Forum ciobanesc german
February 29, 2008, 02:56:42 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Calendar Expozitional 2008

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cangrena, cancer sau altceva?  (Read 198 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
niccostea
Newbie
*

« on: October 24, 2007, 02:01:35 PM »

Lord (7 ani) are labuta din spate rupta si sudata stramb de vreo 5 ani. De vreo 10 zile am observat ca pe partea inferioara a genunchiului are o rana deschisa. Nu miroase, nu se vede altceva decat carne (nu os) si are la suprafata limfa, pe care el o spala in permanenta. Azi e a cincea zi de Synulox 1tb la 12 ore si rana pare sa se fi strans, iar durerile par sa fi scazut considerabil ca intensitate (la inceput nu ma lasa sa-l ating de nici un fel pe labuta, azi mi-a dat voie chiar sa-i misc gamba, ca sa pot vedea mai bine).
Mi s-a recomandat amputarea piciorului, pe motiv ca rana respectiva ar fi o forma incipienta de cangrena. Recomandarea a fost facuta fara vreun examen atent nici macar al cainelui, daramite al ranii... As vrea sa merg cu el la un medic competent care sa-l trateze pe baza unui examen clinic amanuntit, analize, etc.
A mai avut cineva probleme de acest gen? Pot primi vreo recomandare catre un doctor / laborator de analize, etc? Postez aici pentru ca i-am povestit unui medic veterinar ce si cum despre Lord si mi-a spus ca ar putea fi un osteosarcom (de cancer mi-era cel mai teama!). Din pacate vet-ul respectiv nu se poate ocupa de Lord, ne-fiind din Bucuresti.
Asadar... o recomandare in Bucuresti? Exista un cabinet / clinica specializata in oncologie animala in Bucuresti? Ce analize sunt necesare pentru a depista cancerul?
Multumesc 
Sanatate patrupedelor voastre!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora