|
WILLI LANDT
|
 |
« on: September 12, 2007, 07:43:33 PM » |
|
MIRKO ciobanesc german proprietar Pall Timea,  , asistent instructor de dresaj canin 2006 Campionatul International Agility IMCA, Olanda locul 32 la Agility, accidentare si imposibilitatea participarii la Jumping 2007 Campionatul International Agility IMCA, Spania 7-9 septembrie LOCUL 17 mondial 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cristinelu
Full Member

|
 |
« Reply #1 on: September 21, 2007, 06:25:07 PM » |
|
daca ne bucuram la astfel de locuri ocupate...inseamna ca ne multumim cu putin sau mai bine spus cu nimic.[/b]
|
|
|
|
|
|
CAINELE ARE TOATE CALITATILE OMULUI SI NICI UNUL DIN DEFECTELE ACESTIUA...
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #2 on: September 21, 2007, 06:53:57 PM » |
|
daca ne bucuram la astfel de locuri ocupate...inseamna ca ne multumim cu putin sau mai bine spus cu nimic.[/b]
...sa intelegem ca ai obtinut rezultate mai bune? pe undeva?...ne spui si noua unde?..vad ca continui sa "poluezi" topicuri cu replici in care nu spui nimic... constructiv 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #3 on: September 21, 2007, 07:53:13 PM » |
|
Nu crb, el este unul dintre cei care se lauda cu rezultatele viitoare - "Lasa ca o sa-mi iau eu caine si va arat eu voua cand o sa ma duc la campionatul mondial si o sa ii sparg pe aia" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WILLI LANDT
|
 |
« Reply #4 on: September 23, 2007, 12:36:22 AM » |
|
CAMPIONATUL INTERNATIONAL MIX&BRED AGILITY IMCA 2007 s-a bucurat de o participare de peste 500 caini din 17 tari!
Romania a participat cu echipa condusa de Violeta Andraasi, presedinta Clubului Sportiv Agility Oradea, club asociat CLUBULUI NATIONAL DE DRESAJ CANIN.
S-au obtinut locurile: 17 mondial Pall Timea cu cainele MIRKO 42 mondial Andrasi Kinga cu cainele REX 44 mondial Mircea Balan cu cainele HULLY
TOTI CAINII AU TRECUT DE TOATE PROBELE ! nu am avut nici o descaklificare.
NE MANDRIM CU ACESTE REZULTATE EXCEPTIONALE IN DRESAJUL CANIN COMPETITIONAL DIN ROMANIA. Aceste rezultate sunt depasite numai de........................................ ............... echipa condusa de Violeta Andraasi, presedinta Clubului Sportiv Agility Oradea, club asociat CLUBULUI NATIONAL DE DRESAJ CANIN la CAMPIONATUL INTERNATIONAL MIX&BRED AGILITY IMCA 2006 .
FELICITARI Bobi, Timi, Kinga si Mircea!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #5 on: September 23, 2007, 12:19:46 PM » |
|
FELICITARI!!! mai ales ca e vorba de un CG!  super rezultat!
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
cristinelu
Full Member

|
 |
« Reply #6 on: September 24, 2007, 03:50:23 PM » |
|
...sa intelegem ca ai obtinut rezultate mai bune? pe undeva?...ne spui si noua unde?..vad ca continui sa "poluezi" topicuri cu replici in care nu spui nimic... constructiv  cred ca nu vrei sa intelegi..."ma bucur pentru aceste participari,felicitari pentru cei care au participat, dar chiar ne bucuram la locul 17... in alta ordine de idei...DA ne bucuram la locul 17 pt ca de atat suntem in stare, NU VREA NIMENI MAI MULT? EU SINCER VREAU, numai ca serviciul nu imi permite. imi pare rau ca sa inteles gresit crb!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #7 on: September 24, 2007, 04:44:48 PM » |
|
numai ca serviciul nu imi permite De ce nu-ti permite?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #8 on: September 24, 2007, 06:59:40 PM » |
|
ne bucuram la locul 17 pt ca de atat suntem in stare, NU VREA NIMENI MAI MULT? este FOARTE MULT! a fost o competitie cu 500 de participantI! eu zic ca sa ajungi pe locul 17, din 500 e fantastic! tinand cont si de faptul ca noi nu avem traditie in agility INCA O DATA FELICITARI!
|
|
|
|
|
|
Those who believe that dogs have no soul, have never looked into the eyes of a GERMAN SHEPHERD!
|
|
|
cristinelu
Full Member

|
 |
« Reply #9 on: September 25, 2007, 08:56:38 PM » |
|
De ce nu-ti permite?
secret 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
r.c.
|
 |
« Reply #11 on: September 29, 2007, 12:15:00 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #12 on: September 29, 2007, 06:51:33 AM » |
|
 Explicatii ? Rapid? In 24 de ore ajunge la circ ....
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
dsh
|
 |
« Reply #13 on: September 29, 2007, 09:03:40 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #14 on: September 29, 2007, 05:43:18 PM » |
|
Link-urile nu merg, asa ca nu avem ce comenta deocamdata 
|
|