Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 07:35:50 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Adunarea Generala CNCG 2007 BIS  (Read 2555 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« on: October 01, 2007, 09:09:50 PM »

Mai stie cineva ceva de adunarea asta Huh?
Pe la noi se aude ca Marea Adunare se va tine la ILIA.....faimoasa comuna hunedoreana unde aerul de tara a influentat pozitiv cainii si punctajele lor la examenul de lucru.....
Probabil se spera ca acelasi "aer" si poate un pahar de lapte proaspat sa influenteze in "bine" masele de votanti..... Laughing

....sau cel mai probabil Directiunea vrea suportul corpului de jandarmi locali....daca....cine stie..... Twak (neprotejat)
....sau poate ca va fi "uns" vreun hunedorean (ilian) presedinte si ne sprijina si noua mai tare CL Deva.....

...si-atunci ar veni si jandarmii si ar trage in sus cu pusca...si ar fi si salve de tun...poate si focuri de artificii... .......
............................................ :'( :'( :'(

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #1 on: October 01, 2007, 09:29:10 PM »

Ma tot intreb cati din "delegatii" la Marea Adunare au citit (inteles) statutul...sau il stiu toti, dar nu le pasa daca se respecta sau nu....
Adunatura asta e din nou NESTATUTARA.....
Nici macar nu e an electoral....
In 2002 cand s-au vrut alegeri, Directiunea a motivat ca CNCG si-a depus actele de infiintare in 1997....dar a fost "aprobat legal" in 2008....si au spus ca   1998 + 5 ani = 2003 !!!!

Dupa aceeasi logica BETON.....2003 +  5 ani  = 2008 !!!.....sau ma insel eu Huh
....da' de fapt nu conteaza.....

VOTATI ACEEASI  MARIE   CU  ALTA  PALARIE !!!!!!    UN NU HOTARAT  SCHIMBARII   !!!!   "E  BINE   ASA !!!"

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
petshop4you
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #2 on: October 01, 2007, 10:01:24 PM »

Cer scuze administratorilor, moderatorilor....am deschis gresit topicul...
INTR-ADEVAR ADUNAREA ASTA   ESTE   LA   CIRC.....indepliniti formalitatile voi.......

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #3 on: October 04, 2007, 11:39:15 AM »

Au intervenit modificari....
Se pare ca AG Brasov 06.10.07 e AG 2007 BIS....
La Ilia va fi AG 2007 BIS....BIS......se pare doar referitor la alegeri, zice Directiunea.......ce bulibaseala....

vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #4 on: October 04, 2007, 11:46:37 AM »

Eu cred ca AG BIS BIS nu prea are rost sa se tina....se cam stie, oricum, viitorul CC.....oricum e important "partidul" care a castigat, deja, mai putini importanti sunt "desemnatii" lui.....

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof