Către Consiliul Director al CNCG
Domnului preşedinte Sorin Dragomir
Subsemnatul Boros Nicolae fost preşedinte al Clubului Local Baia Mare, vă aduce la cunostinţă faptul că din motive bine întemeiate nu mai pot organiza Campionatul Naţional de Creştere din data de 24 -25 septembrie 2011, la Baia Mare.
1. Din cauza desfiinţării Clubului Local nu mai am sprijinul foştilor membri CLCG şi nici a conducerii locale, foştii membri CLCG nu mai doresc să fie membri CNCG din cauza noului statut şi a conducerii actuale a CNCG.
2. La sfârşitul anului 2009 am făcut cerere conducerii clubului pentru Campionatul Naţional pentru data de 1-2 octombrie 2011. La începutul anului 2010 ne-am deplasat la Bucureşti şi l-am informat pe domnul Ştefănescu de această dată a campionatului, însă dânsul a aşteptat confirmarea preşedintelui Sorin Dragomir dar atât dânsul cât şi primvicepreşedintele a întârziat cu anunţarea datei respective care a fost atribuită altcuiva.
3. Din cauza schimbării datei din 1-2 octombrie 2011 in 24-25 septembrie 2011, arbitrii invitaţi şi care au confirmat participarea, acum nu mai pot veni din cauza Camionatului Naţional al Italiei, care este în acelaşi interval.
4. Un alt motiv ar fi actuala conducere al CNCG, şi din cauza Campionatului Italiei mulţi expozanţi atât din ţară cât şi din străinătate nu mai vor să participe la acest campionat.
5. În data de 24-25 septembrie la Baia Mare se organizează Sărbătoarea Oraşului, ceea ce implica o aglomerare foarte mare in jurul locaţiei expoziţiei, lipsa locurilor de parcare şi locuri de cazare limitate,etc.
6. În data de 12 ianuareie 2011 am trimis Consiliului Director al CNCG o sesizare din partea mai multor cluburi din Zona Transilvania referitor la noul statut. Cum am specificat şi în sesizare am aşteptat un răspuns în scris de la dvs. pe care nu l-am primit.
Boros Nicolae
Fost Preşedinte Zona Transilvania
Fost Preşedinte Club Local Baia Mare
http://www.clcgbaiamare.ro/