lomu
Newbie
|
 |
« on: September 17, 2007, 11:48:08 AM » |
|
va salut pe toti de pe acest forum! este cel mai tare forum dedicat acestei rase care imi place la nebunie.m-am hotarat si eu sami iau un ciobanesc german dar nu stiu prea multe despre intretinerea lui si de asta am niste intrebari.eu vreau sa cresc un caine de paza,de curte,si nu stiu ce sa fac,sa-l cresc la inceput in apartament sau sai dau drumu in curte(ceea ce cred ka e periculos dacaa e prea mic)??....va rog sa ma ajutati cu sfaturi si sugestii pentru ca sigur aveti mai multa experienta decat mine.va multumesc!!
Edit by Minou
Salutare Voi modifica titlul topicului pentru a fi mai relevant. Daca ai alta sugestie sau idee mai buna, il poti schimba tu, dar "intretinere CG" nu spune mai nimic
|
|
|
|
« Last Edit: September 17, 2007, 09:06:20 PM by Minou »
|
|
|
|
|
Rames
Full Member

Odin
|
 |
« Reply #1 on: September 17, 2007, 02:01:19 PM » |
|
Salut si bine ai venit pe forum. Sfatul meu ( pe care l-am primit la randul meu de la cei mai "batrani" de pe forum) este sa citesti toate sectiunile forumului, toate posturile si crede-ma ca vei gasi raspuns la 90 % din intrebarile tale. Iti urez succes
|
|
|
|
|
|
Nihil sine deus
|
|
|
|
|
Lady
|
 |
« Reply #2 on: September 17, 2007, 02:13:21 PM » |
|
salut si bun venit... pune si o poza cu puiutul, sa-l vedem...in primul rand vreau sa te intreb daca la curte locuieste cineva sau nu, tu locuiesti in apartament sau cum? putine detalii, pls... 
|
|
|
|
|
|
My sunshine does not come from the skies, it comes from the love in my dog eyes
|
|
|
lomu
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: September 17, 2007, 03:55:11 PM » |
|
inca nu am luat puiul,urmeaza saptamana viitoare,dar inainte sal iau vreau sa stiu cum sa procedez.eu maj timpului stau la apartament in c-ta dar am si o casa in eforie unde stau mai mult prin weekend,pt casa din eforie vreau cainele.am inteles ca CG este o rasa foarte sociabila si necesita multa atentie din partea stapanalui.vreau sa stiu ce sa fac...sal tin cu mine in apart pana creste mai maricel sau il duc acolo?? :-??....va multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #4 on: September 17, 2007, 05:39:14 PM » |
|
La Eforie ai pe cineva permanent?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lomu
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: September 17, 2007, 08:02:56 PM » |
|
da am , dar nu prea am incredere in el,cred ca pan la urma o sal cresc in apartament pana pe la 9 luni,cred ca e cel mai bine.....nu???:-s
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #6 on: September 17, 2007, 08:15:12 PM » |
|
Cel mai bine e sa-ti cumperi un caine gata dresat pentru paza daca asta doresti sa faca cainele tau.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lomu
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: September 17, 2007, 08:34:57 PM » |
|
da dar din cate stiu eu (nu sunt mare cunoscator)e bine sati iei un caine cand e mic...la 2 luni cica e ideal....:-??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan
Hero Member

Navarro
|
 |
« Reply #8 on: September 17, 2007, 08:48:55 PM » |
|
da dar din cate stiu eu (nu sunt mare cunoscator)e bine sati iei un caine cand e mic...la 2 luni cica e ideal....:-??
E bine daca ai timp sa te ocupi de el. Daca nu ai timp si vrei caine de paza eu spun ca e mai bine sa cumperi un caine matur dresat pentru paza. Un caine dresat pentru paza e sigur ca o sa faca paza asa cum trebuie Daca iei unul de mic, il cresti in bloc si pe urma il duci la casa, exista riscul sa "stea la masa cu hotul si sa-i serveasca berea" .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lomu
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: September 17, 2007, 08:53:35 PM » |
|
mersi mult bogdan pentru sfaturi.....cel mai bine,o sal iau de mic si o sa ma ocup eu de el. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
|
 |
« Reply #10 on: September 17, 2007, 09:33:32 PM » |
|
Un caine dresat pentru paza e sigur ca o sa faca paza asa cum trebuie ... ... daca nu va fi stricat! Pentru ca se poate, chiar foarte usor.
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
crya
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: September 19, 2009, 10:49:46 PM » |
|
si eu am doi CG de 5 luni si ii tin la curte ...eu locuiesc la bloc si de la mine pana la curte fac 15 min..ei sunt singuri akolo ii am de 2 luni si merg de 2-3 ori pe zi la ei...aku as vrea sa ii las prin curte peste zi , ei au tzarcu lor si cusca...daca crezi k poti merge zilnic la ei ar fi bine sai obisnuiesti akolo:)...catelusa mea latra prima daca e ceva si dupa catelu ...femelele sunt cel mai bune pt paza:) la inceput am luato doar pe ea si vreau sati zic k nu schita NIMIC statea nemiscata toata ziua si dupa lam luat si pe unu din fratiori ei si alearga toata ziua se joaca :X sunt ca doi copii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildspirit
Hero Member

Wildspirit
|
 |
« Reply #12 on: September 19, 2009, 11:49:45 PM » |
|
Hei..vad ca esti noua pe aici.. 1.nu mai redeschide topicurile care sunt atat,dar atat de vechi. 2.deschide un topic la cainele meu si prezinta-ne si noua catelandrii tai  si acolo poti cere si sfaturi legate de orice. 3.masculul e mult mai dominant si deci e mai bun pt paza.evident,toti cg sunt buni de paza indiferent de sex..insa daca e sa comparam cred ca masculii sunt cei mai cei. 4.sper din inima ca cei doi puiuti sa aiba parte de atentia ta de 3 ori pe zi mereu..nu e deloc usor sa ai grija de ei in felul acesta desi sunt la 15 min distanta. 5.la 2 luni blitz manca de 4-5 ori pe zi..iar tu spui ca mergi de 2-3 ori pe zi..asta ca fapt divers.nu atac si nici nu fac insinuari. succes cu ei.
|
|
|
|
|
|
Don`t worry..be happy
|
|
|
brendade huedin
Newbie
|
 |
« Reply #13 on: December 04, 2009, 01:23:40 AM » |
|
cred ca ar fi bine sa il cresti in ap pana la o varsta la care sa se descurce singur apoi mutare la curte.incearca un dresaj la cineva care stie sa faca asta iar daca nu poti ..........incerci singur.adica il iei la plimbare ....borseta cu mancare si te apuci de treaba. ca sfat cauta pe net pe www.cainiutilitari.ro si o sa gasesti multe raspunsuri acolo.nu il certi daca face ceva rau adica mereu ii arati c sa faca si cum sa faca si il rasplatesti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|