Forum ciobanesc german
October 18, 2016, 10:06:28 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Ajutor ! cer un sfat urgent !  (Read 9125 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mihaela409
Full Member

« on: September 02, 2007, 08:38:45 PM »

Buna sunt Mihaela.catelul meu are 4 luni si de ieri de la amiaz am vazut ca nu mai mananca.La amiaz nu a mancat , seara nu, dar totusi nu era suparat.Aseara sotulmeu i-a dat o pulpa de pui pe care a mancat-o.Azi dimineata nu a mancat din nou, era suparat si azi toata ziua a fost asa. Nu se mai joaca, e suparat si nu stiu ce are. I-am dat doar putin lapte pe care l-a baut cu pofta si in seara asta a mancat cateva granule(parca -i era foame) dar tot suparat este.Nu stiu ce are.Doctorul nu e in localitate si vine abia dimineata.Am observat ca tot face un gest cu gura, parca ar avea ceva in gura, dar nu are nimic.
ce sa stiu face ?
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #1 on: September 02, 2007, 08:51:13 PM »

Sigur nu ii cade vreun dinte? Mai uita-te odata in gura lui, poate are un dinte care sta sa cada, scoate-l!

Leader of a screwed-up pack
crb
Hero Member

« Reply #2 on: September 02, 2007, 08:51:20 PM »

Buna sunt Mihaela.catelul meu are 4 luni si de ieri de la amiaz am vazut ca nu mai mananca.La amiaz nu a mancat , seara nu, dar totusi nu era suparat.Aseara sotulmeu i-a dat o pulpa de pui pe care a mancat-o.Azi dimineata nu a mancat din nou, era suparat si azi toata ziua a fost asa. Nu se mai joaca, e suparat si nu stiu ce are. I-am dat doar putin lapte pe care l-a baut cu pofta si in seara asta a mancat cateva granule(parca -i era foame) dar tot suparat este.Nu stiu ce are.Doctorul nu e in localitate si vine abia dimineata.Am observat ca tot face un gest cu gura, parca ar avea ceva in gura, dar nu are nimic.
ce sa stiu face ?

..pe Ariana...ai sunat-o?
banuiesc ca ati facut schimb de numere de tel..

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
mihaela409
Full Member

« Reply #3 on: September 02, 2007, 08:54:16 PM »

am sunat-o pe Ariana dar imi intra mesageria, oricum o sa mai incerc.la dinti nu m-am uitat.merg sa ma uit acuma.multumesc !
crb
Hero Member

« Reply #4 on: September 02, 2007, 09:04:08 PM »

Sigur nu ii cade vreun dinte? Mai uita-te odata in gura lui, poate are un dinte care sta sa cada, scoate-l!
..corect!...de asta uitai... ...ar fi cea mai usoara pb..pentru Suron...

dsh
Hero Member

« Reply #5 on: September 02, 2007, 09:17:04 PM »

pulpa de pui? gatita? cu tot cu os? sa nu fie un gest ca si cum ar avea ceva in gat!

Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #6 on: September 02, 2007, 10:55:04 PM »

am vorbit la telefon pana la urma(cred ca eram pe drum si nu aveam semnal) si sa speram ca ii iasa lui Rony o maseluta si nu are alte probleme..poate fi si o tonsilita dar merg mai mult pe ideea cu dintii. Tot e bine ca a mancat. Maine vine dr. vet si ne tine la curent!

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #7 on: September 02, 2007, 11:36:46 PM »

Eu am scos luna asta doua masele si patru dinti! Ala micul se posta in fata mea si facea marunt din gura, mama chiar s-a speriat la o faza dinasta, a vazut cum face si a inceput sa strige ca moare baiatul  Grin
Daca nu tuseste, nu casca gura mare si nu se ineaca, altceva decat o schimbare de dinti, eventual o aschie implantata in gingie, nu vad ce sa fie.

mihaela409
Full Member

« Reply #8 on: September 03, 2007, 10:00:47 AM »

a fost doctorul de dimineata. el spune ca nu are nimic de care sa ne speriem. dintii sunt OK, ganglionii sunt ok, la palpare nu se simte nimic nici in gat, nici sensibilitate la stomac...El zice ca s-ar fi putut zgaria pe laringe cu o bucata de os de la pulpa de pui, si pana cand se vindeca acolo, tot face cu gura asa...ciudat(parca-si tranteste maxilarele unul peste altul, un fel de muscatura)
Dar azi dimineata era un pic mai vesel si a mancat, a baut lapte...sper sa-si revina.I-a facut o injectie cu antibiotic si ceva antiinflamator si a zis ca vine din nou maine sa-l vada.
Speram sa se faca bine. Dar nu-i place in padoc deloc.Daca-i dau mancarea afara mananca, daca-i dau in padoc nu mai mananca, sau mananca daca stau langa el. Si cam plange acolo.Sper sa se obisnuiasca.
Cam asta e despre Rony.Multumesc oricum de sfaturi si de promtitudinea raspunsurilor.
Ariana
Administrator

« Reply #9 on: September 03, 2007, 02:38:35 PM »

Dragutul de el, sper sa-si revina cat mai repede!
Incearcati sa-i dati mancare in padoc dar lasati usa deschisa la inceput...astfel incat sa nu fie terorizat in timp ce mananca de gandul captivitatii!  Avand in vedere ca din partea voastra a primit multa dragoste cred ca nu s-ar mai desparti de pragul casei nici in ruptul capului!
Se va obisnui, Trebuie doar rabdare si nervi de otel.
 Azi noapte de exemplu si nasoasa de maicasa a dormit in casa deoarece cand a bagat-o tata in padoc, dupa ce a mancat, a inceput sa urle ca lupii...  obisnuita fiind de 3 zile nonstop cu mine. In noapta aceasta insa nu va fi nici o problema, va dormi in tarc.
Sper sa fie cuminte piticul si sa nu ma faca de rusine ca-i mananc codita!

medic veterinar
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #10 on: September 03, 2007, 03:28:40 PM »

Depinde in cat timp vreti sa-l obisnuiti cu padocul... pana la urma orice caine se obisnuieste, cand vede ca n-are incotro. Insa el incearca tot felul de tertipuri ca sa obtina ceea ce vrea si cu cat mai repede intelege ca nu-i merge, cu atat mai bine. Daca stai langa el pana mananca, va sti ca daca nu papa vei veni langa el. Daca plange si ii vorbesti ca sa-l linistesti, desigur ca va plange iara, ca sa-i acorzi atentie. Cand il bagi in padoc, pune-i vasul cu mancare jos, lasa usa deschisa si intra in casa. Mai bine e sa inchizi si usa si sa intri in casa. Nu iesi la el decat atunci cand e linistit. Daca stapanul trateaza un lucru ca fiind normal si nu face caz, nu compatimeste cainele si nu-i acorda mai multa atentie decat de obicei, succesul rapid e asigurat. Sa nu credeti ca sunt dura, cainii mei sunt niste rasfatati, dar daca as lasa chiar tot timpul dupa ei, mi s-ar urca in cap!

Ariana
Administrator

« Reply #11 on: September 03, 2007, 03:31:23 PM »

Ce-mi place cum ne implicam amandoua pentru nepotelul nostru!  Kiss   

medic veterinar
mihaela409
Full Member

« Reply #12 on: September 03, 2007, 04:32:34 PM »

multumesc de sfaturi.asa am facut- referitor la padoc, tinand cont de faptul ca am mai avut un caine si l-am obisnuit cu padocul.Taylor- celcare a disparut, ii spuneam seara :"du-te la cusca ca-ti aduc mancarea" si fugea sima astepta acolo.Sper sa reusesc si cu Rony. Oricum, eu ma ocup cel mai mult de el.Asa ca, si acuma vine in padoc numai cu mine.Cu fiica mea sau cu sotul meu, inca nu Wink
Ne intelegem noi cumva,numai sa fie sanatos.
Doar azi dimineata am stat langa el pana a mancat ca era bolnavior saracul, si mi-afost mila de el.Si ploua cu galeata... Grin.
O sa fie bine.asa cred. Va pupsi multumesc.O sa va tin la curent
crb
Hero Member

« Reply #13 on: September 03, 2007, 05:03:34 PM »

@ Mihaela 409 : NU II MAI DA OASE DE PASARE...DE OAIE /MIEL...DE PORC...risti enorm..

mihaela409
Full Member

« Reply #14 on: September 03, 2007, 09:01:41 PM »

da.puteti sa-mi spuneti mihaela, fara 409 Grin.Mi-am insusit critica si de dimineata cand m-a "certat" doctorul.
Dar pur si simplu nu ne-am dat seama ca dintii lui sunt de lapte si nu are cu ce roade.eram obisnuiti cu taylor- cel mare.
stati linistiti ! nu se mai intampla.
Dar acum sunt fericita ca si-a mai revenit si a venit de buna voie(de fapt dupa mancare ) in padoc.si inca nu plange Grin
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to: