Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:37:35 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: URGENT Ajutor! CG de 5 luni cu o ureche bleaga!  (Read 6828 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
CristinaCT
Newbie
*

« on: July 15, 2007, 04:25:20 PM »

Am un mascul ciobanesc german de aproape 5 luni care nu si-a ridicat o ureche, care ar putea fi solutia?
VA ROOOOOG MULT sa ma ajutati, sunt DISPERATA!
Mi s-a spus sa ii pun o cochilie de plastic in interiorul urechii, am tinut cochilia o saptamana, cum i-am scos-o i-a picat iar urechea ! Mi s-a spus sa-i dau cu BenGAY ca sa-i "arda" urechea, sa-l oblige sa si-o ridice. NIMIC, dupa alte 5 zile. Chiar sa-l zgarii cu un ac, sa-l usture! Nu l-am zgariat, mi-a fost mila!
Altcineva mi-a spus sa-i pun un cablu electric pe intreriorul urechii, pentru a-l curenta. Oare are efect?
Mi s-a spus sa-l tin separat de ceilalti caini, sa nu-l muste in joaca de ureche. Si acum este singur in padoc!
Un doctor veterinar mi-a recomandat sa-l operez, sa-i iau piele de pe cap (ca o operatie estetica). Este eficienta?

Oricine cred ca ma poate ajuta, sa-mi trimita pe mail-ul cristina.cornelia@yahoo.com datele de contact.

Multumiri anticipate,

Cristina
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #1 on: July 15, 2007, 04:57:29 PM »

Woooow .... cate solutii aiurea ...daca ma intrebi pe mine.
Singur in padoc inteleg dar celalalte mi se par absurditati.
Un lup de al meu si-a ridicat ultima ureche pe la 6 luni asa ca nu dispera si sfatul meu este sa ai rabdare ... si-o va ridica

Am un mascul ciobanesc german de aproape 5 luni care nu si-a ridicat o ureche, care ar putea fi solutia?
VA ROOOOOG MULT sa ma ajutati, sunt DISPERATA!
Mi s-a spus sa ii pun o cochilie de plastic in interiorul urechii, am tinut cochilia o saptamana, cum i-am scos-o i-a picat iar urechea ! Mi s-a spus sa-i dau cu BenGAY ca sa-i "arda" urechea, sa-l oblige sa si-o ridice. NIMIC, dupa alte 5 zile. Chiar sa-l zgarii cu un ac, sa-l usture! Nu l-am zgariat, mi-a fost mila!
Altcineva mi-a spus sa-i pun un cablu electric pe intreriorul urechii, pentru a-l curenta. Oare are efect?
Mi s-a spus sa-l tin separat de ceilalti caini, sa nu-l muste in joaca de ureche. Si acum este singur in padoc!
Un doctor veterinar mi-a recomandat sa-l operez, sa-i iau piele de pe cap (ca o operatie estetica). Este eficienta?

Oricine cred ca ma poate ajuta, sa-mi trimita pe mail-ul cristina.cornelia@yahoo.com datele de contact.

Multumiri anticipate,

Cristina

My little dog - a heartbeat at my feet.
petshop4you
CristinaCT
Newbie
*

« Reply #2 on: July 15, 2007, 05:08:18 PM »

Dar prima ureche o avea ridicata cand nici nu avea 3 luni. Si de 2 luni...NIMIC !!!!!!!!
Sunt disperata !
Ii dau calciu (si D3) cate 10 pastile pe zi si tot nimic! Si e pleostita rau de tot, nu e numai varful lasat (desi nu are vreo rana, sa fie vreun cartilaj de la ureche rupt). I-am pus iar cochilia in ureche! Sper sa aiba efect!
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #3 on: July 15, 2007, 05:18:48 PM »

Eu zic doar sa ai rabdare ... s-ar putea cu metodele folosite sa faci mai rau ...

Dar prima ureche o avea ridicata cand nici nu avea 3 luni. Si de 2 luni...NIMIC !!!!!!!!
Sunt disperata !
Ii dau calciu (si D3) cate 10 pastile pe zi si tot nimic! Si e pleostita rau de tot, nu e numai varful lasat (desi nu are vreo rana, sa fie vreun cartilaj de la ureche rupt). I-am pus iar cochilia in ureche! Sper sa aiba efect!

My little dog - a heartbeat at my feet.
bengy
Sr. Member

« Reply #4 on: July 16, 2007, 08:46:03 AM »

Cristina-faci foarte multe greseli . Calciu 1-2 pastile sunt suficiente cu pauza ,iar urechea se va ridica .Poti ajuta catelul,
cu un usor masaj al urechii de la baza catre varf si poti lasa si proteza .Pana la 7-8 luni mai e timp.....
irinayvonne
Full Member

Raj

« Reply #5 on: July 16, 2007, 01:24:56 PM »

chiar si cu o ureche "bleaga" tot cainele tau ramane. si nu are sens sa-l chinui sau sa-l operezi! raj si le-a ridicat cam pe la 7 luni asa ca nu are rost sa te stresezi si sa-l stresezi si pe el
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #6 on: July 16, 2007, 09:31:30 PM »

cristinaCT, ce fel de calciu ii dai? Cine ti-a recomandata doza?

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Ringo
Full Member

« Reply #7 on: October 05, 2007, 06:13:28 PM »

Eu am avut cinci CG. Fiecare si-a ridicat urechea/urechile la varste diferite. La unul dintre CG, urechile s-au ridicat la 2 luni si apoi, pana la 6 luni - nici un semn! Eu stiu ca pe urechile unui CG nu este bine sa pui mana ca nu i se mai ridica (urechile)...
crb
Hero Member

« Reply #8 on: October 05, 2007, 09:13:30 PM »

...eu am vazut cazuri si de ridicat urechile la peste 10 luni..e greu,..te apuca disperarea,..dar..rabdare si ...cum o vrea D-umnezeu..de alte metode decat de "insingurare" ca sa fie foarte atent sa "pandeasca cand ii vine stapanul / prietenul am auzit,...de cochilie (proteza),..am auzit...dar cu zgarieturi si curnt electric mi se par niste ENORMITATI... Angry

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
kristal
Full Member

Athia

« Reply #9 on: October 05, 2007, 09:32:11 PM »

crb are dreptate. Cainele meu si-a ridicat o ureche pe la 10-11 luni , trebuie sa ai rabdare si sa nu mai incerci tot felul de metode empirice care nu fac decat sa-i dauneze. Pur si simplu nu-i da atentie. Ar fii bine sa-l  scoti des la plimbare sa-i captezi atentia si curiozitatea. Bafta!

Singura fiinta trup si suflet alaturi de noi, iubind fara sa ceara nimic in schimb pana la moarte.
Ringo
Full Member

« Reply #10 on: October 06, 2007, 05:04:20 PM »

Prietena mea a achizitionat un CG de la un padog acum un an si este disperata ca nu i s-au mai ridicat urechile. CG, puiandru, de numai doua luni, a fost efectiv crescut de catre un retriver. Cum  relatia este copil-tata, s-a banuit ca CG a vrut sa-i faca pe plac tatalui si l-a copiat, ramanand cu urechile blege!
SaRrA
Newbie
*

« Reply #11 on: April 29, 2010, 02:05:55 PM »

Si pe mine ma ingrijoreaza Sara (puiuta mea de 3 luni raza ciobanesc german) chiar luna asta i s-au ridicat urechiusele cei drept cea dreapta nu era atat de ridicata cat cealalta dar mai nou am observat ca i s-a lasat de tot mie frica ce sa fac? ce sa cred? un sfat ceva plzzzz
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #12 on: April 29, 2010, 02:09:19 PM »

E normal ce se intampla, asa fac la varsta aceasta. Le mai ridica, le mai coboara,...pana o sa ramana drepte. Asa ca nu va faceti probleme. Sunt unii care le ridica abia dupa ce schimba dintii, adica pe la 5 luni.

Si pe mine ma ingrijoreaza Sara (puiuta mea de 3 luni raza ciobanesc german) chiar luna asta i s-au ridicat urechiusele cei drept cea dreapta nu era atat de ridicata cat cealalta dar mai nou am observat ca i s-a lasat de tot mie frica ce sa fac? ce sa cred? un sfat ceva plzzzz
SaRrA
Newbie
*

« Reply #13 on: April 30, 2010, 10:35:39 AM »

Incerc sa am rabdare cu  nu am mai lasato sa se joace nici cu pitbullitza lui cumnatamiu care are abia 2 luni cei drept e mik dar in joaca nu vreau sa o muste,nici nu o mai spal pe urechi,nici nu le ating ca sa fiu sigura k nu e vreuna dintre cele de mai sus pb.Mam intristat  Cry f f f mult.Ieri am vb cu un medic veterinar si mi-a zis ca are sanse mari sa le ridice acum asteptam va poop ms pentru sfat  Kiss
eros
Hero Member

Eross Del Valio

« Reply #14 on: May 05, 2010, 12:27:30 AM »

Eros a ridicat urechile la 3 luni si pe la 4 luni erau cazute...arata ca un tomberonez.La 5 luni i s-au ridicat iar si de atunci asa au ramas.In schimb am mai avut un ciobanesc german cand eram mai mica si pana la 7-8 luni i se ridica una, cealalta statea bleaga si uite asa faceau cu schimbul pana au ramas amandoua ridicate perfect. Difera de la caine la caine.Relaxeaza-te si maseaza-i usor urechile.Succes.
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof