RanKo
Newbie
RanKo
|
 |
« on: August 25, 2007, 06:50:15 PM » |
|
Am achizitionat un mic CG vineri .... si .... nu stiu ce sa ii fac .... doarme toata ziua si bea apa ... mancare nu vrea .. azi i-am facut primul vaccin. Si e asa molesit .. sta pe paturica lui si doarme non-stop ... sunt ingrizjorat  . De ce nu o manca ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati von Klausenburg & Tzitziri de Catalina
|
 |
« Reply #1 on: August 25, 2007, 08:52:55 PM » |
|
Daca totul e ok si nu are probleme cu sanatatea, mai mult ca sigur din cauza caldurii! La varsta lui e normal sa doarma mai mult! programul lui este somn-papica-joaca-somn...
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" Vet'
|
|
|
|
RanKo
Newbie
RanKo
|
 |
« Reply #2 on: August 25, 2007, 09:30:36 PM » |
|
Cei de la care am luat puiul .. mi-au spus ca le dadeau pedigree Junior .. asa ca am luat o punga da nici nu se atinge de ele :| ... am incercat sa le inmoi cu putina supa ..si nici asa nu vrea. 1 singur lucru am descoperit ca ii place .Piept de pui presat . da ii face bine ? Si daca poti sa imi spui si mie cam ce ar trebui sa ii dau . Ma gandeam sa incerc sa ii dau Royal Canin maine .. poate ii plac. Ca nu pot sa ii dau piept de pui non-stop
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

|
 |
« Reply #3 on: August 25, 2007, 09:58:49 PM » |
|
bineinteles ca Royalul e mult mai bun decat pedigree-ul, daca te documentezi mai bine ai sa vezi ca nu prea ne dam in vant dupa pedigree. Cumpara-i royal si amesteca-i cu piept de pui si putina supica cer ezulta din fierberea puiului..., orez, morcovel fiert..incet incet incearca sa reduci cantitatea de piept de pui si s-o maresti pe cea a boabelor. Oricum la varsta asta si temperaturile pe care le traim apetitul lor ne joaca feste!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RanKo
Newbie
RanKo
|
 |
« Reply #4 on: August 25, 2007, 10:39:25 PM » |
|
Mersi pentru raspuns  o sa incerc sa vad ce iese ... apropo am vazut un post de-al tau in care spuneai ca, catelusa ta are la 3 luni 14-15kg. Pai asta mic are 3 kg la 1 luna jumate. Asa mult trebuie sa se ingrase ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RanKo
Newbie
RanKo
|
 |
« Reply #5 on: August 26, 2007, 07:51:44 PM » |
|
Si mai am impresia ca e surd :| si totusi cateodata cand il strig vine se uita la mine ... O avea ceva sau ma ignora ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

|
 |
« Reply #6 on: August 27, 2007, 01:31:15 PM » |
|
Mersi pentru raspuns  o sa incerc sa vad ce iese ... apropo am vazut un post de-al tau in care spuneai ca, catelusa ta are la 3 luni 14-15kg. Pai asta mic are 3 kg la 1 luna jumate. Asa mult trebuie sa se ingrase ? Cam putin are asta mic al tau!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RanKo
Newbie
RanKo
|
 |
« Reply #7 on: August 27, 2007, 01:50:51 PM » |
|
Cam ce greutate ar trebui sa aiba ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crinasara
Jr. Member

|
 |
« Reply #8 on: August 27, 2007, 10:03:17 PM » |
|
La catelusa mea (cand era de varsta puiului tau) i-am dat vreo saptamana Starter de la Royal Canin, apoi i-am dat (si inca ii mai dau) Maxi Baby Dog tot de la Royal Canin. Si a mea era cam slabuta la inceput (nu mai stiu ce greutate avea). A mea si acum pare uneori ca nu ma aude cand o strig (si are 5 luni). 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

|
 |
« Reply #9 on: August 31, 2007, 08:49:31 PM » |
|
Cam ce greutate ar trebui sa aiba ?  Nici sa se dezvolte prea repede nu e bine dar vreo 5 kg ar cam trebui sa aiba. Nu-i nimic, lasa ca recupereaza el! Oricum nu il indopati, daca e hranit normal cu mancare buna tot va creste pana la talia si greutatea care ii e sortita, si chiar e mai bine sa creasca mai lent. Scuze, am corectat
|
|
|
|
« Last Edit: August 31, 2007, 11:06:42 PM by Ariana »
|
|
|
|
|
RanKo