Tocmai am venit ( de vreo ora) de la doctor cu Rony. Nu era bine nici azi si facea mereu acelasi gest cu gura. L-a anesteziat sau tranchilizat mai bine zis si s-a uitat la el pe toate partile Apoi l-a verificat in gura cu un aparat, laringoscop, sau asa ceva.Ce credeti ca i-a gasit ? O amigdala inflamata, si dupa amigdala aia mare era oprita o granula de mancare.mai are si o zgarietura pe laringe.Asa ca i-a scos granula cu o pensa speciala, i-a facut o injectie cu antibiotic si antiinflamator si acuma asteptam sa-si revina. Are o reactie ciudata dupa tranchilizantul ala. de fapt ne-a avertizat doctorul ca asa va fi si sa nu ne speriem.
L-am adus in casa si l-am pus pe hol, pe o patura.Altceva nu pot sa-i fac nimic.
Ati avut situatii din astea ?Ce ati facut sau e normal sa se comporte asa : adica tremura de parca are frisoane si se zbate, tresare, etc.Doctorul zice ca e o chestie fiziologica si nu am ce sa-i fac , dar ca pana dimineata o sa-si revina. Sper, pt ca mi-e tare mila de el , saracul