Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 07:13:23 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: Cine credeti ca ar putea face mai multe din functia de presedinte CNCG?
Sorin Dragomir - 12 (29.3%)
Bogdan Nitescu - 9 (22%)
Mihai  Bura - 14 (34.1%)
Alta persoana - 6 (14.6%)
Total Voters: 41

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Schimbari la varf!  (Read 3860 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
KLIFF
Hero Member

Membru ARCG

« on: August 27, 2007, 11:26:40 PM »

Observ ca incep sa cedeze nervii unora care simt ca le fuge presul puterii de sub picioare si bat recorduri cu cel mai lung si mai alambicat mesaj de pe forum (vezi CG vs Malin Cheesy). Ca sa ne jucam putin inaintea adunarii de la Brasov consider ca e binevenit un poll.

Membru ARCG
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #1 on: August 28, 2007, 06:56:31 AM »

Subiectele de la Circ sunt inchise. Ca sa nu ajunga si asta la circ, abtineti-va de la comentarii acide la adresa persoanelor care 'nu va plac'.
Incercati sa va motivati votul exclusiv vorbind despre persoana cu care ati votat !

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
petshop4you
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund

« Reply #2 on: August 28, 2007, 08:11:37 AM »

Subiectele de la Circ sunt inchise. Ca sa nu ajunga si asta la circ, abtineti-va de la comentarii acide la adresa persoanelor care 'nu va plac'.
Incercati sa va motivati votul exclusiv vorbind despre persoana cu care ati votat !
Votul fara motivarea alegerii, e foarte subiectiv ...

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
ulck
Hero Member

« Reply #3 on: August 28, 2007, 09:37:25 AM »

Alte optiuni nu aveti ? Ar fi culmea sa facem alegeri pe forum.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #4 on: August 28, 2007, 03:40:37 PM »

Schimbari la varf !.....NICI VORBA !!!.....aveti impresia ca veti avea destule voturi ?(daca nu ganditi Huh) ....va inselati amarnic.....
Ce naiva-i lumea...............
GOD SAVE THE 
Hai Pa.....ca am treaba...

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
KLIFF
Hero Member

Membru ARCG

« Reply #5 on: August 28, 2007, 06:35:39 PM »

Schimbari la varf !.....NICI VORBA !!!.....aveti impresia ca veti avea destule voturi ?(daca nu ganditi Huh) ....va inselati amarnic.....
Ce naiva-i lumea...............

Poate asa este. Dar asta are mai putina importanta. Fiecare are gandurile, argumentele si evident interesele sale, principiale sau mai putin principiale. De aceea e frumoasa libertatea, pentru cei care o inteleg. Avem dreptul la pareri si, culmea, putem sa le exprimam. Uneori partea cu argumentele este luata personal, din nefericire, dar sper sa ajungem la performanta de a discuta in contradictoriu fara sa nastem ura. Aici nu e vorba de a gandi sau nu gandi,  e vorba de a evolua si, nicicand, nu va fi posibila evolutia fara schimbare. 

Membru ARCG
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #6 on: August 28, 2007, 06:57:48 PM »

Adi, scuze...daca pe gandurile astea frumoase te bazezi, nu se va reusi schimbarea....si eu gandeam ca tine cu ani in urma....vom ramane sa schimbam , pe forum sau la o bere in expozitii, pareri, contradictorii sau nu...sa asteptam ca lucrurile sa se schimbe de la sine, in vederea....evolutiei....

Vrei sa facem pariu ca nici macar aici, in sondajul asta copilaresc, nu va ramane Bura pe locul 1 ? Smiley

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
ulck
Hero Member

« Reply #7 on: September 05, 2007, 10:46:14 AM »

Eu cred ca alegerea presedintelui, oricare ar fi el si oricat de bine intentionat, nu poate schimba mare lucru. Sincer sa fiu, eu as opta pentru alegerea unei echipe manageriale, care sa prezinte un program structurat si bine argumentat, inclusiv un proiect de bugetare a activitatilor. Poate in felul acesta s/ar putea realiza ceva. Competitia intre echipe ar fi probabil mult mai constructiva, in orice caz.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof