Forum ciobanesc german
October 14, 2016, 11:16:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: o poveste cu final fericit  (Read 5307 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bitzi
Newbie
*

« on: June 29, 2007, 03:33:39 PM »

saptamana trecuta ma afla la un cabinet veterinar si asteptam sa vina randul la consultatie. stand pe scaun am inceput sa citesc anunturile care erau puse pe un perete si mi-au picat ochii pe un anunt referitor la o catelusa pierduta. pentru ca am avut unele probleme cu al meu patruped, ma duceam de 2 ori pe saptamana la cabinet, a ajuns doctora sa ma cunoasca asa ca vine si ma intreaba daca nu cumva recunosc o catelusa(aceeasi rasa cu a mea) care fusese gasita(muscata)si adusa la cabinet. m-am dus sa o vad, insa nu am recunscut-o, dar in momentul ala imi pica fisa si ii spun de anuntul care era pe perete. merge doctora sa il citeasca la fel si cel care a gasit catelusa. coincidenta era prea mare,catelusa se potrivea descrierii, asa ca pune omul mana pe telefon si suna la numarul din anunt si dupa putin timp vine persoana respectiva. era catelusa pe care o pierduse.nici nu va imginati ce bucurie pe capul ei cand i-a vazut.
toti de acolo ne-am bucurat si cu ocazia asta am aflat si ce s-a intamlat de fapt. catelusa nu era a lui ci a bunicii, care a fost nevoita sa plece din oras si i-a lasat-o lui in grija. cand a fost sa iasa cu ea afara, intr-o clipa de neatentie, a fugit catelusa parcurgand o distanta destul de mare avand in vedere locul unde a fost gasita.
saracii, nici macar nu i-au spus bunicii ca i-au pierdut catelusa.

Ringo
Full Member

« Reply #1 on: November 16, 2007, 06:13:18 PM »

Fericita catelusa! Si fericita intamplare!
La Refugiul din Focsani exista o catelusa lup, trista, trista... Stapanii au pierdut-o, dar nu au dat nici un anunt. Am urmarit prin ziare si... nimic.
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« Reply #2 on: August 22, 2010, 09:36:47 PM »

dar totul e bine cand se termina cu bine...imi pare bine pt catelusa..le doresc in continuare ei si stapanilor ei multa sanatate.. Jump1 Jump2
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #3 on: September 03, 2010, 11:21:05 AM »

Chiar o intamplare cu final fericit...Cred ca era prea iubita catelusa..a avut mare noroc stapanul..
Eu am ''pierdut-o'' pe Nera, cand avea 8 luni...am trait sentimentul..si nu doresc nimanui..

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
anisia
Hero Member

Nera & Ursu

« Reply #4 on: November 18, 2010, 02:13:25 PM »

Am sa va povestesc si eu, o intamplare..
Acum 2 ani, inainte de Paste, am pierdut-o pe Nera..( pentru cateva ore..spre bucuria mea..) Mai exact, ea a deschis poarta si probabil ca a incercat curioasa o plimbare..singurica..Era tentatia mare..sa exploreze ea, anumite zone pe care i le interziceam de cate ori ieseam cu ea...Va dati seama, ca am intepenit cand am vazut poarta deschisa..si-am inceput s-o strig...Altadata cand se departa mai mult si o strigam, chitaia cumva..cu o voce mai stinsa..si venea cu urechile pleostite si  coda intre picioare stiind ca n-a facut bine, si c-o  s-o cert..Dar acum..nici o urma de ea..Am cautat-o ore-n sir..am epuizat orice loc..deja se lasase intunericul, si atunci, cu nod in gat...m-am intors spre casa...o vedeam doar pe ea in fata ochilor..Apropiindu-ma de casa, am observat ceva negru langa poarta..as fi vrut sa fie ea, dar arata jalnic, si am zis ca nu are cum sa fie ea...dar cand am ajuns ...intr-adevar ea era...jegarita de noroi, si speriata..nu zicea nimic..nimic..m-am apropiat de ea..nici nu se putea ridica...avea o rana de toata frumusetea la labuta ...am luat-o in brate si am dus-o in casa...avea niste ochisori suferinzi..dar nu zicea nimic....nici un sunet la baita... la pansat...In noaptea respectiva..n-am putut dormi ..eram cu mana pe toracele ei..aveam senzatia ca nu respira...nu s-a miscat din pozitia in care am pus-o eu pana dimineata...Dupa cateva zile de tratament cu intepaturi si pansamente...si-a revenit, schiopata..putin....o luam in brate si o mutam la soare in curte...o ajutam sa se ridice..eram cu ochii pe ea..Intr-o zi incepuse sa ploua, ea care era neajutorata a incercat sa se ridice, si cu ochii dupa mine..cerea ajutor...draguta de ea..stie tot sa-mi spuna..si eu multumesc lui D-zeu ca o inteleg..
Apoi in doua saptamani s-a vindecat complet....Suntem nedespartite...   sunt topita dupa ea..Daca ies din curte si n-o iau cu mine...plange la gard..si in secunda urmatoare sare gardul..( care are 2 m )...Vreau sa va spun ca poate sa fie poarta larg deschisa..ca nu-i mai trebuie..decat daca o invit eu...

"Un singur cuvant adresat unui suflet, poate crea un intreg univers, care sa-l umple de lumina "
                                                ( Victor Hugo )
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'

« Reply #5 on: December 30, 2010, 10:31:33 PM »

felicitari  pentru toti sunteti niste stapani minunati  Wink Smiley Smiley

Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x
Cu dragoste pentru ciobanescul german...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: