Forum ciobanesc german
April 28, 2008, 05:27:01 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Moare de frica  (Read 1207 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vlasceanu
Newbie
*

« on: October 07, 2007, 08:46:57 PM »

Am luat de curand un catelus(ciobanesc german)de doua luni de la un prieten. inca de cand l-am luat , catelusul este extrem de fricos. are tendinta de a se ascunde in orice coltisor pe care il gaseste. cand ma apropii de el urineaza si tremura de frica. am incercat sa fac totul pt ca el sa se simta in siguranta si sa nu se simta amenintat dar se pare ca nu are nici un efect. de cate ori se apropie cineva de el se intampla acelas lucru. daca a mai intalnit cineva o situatie asemanatoare care s-a rezolvat cumva, va rog sa-mi spuneti si mie. multumesc
crb
Global Moderator

« Reply #1 on: October 07, 2007, 09:10:50 PM »

..probabil catelul a fost si nesocializat,...si bruscat..trebuie sa fii fff calm si rabdator cu el,..sa ii cuceresti increderea..asta insamna vorbit muult cu el si sa ii produci DOAR placere..mincare si mangaiere..joaca ceva mai tarziu....parerea mea
maysa
Hero Member

"Toate virtutile omului fara viciile sale"

« Reply #2 on: February 27, 2008, 08:04:16 AM »

as dorii sa stiu si eu cum trebuie sa ma comport in cazul urmator ...
calatoria cu trenul...
pt ca aida se purta ca o "salbatica"in momentul in care a sosit trenul si apoi in tren.. nu asculta nici o comanda si tremura de frica...trenul e genu' sageata albastra adica deschis si foarte luminat fara compartimente... vroia mereu sa fuga si nu si gasea locul .. ce ma nelamureste pe mine este de ce se comporta asa..doar de socializat am socializat o .. si a mai mers cu trenul acum o luna.... insa acum chiar a facut urat...nu vreau calatoria cu trenul sa fie un motiv de stress 
astept orice sfat, sugestie  de ce trebuie sa fac ..multumesc...

If you should die before me, ask if you could bring a friend
Der Gebrauchshund
Global Moderator

Deutscher Schäferhund

« Reply #3 on: February 27, 2008, 10:03:16 AM »

O idee:
o obisnuiesti acasa sa-i placa cusca (de marimea ei), sa fie cusca casa ei, iar in tren ii pui cusca si o bagi pe ea. Probabil se va simti in siguranta si nu vei avea probleme. Oricum mai bine in cusca, decat "nebuna" doar in lesa.

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
maysa
Hero Member

"Toate virtutile omului fara viciile sale"

« Reply #4 on: February 27, 2008, 10:32:25 AM »

mutumesc de idee insa e mai putin practica ....

mergem cu trenul pe o distanta scurta... cam maxim o jumate de ora..cateaua e cam mare..are 7 luni jumate.. si as dori sa o iau mai des cu mine..(eu fac naveta cu trenul..si mi ar fi greu aida+cusca )

If you should die before me, ask if you could bring a friend
vlasceanu
Newbie
*

« Reply #5 on: March 03, 2008, 09:12:30 PM »

Problema este urmatoarea : cainele are acum 7 luni si nu mai sta deloc sa ma apropii de el (eu sau oricine altcineva). se pare ca cu toata rabdarea mea nu am ce-i face sa-l apropii . nu stiu ce sa fac cuel . cred ca o sa-i dau un somnifer  sa-l prind Cheesy
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora