Forum ciobanesc german
February 20, 2008, 12:52:26 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Calendar Expozitional 2008

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Alimentatie la un CG de 4 luni...va rog  (Read 903 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bobo29
Jr. Member
**

« Reply #15 on: October 28, 2007, 10:33:49 PM »

nu cred ca e interzis .. si eu in bv nu am vazut tipul asta special pt pui.... tu in ce  oras stai??? 
 eu ii dau maxi junior.. cred ca e ok  si   varianta " super specializata"

stau in Baile Govora, VALCEA...dar ROYAL CANIN ul i l-am cumparat de pe net...de pe un site am facut comanda..la Valcea nu am gasit asa ceva...deci pot sa-i dau linistit??? mersi mult maysa

Singurul prieten care te iubeste neconditionat...
Bobo29
Jr. Member
**

« Reply #16 on: October 28, 2007, 10:37:49 PM »

era mult si cat ii dadeai inainte.
Vezi tu...apar mai multe probleme, pe langa faptul ca creste mult prea repede daca mananca mult (nu va fi gras...chiar ti se va parea slabut dar fortandu-i cresterea va fi lung/inalt) fortandu-i articulatiile si stomacul se umple prea tare...volumul sau va fi de obicei marit crescand considerabil si riscul aparitiei torsiunii gastrice. Toate rasele cu torace adanc (si CG-ul) ar trebui sa se axeze pe mese consistente in cantitati mici. Adica nu conteaza cantitatea ci calitatea. Cand ii dadeam Eukanuba (la cca. 1 an si ceva) manca 250g/zi impartite in doua mese, deci 125g la o masa si nu era slaba deloc. Peste ii mai pun morcov crud razalit, o lingura de orez si putina supica. Succes.

am gresit dar daca asa am fost invatat de catre crescator (de unde l am luat), eu asa am facut...este primul meu caine de care ma ocup personal...si vreau sa fie sanatos sa ma pot  bucura de el  ...e foarte jucaus si super ascultator pt varsta lui si vreau sa am grija de el asa cum trebuie Huh...

maysa
Hero Member

AIDA

« Reply #17 on: October 29, 2007, 07:43:11 AM »

stau in Baile Govora, VALCEA...dar ROYAL CANIN ul i l-am cumparat de pe net...de pe un site am facut comanda..la Valcea nu am gasit asa ceva...deci pot sa-i dau linistit??? mersi mult maysa

da si mie adressa( link ul) ./ si se distribuie prin posta romana?? sau cum faci ? nu am facut nici o data comanda la mancare pana acum.. si cam cat costa transportul ?

PRIETENUL este cel care stie totul despre tine si te iubeste la fel
Bobo29
Jr. Member
**

« Reply #18 on: October 29, 2007, 09:54:14 PM »

da, se distribuie si prin posta romana si prin curier rapid...uite de aici am cumparat - http://www.petmania.ro/ -Gasesti foarte multe lucruri interesante pe acest site. Nu mai retin exact dar cred ca transportul este gratuit la comenzi mai mari de 150 ron...

Eu pt al meu am cumparat asta - http://www.petmania.ro/produs.php?prod_id=1511&subcateg_sort=-1&cat=135 -  si mananca fara probleme...oricum nu am avut probleme cu el niciodata, mananca tot ce ii dau...astept parerea ta despre site si despre produse...

maysa
Hero Member

AIDA

« Reply #19 on: October 29, 2007, 11:54:04 PM »

super merci de link.. il mai viziasem dar nu am observat varianta pt ciobanesc german inainte..si cred ca o sa iau pro plan ..pt ca ii place  si ii merge bine si cu pro plan  si pe aici nu gasesc sa iau un sac decat tot prin comanda..dar asa  macar ma lipesc de cutie de care am mare nevoie.. ( am o mata care cam da atacul la mancarea de caine...  Drac) merci.. si zici ca transportul e gratuit ..mmmm atunci inseamna ca ma scot original... Grin Grin Grin Grin

PRIETENUL este cel care stie totul despre tine si te iubeste la fel
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora