alexsalo
Newbie
|
 |
« on: November 11, 2007, 02:16:46 PM » |
|
Am fost plecat de acasa 2 luni si catelusa mea a fost in grija parintilor mei acum are 5 luni si 13 kg este slaba. care este portia de hrana uscata pe care trebuie sa io dau pe zi sa isi revina. cam care ar fii greutatea optima la varsta ei? Ca supliment de viatamine ii dau SA-37 dat de medic cate 2 pastile pe zii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati v. K
|
 |
« Reply #1 on: November 11, 2007, 02:32:50 PM » |
|
Poate este doar de talie mai mica, nu obligatoriu slaba. Cate spatii intercostale se pot observa? Daca doar 1-2 atunci nu e slaba. Intradevar, in ziua de azi majoritatea puilor de Cg au la varsta ei cel putin 20 kg. Posteaza si o poza cu ea sa vedem cum arata... In privinta hranei uscate..cantitatea variaza in functie de tipul de hrana si calitatea ei. Indicatiile privind cantitatea zilnica le gasesti chiar pe sacul de hrana uscata. De exemplu la Nutro---350-450g/zi dar si la Royal canin, Purina, etc..cantitatile sunt cam aceleasi. Totusi ai grija sa nu ia brusc in greutate.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" Vet'
|
|
|
|
|
alexsalo
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: November 11, 2007, 08:49:29 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maysa
Hero Member

AIDA
|
 |
« Reply #3 on: November 12, 2007, 12:20:57 AM » |
|
din poze nu mi se pare a fi prea slaba mi se pare un pic cam micuta de inaltime ..dar asta nu e neaparat un lucru rau.. cred ca niste poze cu ea in picioare ar fi mai.."relevante" adica s ar vedea mai clar daca e f slaba sau nu .. desi mie sincer nu mi se pare..
|
|
|
|
|
|
PRIETENUL este cel care stie totul despre tine si te iubeste la fel
|
|
|
Metall
Jr. Member

|
 |
« Reply #4 on: November 12, 2007, 05:00:23 PM » |
|
Eu unul i-as da portia prescrisa pe sacii de mancare. Eventual as merge spre limita superioara recomandata de producator. Oricum, nu e bine sa o ingrasi peste noapte, cred ca daca o hranesti cum trebuie si cat trebuie o sa revina in curand la o forma buna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati v. K
|
 |
« Reply #5 on: November 12, 2007, 06:03:08 PM » |
|
Nu pare slaba deloc, e doar mai micuta dar nu trebuie toti sa se inscrie in limita maxima a standardului. E foarte simpatica!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alexsalo
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: November 12, 2007, 09:00:06 PM » |
|
eu nu am luat-o sa o inscriu la vreun concurs, am luat-o pentru ca mi-a placut de ea. Am pus intrebat pentru ca vreau sa o cresc bine sa ne bucuram mult timp cu ea si ea cu noi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maysa
Hero Member

AIDA
|
 |
« Reply #7 on: November 13, 2007, 03:54:59 AM » |
|
atunci parerea mea e ca si Ariana si Metall au dreptate.. ea e super simpatica si atat timp cat o hranesti cum trebuie.. nu cred ca vor exista probleme de acest gen ...in plus cg ul in crestere pare a fi mai slabut.. dar asta nu e o catastrofa sau o gresala de crestere din partea noastra asteapta pana o sa mai creasca si abia atunci sa vezi cum este e foarte greu ca de pui sa ti dai seama cum va fi cand se va incheia cresterea ca isi cam schimba tot ,de la blanita,culoare ,dinti.. inaltime.. va arata f diferit... insa ai grija.. "lupu is schimba paru' da naravu' ba " sanatate multa la amandoi pa pa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
C0smin
|
 |
« Reply #8 on: November 18, 2007, 11:06:24 PM » |
|
hei...u te plangi ca a ta are 13 Kg la 5 luni ( apropo super simpatica "fetita" ta ) a mea la 6 luni si putin are in jur de 15 Kg ! si din poze arata Ok poate avem noi fetite de talie mai mica  ! ca mi-ai adus aminte maine ma duc sa o cantaresc si pe a mea 
|
|
|
|
|
|
Y love my dog beacause she love`s me 2! My dog love`s me beacause y lover her 2!
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati v. K
|
 |
« Reply #9 on: November 18, 2007, 11:11:12 PM » |
|
hei...hei....COsmin, fac pariu ca Sasha a depasit de mult 20 kg! Cel putin in poze arata de vreo 25! Oricum, v-am mai spus...nu toti cresc la fel de repede si in alta ordine de idei, cu cat cresc mai 'temperat" cu atat riscul afectiunilor articulare e mai scazut. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maysa
Hero Member

AIDA
|
 |
« Reply #10 on: November 19, 2007, 12:04:43 AM » |
|
cateaua mea are in jur de 14 kg (4 luni si un pic) si e slabaaaa ca mi a zis cineva azi cand ne plimbam ca ..degeaba ma joc cu ea si o scot la plimbare daca nu i dau sa manance .........  imi venea sa... dar probabil cat sunt in crestere..arata asa mai "firave" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Global Moderator

Nati v. K
|
 |
« Reply #11 on: November 19, 2007, 05:13:59 PM » |
|
stai linistita maysa...sunt destui destepti care considera ca un caine sanatos inseamna un caine gras ca porcul. Degeaba le explici ca daca e prea greu articulatiile se forteaza, etc..cand ei "habar nu are" de nimic  . Si vei mai auzi si ca e paralizat... cu spatele terminat (chiar m-am certat rau de tot cu un bosorog care imi spunea sa nu-l invat eu ca stie el foarte bine, e cu spatele lasat - e paralizat! iar Nati se plimba si-o durea fix in varfu' cozii) , ca-l dor picioarele... nu merita explicatii, crede-ma, m-am obosit si eu degeaba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maysa
Hero Member

AIDA
|
 |
« Reply #12 on: November 19, 2007, 10:25:25 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
C0smin
|
 |
« Reply #13 on: November 23, 2007, 01:13:11 PM » |
|
m am simtit asa mandra cum sa nu te simti mandra mei? doar ii facea complimente "bebe-ului" tau 
|
|
|
|
|
|
Y love my dog beacause she love`s me 2! My dog love`s me beacause y lover her 2!
|
|
|
alexsalo
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: November 25, 2007, 06:09:12 PM » |
|
Uitati alt set de poze cu nebuna noastra http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,1994.msg35448.html#new .Acum nu stiu ce are a facut matreata, a mai avut cand era mai mica dar a disparut (matreata a disparut dupa ce i-am dat mancare gatita pentru ca nu vroia sa mai manance hrana uscata) sa ma ingrijorez sau este normal sa mai faca matreata, poate este de la mancare am trecut-o de 2 saptamani pe mancare uscata exclusiv.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|