Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« on: October 15, 2007, 09:17:17 AM » |
|
1. In urma AG de la Ilia, din 13.10.2007, componenta noului CC al CNCG este:
Presedinte: Dragomir Sorin Prim Vicepresedinte: Sfarghiu Liviu Vicepresedinte responsabil cu cresterea: Zingale Giovanni Vicepresedinte responsabil cu lucru: Karoli Csiby Presedinte Club Zonal Muntenia: Stoica Silviu Presedinte Club Zonal Oltenia: Ionescu Tudor Presedinte Club Zonal Banat: Arhilei Claudiu Presedinte Club Zonal Transilvania: Urmeaza sa fie comunicat Presedinte Club Zonal Moldova: Sfarghiu Liviu Presedinte Club Zonal Dobrogea: Bura Mihai Presedinte de Onoare: Nitescu Bogdan
2. Taxa de inscriere in CNCG este de 10 RON Cotizatia anuala este de 50 RON
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #1 on: October 16, 2007, 01:04:40 PM » |
|
Pe acest topic se vor publica numai comunicate oficiale CNCG. Pentru comentarii va rog folositi topicul Discutii pe marginea comunicatelor CNCGOrice comentariu facut aici va fi sters! Multumesc, Razvan.
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

|
 |
« Reply #2 on: October 16, 2007, 03:08:59 PM » |
|
Parteneriat de Colaborare exclusiv pe teme de salvare (rescue)
Intre: Centrul de Educare Canina, cu sediul in Craiova, str. Rovine, bl, C19, tel: 0722688968, membru CDC, al AChR, membru IRO, reprezentat de dl. Liviu Ionescu in calitate de presedinte si Clubul National de Ciobanesc German, cu sediul in Bucuresti, str. Popa Tatu, nr. 61, sector1, tel: 0740075074, membru AChR, membru WUSV, reprezentat de dl. Sorin Dragomir, in calitate de presedinte.
Organizatiile sus mentionate, prin reprezentantii legali au hotarat urmatoarele:
1. Pe cat posibil, examenele de lucru si alte activitati (seminarii, stagii, intalniri tehnice) in specialitatea salvare (rescue) vor fi organizate in colaborare fie direct, fie prin organizatiile locale ale celor doua organizatii. 2. Examenele de lucru "rescue", chiar daca sunt organizate independent de fiecare organizatie mai sus mentionata, sau impreuna, atata timp cat sunt arbitrate de arbitrii IRO si/sau arbitrii SV (recunoscuti IRO) sunt reciproc recunoscute. 3. Examenele organizate independent sau impreuna vor fi obligatoriu anuntate si de catre celalalt club si in cadrul calendarului competitional propriu. 4. Examenele "rescue" vor fi raportate forurilor internationale IRO si WUSV, ca si alte activitati comune.
Centrul Educare Canina Clubul National de Ciobanesc German Liviu Ionescu Sorin Dragomir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

|
 |
« Reply #3 on: October 16, 2007, 03:09:52 PM » |
|
Protocol de Colaborare
Protocol de colaborare incheiat astazi 17.12.2006, la Bucuresti, intre:
Clubul National de Ciobanesc German, reprezentat de dl. Sorin Dragomir - presedinte si dl. Bogdan Nitescu - presedinte de onoare si Clubul de Dresaj Canin, reprezentat de dl. Willi Landt, presedinte.
Protocolul de colaborare intre CNCG si CDC, ambele cluburi nationale fiind membre ale Asociatiei Chinologice Romane, s-a incheiat in urmatoarele conditii: 1. Persoanele care sunt membre ale unuia din cele doua cluburi si doresc sa se inscrie si in celalalt club, sunt scutite de plata taxei de inscriere si cata vreme sunt membre ale clubului initial (din care provin) vor plati o cotizatie redusa cu 50%. 2. Programul competitional va fi stabilit in comun. 3. Pe perioada manifestarilor (examene, tabere, stagii, seminarii) organizate independent de catre un club, membrii exclusivi ai celuilalt club (CNCG sau CDC) beneficiaza de aceleasi drepturi si obligatii cu membrii clubului organizator, inclusiv la reducerea aferenta taxelor de participare. 4. Examenele de lucru organizate in colaborare vor purta, pe formularele de examen, antetul clubului organizator. Incasarile si cheltuielile aferente organizarii examenului revin clubului organizator titular.
Presedinte CDC Presedinte CNCG Presedinte de Onoare CNCG Willi Landt Sorin Dragomir Bogdan Nitescu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

|
 |
« Reply #4 on: October 16, 2007, 03:10:35 PM » |
|
CC al CNCG ii convoaca pe toti cei cu drept de participare la Adunarea Generala 2007!
Anunarea Generala va avea loc la Iasi, sambata 30.06.2007, cu incepere de la ora 9.00!
Pt. detalii va rog sa il contctati pe Prim Vicepresedintele CNCG, domnul Liviu Sfarghiu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

|
 |
« Reply #5 on: October 16, 2007, 03:11:30 PM » |
|
Adunarea Generala de alegeri a CNCG programata pe data de 06. oct. 2007 la Brasov, se amana pt. data de 13. oct. 2007 !!!
Aceasta modificare a survenit la cererea AChR .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

|
 |
« Reply #6 on: October 16, 2007, 03:13:28 PM » |
|
Adunarea Generala de alegeri a CNCG se va desfasura pe data de 13. octombrie. 2007 in localitatea Ilia (langa Deva), la Caminul Cultural din strada Libertatii, cu incepere de la ora 9,30.
In cazul in care cei in drept sa participe au nelamuriri sau pt. detalii, va rog sa contactati presedintii de zona ai CNCG, pe dl. prim-vicepresedinte Sfarghiu Liviu (0744/550153) sau pe dl. presedinte Sorin Dragomir (0740/075074).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

|
 |
« Reply #7 on: October 16, 2007, 03:18:31 PM » |
|
La Brasov, dupa cum stie toata lumea (pt. ca cei in drept au fost anuntati in prealabil) pe data de 06.oct.2007....a fost o manifestatie neautorizata de CNCG!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

|
 |
« Reply #8 on: October 13, 2008, 07:43:42 PM » |
|
Stimati Colegi, Va trimit noul numar de cont bancar in care va rog sa depuneti cotizatiile pentru anul 2008. Avem neaparata nevoie de bani pentru achitatrea datoriilor la A.Ch.R si W.U.S.V. cod IBAN RO24CECEIS0143RON0610744 deschis la CEC Bank - Sucursala IASI.
Totodata va rog sa tratati cu maxima responsabilitate implicarea dumneavoastra la Campionatul National de la Constanta, mobilizand membri Cluburilor locale pentru a participa in numar cat mai mare la acest eveniment. 13.10.2008 Primvicepresedinte CNCG Dr. Liviu Sfarghiu
Editat de Razvan: Pentru cei din strainatate, cod SWIFT: CECEROBU
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

|
 |
« Reply #9 on: May 25, 2010, 11:14:06 AM » |
|
La Adunarea Generala a Clubului Zonal "Dobrogea" din data de 23.05.2010, intr-o atmosfera calma si in prezenta a multor membri, s-a ales urmatorul Comitet de Conducere Zonal: 1. Presedinte Club Zonal - Dl. Nica Nicolae 2. Vicepresedinte responsabil cu cresterea - Dra. Sarbu Cristina 3. Vicepresedinte responsabil cu dresajul - Dl. Matei Giani
Celor alesi sa le uram succes si spor la munca!
Presedinte de Onoare al CNCG Ing. Bogdan Nitescu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blas
Sr. Member

|
 |
« Reply #10 on: May 25, 2010, 12:05:50 PM » |
|
Mult Succes!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mofli
|
 |
« Reply #11 on: May 25, 2010, 03:15:41 PM » |
|
si sa omis si vicepresedintele responsabil cu tineretu d na Iordache Vildan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dux
|
 |
« Reply #12 on: May 25, 2010, 03:34:15 PM » |
|
Celor alesi sa le uram succes si spor la munca!
Presedinte de Onoare al CNCG Ing. Bogdan Nitescu
multumim. primul pas pe care-l voi face in perioada 02..06.-12.06.2010 va fi perfectarea unui protocol de colaborare cu Centrul Chinologic Sibiu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dana simionescu
Global Moderator

everything I do, I do it for you
|
 |
« Reply #13 on: May 25, 2010, 04:26:45 PM » |
|
.primul pas pe care-l voi face in perioada 02..06.-12.06.2010 va fi perfectarea unui protocol de colaborare cu Centrul Chinologic Sibiu.
Succes !!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net
|
 |
« Reply #14 on: March 12, 2011, 02:46:44 PM » |
|
Către Consiliul Director al CNCG
Domnului preşedinte Sorin Dragomir
Subsemnatul Boros Nicolae fost preşedinte al Clubului Local Baia Mare, vă aduce la cunostinţă faptul că din motive bine întemeiate nu mai pot organiza Campionatul Naţional de Creştere din data de 24 -25 septembrie 2011, la Baia Mare.
1. Din cauza desfiinţării Clubului Local nu mai am sprijinul foştilor membri CLCG şi nici a conducerii locale, foştii membri CLCG nu mai doresc să fie membri CNCG din cauza noului statut şi a conducerii actuale a CNCG.
2. La sfârşitul anului 2009 am făcut cerere conducerii clubului pentru Campionatul Naţional pentru data de 1-2 octombrie 2011. La începutul anului 2010 ne-am deplasat la Bucureşti şi l-am informat pe domnul Ştefănescu de această dată a campionatului, însă dânsul a aşteptat confirmarea preşedintelui Sorin Dragomir dar atât dânsul cât şi primvicepreşedintele a întârziat cu anunţarea datei respective care a fost atribuită altcuiva.
3. Din cauza schimbării datei din 1-2 octombrie 2011 in 24-25 septembrie 2011, arbitrii invitaţi şi care au confirmat participarea, acum nu mai pot veni din cauza Camionatului Naţional al Italiei, care este în acelaşi interval.
4. Un alt motiv ar fi actuala conducere al CNCG, şi din cauza Campionatului Italiei mulţi expozanţi atât din ţară cât şi din străinătate nu mai vor să participe la acest campionat.
5. În data de 24-25 septembrie la Baia Mare se organizează Sărbătoarea Oraşului, ceea ce implica o aglomerare foarte mare in jurul locaţiei expoziţiei, lipsa locurilor de parcare şi locuri de cazare limitate,etc.
6. În data de 12 ianuareie 2011 am trimis Consiliului Director al CNCG o sesizare din partea mai multor cluburi din Zona Transilvania referitor la noul statut. Cum am specificat şi în sesizare am aşteptat un răspuns în scris de la dvs. pe care nu l-am primit.
Boros Nicolae
Fost Preşedinte Zona Transilvania
Fost Preşedinte Club Local Baia Mare
|
|
|
|
|
|
Eu NU sunt membru cncg! Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
|
|
|
|