nu se arda rucar inghinal cand ridica piciorul.  Invata-l sa faca mai putin si mai des. Ca sa nu stea prea mult cu piciorul ridicat 
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #8 on: October 08, 2007, 03:50:32 AM » |
|
am si eu o curiozitate .. referitoare la subiectul tuns... daca tunzi un caine la" zero" sunt sanse sa i creasca blana la loc... la fel?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k3na
Hero Member

ALMA-the best
|
 |
« Reply #9 on: October 08, 2007, 10:11:06 PM » |
|
da. de ce nu? cand ii opereaza dintr/un motiv sau altul, doctorii ii tund partial, la fel daca fac vreo eczema. si le creste parul la loc. daca nu le/ar creste am vedea numai caniche/i despuiati pe strada, ca toata lumea i/a tuns vara asta.
|
|
|
|
|
|
cuget, deci exist!
|
|
|
|
M_Luiza
|
 |
« Reply #10 on: October 09, 2007, 12:21:31 AM » |
|
merci .. eram curioasa pt ca am vazut un caine devenit maidanez pare un catel rasa dar cu blana foarte foarte incalcita si eu sincer nu cred ca mai are vreo solutie decat tunsul...dar probabil asta pe la vara...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miky Mihaela
|
 |
« Reply #11 on: January 10, 2008, 05:03:42 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mark(bucluc)
Jr. Member

|
 |
« Reply #12 on: June 12, 2008, 02:39:37 PM » |
|
super tare ideea de tunde catelu si mai ales fiind un cg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mark(bucluc)
Jr. Member

|
 |
« Reply #13 on: June 12, 2008, 02:49:15 PM » |
|
scuze din greseal am postat pozele aici
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabilol
Full Member

Ives v Haus Mofli
|
 |
« Reply #14 on: July 29, 2008, 11:43:00 PM » |
|
in legatura cu tunsul la zero daca va decideti sa faceti asta sa folositi direct crema epilatoare ca sa nu va chinuiti prea mult  ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|