Forum ciobanesc german
October 19, 2016, 08:10:00 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: viteza mare cand mananca  (Read 4006 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
lory1man
Full Member

ALDO[ mingea preferata mea]

« on: October 04, 2007, 05:47:21 PM »

as dori sa stiu ,de ce mananca asa de repede bobitele si de multe ori vad cum nici nu le sparge, pur si simplu le inghite si apoi se ineaca , le vomita intregi , apoi le ia de jos si le inghite iar, e normal sau poate sa pateasca ceva , mancand asa repede.
lory1man
Full Member

ALDO[ mingea preferata mea]

« Reply #1 on: April 23, 2008, 11:39:25 PM »

au trecut 5 luni de cand va intrebam de ce mananca asa repede.........acum culmea vreau sa va intreb de ce mananca asa incet, chiar numai daca stau langa el, si insist cu castronul pe la botul lui, dupa multe insistente , parca ar vrea si se aseaza in pozitia culcat , SE chinuie sa ia vreo cateva boabe ......se mai uita , apoi iar ia cateva si asa dureaza masa cam 10 - 15 min , am incercat sa schimb hrana cu alte boabe, la fel , am pus peste boabe iaurt sau lapte , parca e ,ai interesat, dar tot lenes mananca, e ciudat pentru mine ...deoarece pana acum 2 luni manca cu o viteza de se ineca , cam in 2min nu mai era nimic in castron, acum ma rog de el sa manance....kk face normal, sintome de boala nu are , e vioi si pus pe joaca non stop....oare de ce aceasta schimbare ?  sper ca nu e ceva grav.....
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #2 on: April 24, 2008, 09:47:16 PM »

mai au si ei toane!
Nu te speria, e mai sanatos sa manance mai incet decat repede. Plus ca a venit caldura, intradevar oscileaza ea dar in mare e mai cald asadar cateii vor incepe toanele cu mancarea.
Eu alor mei le iau mancarea din fata dupa maxim jumatate de ora daca nu mananca si primesc din nou doar cand vine tura urmatoare. Cateodata mai simt si ei nevoia unei diete. Smiley

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
alinagr
Newbie
*

ursu

« Reply #3 on: January 01, 2009, 11:53:57 AM »

Cat de des trebuie sa manance un CG de 4 ani?eu ii dau 1 data pe zi,mai mult Sad
piciorus2002
Sr. Member

« Reply #4 on: January 03, 2009, 05:02:10 AM »

Alina

chiar daca il tii numai pe "boabe" o data pe zi ar trebui sa fie suficient la 4 ani.

La Multi Ani!

pic
Thara
Global Moderator

« Reply #5 on: January 03, 2009, 02:00:38 PM »

Cat de des trebuie sa manance un CG de 4 ani?eu ii dau 1 data pe zi,mai mult Sad
poate ar fi mai bine sa impartiti aceeasi cantitate de mancare pe care o dati de obicei,in doua portii,una dimineata si una seara.asa nu i-ar solicita prea tare stomacul.
ringo_CG
User sub 16 ani
Full Member

CG este cel mai bun exemplu de "SEMPER FIDELIS"

« Reply #6 on: January 04, 2009, 01:13:09 PM »

si ringo facea la fel pana pe la 8 luni....manca foarte repede,nici nu se uita ce-i puneam in castron.acuma cred k a auzit de bunele maniere si mananca meticulos parca ar fi la o petrecere stilata...pe masura ce cresc invata ...
 Kiss
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: