Multumim ca ne-ai impartasit experienta ta!
Despre otravire, ma simt nevoita sa scriu pentru ca am patit-o.Cand eros avea 5 luni, era la o prietena (fosta stapana) de la care l-am luat.A iesit cu el in fata blocului la plimbare si intr-un moment de neatentie cainele a mancat ceva de jos (ceva otravit clar).Seara prietena mea m-a sunat disperata ca Eros nu se mai ridica de jos, respira foarte greu, avea diaree si exces de bale.Am fost la ea in 5 minute.Cainele nu mai rectiona si l-am dus la veterinar unde i s-au administrat in jur de 10 injectii dupa care l-am dus acasa si l-am tinut pe ceai de menta(la recomandarea unui crescator de Bull Terrieri).I-am mai facut acasa o perfuzie cu glucoza si am asteptat langa el.La un moment dat "murise", nu mai adea nici un semn de viata, iar un prieten l-a luat si a inceput sa-i dea disperat cu pumnii in piept.Dupa 5 minute a reactionat.S-a chinuit 2 zile asa dupa care a inceput sa mearga insa obosea foarte repede.
Acum este bine, cainele este la noi insa ni s-a spus ca va fi putin mai sensibil.Acum o saptamana, o vecina ne-a anuntat ca se pusese hrana cu otrava prin jurul blocului, special pentru el, insa intamplasea a fost sa ne mutam de acolo.
Oamenii sunt rai, si mai ales cei trecuti de varsta de 50 de ani.Aveti mare grija, ideal ar fi sa va scoateti cateii cu botnita, e cel mai sigur, pentru ca nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi si Eros. Va salutam si va dorim toate cele bune!