Forum ciobanesc german
October 11, 2016, 05:54:44 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: cred ca mi-a otravit cineva cainele  (Read 8280 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #15 on: August 17, 2007, 05:07:38 PM »

ariana da-mi te rog un exemplu de "baza"...sa inteleaga si chiulangiul din mine ce sa-i dau la caine...Smiley)

Dupa o cautare cu google

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
crb
Hero Member

« Reply #16 on: August 17, 2007, 05:12:02 PM »

baza : hidroxizi...exemplu NaOH...xidroxid de sodiu
acid : exemplu H2SO4=acid sulfuric....
..... Cheesy

later : oups, acu vazui ca razvan a si pus un "curs" de chimie Cheesy

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
KANGDANLIN
Hero Member

« Reply #17 on: August 17, 2007, 08:58:52 PM »

mersi
eros
Hero Member

Eross Del Valio

« Reply #18 on: April 04, 2010, 02:48:21 PM »

Despre otravire, ma simt nevoita sa scriu pentru ca am patit-o.Cand eros avea 5 luni, era la o prietena (fosta stapana) de la care l-am luat.A iesit cu el in fata blocului la plimbare si intr-un moment de neatentie cainele a mancat ceva de jos (ceva otravit clar).Seara prietena mea m-a sunat disperata ca Eros nu se mai ridica de jos, respira foarte greu, avea diaree si exces de bale.Am fost la ea in 5 minute.Cainele nu mai rectiona si l-am dus la veterinar unde i s-au administrat in jur de 10 injectii dupa care l-am dus acasa si l-am tinut pe ceai de menta(la recomandarea unui crescator de Bull Terrieri).I-am mai facut acasa o perfuzie cu glucoza si am asteptat langa el.La un moment dat "murise", nu mai adea nici un semn de viata, iar un prieten l-a luat si a inceput sa-i dea disperat cu pumnii in piept.Dupa 5 minute a reactionat.S-a chinuit 2 zile asa dupa care a inceput sa mearga insa obosea foarte repede.
  Acum este bine, cainele este la noi insa ni s-a spus ca va fi putin mai sensibil.Acum o saptamana, o vecina ne-a anuntat ca se pusese hrana cu otrava prin jurul blocului, special pentru el, insa intamplasea a fost sa ne mutam de acolo.
   Oamenii sunt rai, si mai ales cei trecuti de varsta de 50 de ani.Aveti mare grija, ideal ar fi sa va scoateti cateii cu botnita, e cel mai sigur, pentru ca nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi si Eros. Va salutam si va dorim toate cele bune!
danielaionel
Daniela
Hero Member

Windy Stress

« Reply #19 on: April 04, 2010, 02:53:54 PM »

Multumim ca ne-ai impartasit experienta ta!

Despre otravire, ma simt nevoita sa scriu pentru ca am patit-o.Cand eros avea 5 luni, era la o prietena (fosta stapana) de la care l-am luat.A iesit cu el in fata blocului la plimbare si intr-un moment de neatentie cainele a mancat ceva de jos (ceva otravit clar).Seara prietena mea m-a sunat disperata ca Eros nu se mai ridica de jos, respira foarte greu, avea diaree si exces de bale.Am fost la ea in 5 minute.Cainele nu mai rectiona si l-am dus la veterinar unde i s-au administrat in jur de 10 injectii dupa care l-am dus acasa si l-am tinut pe ceai de menta(la recomandarea unui crescator de Bull Terrieri).I-am mai facut acasa o perfuzie cu glucoza si am asteptat langa el.La un moment dat "murise", nu mai adea nici un semn de viata, iar un prieten l-a luat si a inceput sa-i dea disperat cu pumnii in piept.Dupa 5 minute a reactionat.S-a chinuit 2 zile asa dupa care a inceput sa mearga insa obosea foarte repede.
  Acum este bine, cainele este la noi insa ni s-a spus ca va fi putin mai sensibil.Acum o saptamana, o vecina ne-a anuntat ca se pusese hrana cu otrava prin jurul blocului, special pentru el, insa intamplasea a fost sa ne mutam de acolo.
   Oamenii sunt rai, si mai ales cei trecuti de varsta de 50 de ani.Aveti mare grija, ideal ar fi sa va scoateti cateii cu botnita, e cel mai sigur, pentru ca nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi si Eros. Va salutam si va dorim toate cele bune!

My little dog - a heartbeat at my feet.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #20 on: April 04, 2010, 03:33:18 PM »

de asemena se obisnuieste primavara sa se faca deratizarea in jurul blocurilor cand se imprastie momeli cu otrava mai ales in locurile verzi si pe langa gunoaie. De cele mai multe ori insa se pun si anunturi sub forma de avertismente unde se trece si antidotul. E drept ca sunt mici, plasate nu tocmai vizibil asezate pe trunchiuri de copaci sau stalpi. Trebuie insa sa va uitati mai bine...de multe ori cateii nostri cad victima acestor momeli.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to: