Forum ciobanesc german
October 13, 2016, 08:08:03 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pain-killere, va rog!  (Read 3627 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ringo
Full Member

« on: October 05, 2007, 04:43:56 PM »

Am ajuns si eu saptamana aceasta la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti si am fost impresionata de profesionalismul, amabilitatea, bunul simt si, nu in ultimul rand, de curatenia din clinica. Intr-un spital uman nu gasesti asa ceva.

Cutu meu de 9 ani, are cancer. De la clinica i s-a prescris Piafen injectabil, dar din pacate, acesta nu se mai fabrica. Medicul din orasul meu i-a prescris Indometacin, dar mie nu mi se pare ca acesta ar ucide durerea. Imi poate da cineva vreo idee?
Bogdan
Hero Member

Navarro

« Reply #1 on: October 05, 2007, 05:12:56 PM »

Imi pare rau pentru catelul tau, dar daca sufera si are o boala incurabila cel mai corect ar fi sa-l eutanasiezi.
Si eu am trecut prin experienta eutanasierii unui caine care ma "servit" extraordinar 12 ani, am plans cu el in brate, dar am facut ce a fost mai bine pentru el avand in vedere afectiunile de care suferea. :'( :'( :'(

MEMBRU ARCG!
Le multumesc celor care ma vorbesc pe la spate! In acest fel am devenit centrul lumii lor.
Ringo
Full Member

« Reply #2 on: October 05, 2007, 05:31:55 PM »

Nu cred ca sunt in stare sa iau o astfel de hotarare. Astazi o prietena mi-a spus ca aseara au ales eutanasierea pentru catelusul lor ce a avut un anevrism.
Mie imi este mila sa rup o floare, dar sa o fac eu pe Dumnezeu cu cutu meu drag?!
Kintasha
lupul cel rau
Hero Member

« Reply #3 on: October 05, 2007, 05:42:09 PM »

tot de-a Dumnezeu te joci si cand il lasi sa se chiniue...

Ringo
Full Member

« Reply #4 on: October 05, 2007, 05:46:18 PM »

Multumesc de incurajare!
Ce ai face in locul meu? Medicul spune ca potrivit analizelor are cancer, eu vad umflatura de langa gat, si mai vad un caine ce se bucura ca ma vede, mananca (putin, dar mananca), se misca, isi face nevoile in locul obisnuit si, din cand in cand merge si la poarta ca sa ma anunte ca a venit cineva. Il aud, din cand in cand plangand in el, doar atat. De aici am tras concluzia ca ar avea nevoie de ajutor - dar nici intr-un caz de eutanasiere.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #5 on: October 05, 2007, 05:52:11 PM »

Cata vreme se bucura de viata merita sa traiasca, cand incepe sa sufere....trebuie sa-i ajutam...  :'(

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar
Irina2007
Hero Member

« Reply #6 on: October 05, 2007, 06:00:43 PM »

Imi pare rau Ringo pentru catelul tau. Parerea mea este sa il ajuti cat poti si atat timp cat mananca si nu sufera nu cred ca este cazul sa il eutanasiezi.
Dar cand va veni momentul trebuie sa fii pregatit sufleteste sa iei cea mai buna decizie nu pentru tine, ci pentru prietenul tau. O viata traita in chinuri nu e viata.

Ringo
Full Member

« Reply #7 on: October 05, 2007, 06:08:01 PM »

Multumesc! Va las. Merg sa il mangai.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: