Forum ciobanesc german
May 09, 2008, 10:20:25 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Politia Canina Romana  (Read 947 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
alessya1405
Sr. Member

Rick

« on: November 12, 2007, 04:30:54 PM »

Shocked Shocked ce ziceti de asta?
http://www.animale.ro/forum/viewtopic.php?t=16361&highlight=

PS sa mute cineva topicul in alta parte daca nu l-am pus unde trebuie
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« Reply #1 on: November 12, 2007, 05:07:06 PM »

Nu stiu (s-ar putea sa ma insel), dar banuiala mea este ca CDC-ul stie mai multe ....

/later
Dap politia canina

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
KANGDANLIN
Full Member

« Reply #2 on: November 13, 2007, 01:16:07 AM »

astia in loc sa vina cu ceva simplu si la obiect...protectia animalelor....sau ma rog..a cainilor....s-au bagat in ceva ce nici ei singuri nu cred ca inteleg....daca e vb de " politie" asta nu trebuia sa fie in cadrul ministerului de interne...vreun departament ceva?...si sa fie exact pe tema?!
daca vor sa verifice calificarea celor ce lucreaza cu cainii, respectiv dresorii, sau corectitudinea concursurilor...nu era destul ca Ach sa infiinteze un corp de control?
Ce masuri sunt abilitati sa le ia?...ce sanctiuni au dreptul sa aplice?
Parca era vorba ca parlamentul trebuia sa vina cu o lege...?
vad ca scrie ca au dreptul sa avizeze activitatea competitionala....a cui activitate?...
In romania este intr-adevar nevoie de o protectie a animalelor dar nu asa....daca tot n-au idee despre ce trebuie facut, mai bine stateau in banca lor
maysa
Hero Member

"Toate virtutile omului fara viciile sale"

« Reply #3 on: November 13, 2007, 05:16:05 AM »

perfect de acord .. iar le au  extins atributiile.. ca apoi sa aibe acoperire de genu .. au realizari in in domeniul ...cutare cutare..  da prinderea de infractori care chiar maltrateaza animale in scara blocului ... ioc ca de erau ocupati cu altele..+ sa poata cere mai multe fonduri.. deci loc de alte manarii....  pai ce credeati ca se vor schimba lucrurile.. traim in romania iar .. cum sa  primesti spaga sau sa deturnezi fonduri e pricipalul obiectiv   ...

astia in loc sa vina cu ceva simplu si la obiect...protectia animalelor....sau ma rog..a cainilor....s-au bagat in ceva ce nici ei singuri nu cred ca inteleg....daca e vb de " politie" asta nu trebuia sa fie in cadrul ministerului de interne...vreun departament ceva?...si sa fie exact pe tema?!
daca vor sa verifice calificarea celor ce lucreaza cu cainii, respectiv dresorii, sau corectitudinea concursurilor...nu era destul ca Ach sa infiinteze un corp de control?
Ce masuri sunt abilitati sa le ia?...ce sanctiuni au dreptul sa aplice?
Parca era vorba ca parlamentul trebuia sa vina cu o lege...?
vad ca scrie ca au dreptul sa avizeze activitatea competitionala....a cui activitate?...
In romania este intr-adevar nevoie de o protectie a animalelor dar nu asa....daca tot n-au idee despre ce trebuie facut, mai bine stateau in banca lor

If you should die before me, ask if you could bring a friend
alessya1405
Sr. Member

Rick

« Reply #4 on: November 13, 2007, 09:16:12 AM »

Nu stiu (s-ar putea sa ma insel), dar banuiala mea este ca CDC-ul stie mai multe ....

/later
Dap politia canina

Clar stie, ca altfel nu-si permiteau aia sa bage in statut faptul ca asista politia in cautare de persoane cu caini CDC, la fel cum si AChR stie ceva, ca scrie in statut ca e membra AChR....dar nimeni nu explica nimic....
so_lost
Newbie
*

« Reply #5 on: November 13, 2007, 03:20:26 PM »

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,1470.0.html...aici s-a mai discutat despre asta

KANGDANLIN
Full Member

« Reply #6 on: November 13, 2007, 07:21:55 PM »

eu vad ca se cearta membrii CDC acolo intre ei
oricum ar fi...chestia asta ...ONG sau ce o fi el , din punct de vedere juridic e o aberatie.. incepand cu titlu!....
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« Reply #7 on: November 14, 2007, 09:45:30 AM »

Mult zgomot pentru nimic:

COMUNICAT:

Conducerea Asociatiei POLITIA CANINA isi cere scuze in mod public conducerii A.Ch.R. pentru publicarea neavizata a unui alt statut cu referire la Politia Canina si concomitent da urmatoarele dezmintiri:

ASOCIATIA POLITIA CANINA NU ESTE MEMBRU A.Ch.R, C.D.C. SAU D.M.C. SI NICI NU ARE VREUN PROTOCOL INCHEIAT CU ACESTEA.

CONDUCEREA ASOCIATIEI
ALEX GORGA

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
Der Gebrauchshund
Global Moderator

Deutscher Schäferhund

« Reply #8 on: November 14, 2007, 09:46:35 AM »

... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
maysa
Hero Member

"Toate virtutile omului fara viciile sale"

« Reply #9 on: November 14, 2007, 10:44:35 AM »

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing deci  ideea ca tot am dreptate ...   TIPIC ROMANESC....   Laughing Laughing Laughing Laughing

If you should die before me, ask if you could bring a friend
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« Reply #10 on: November 14, 2007, 08:46:47 PM »

Pozitia Oficiala A.Ch.R fata de 'politia canina'

dux
Sr. Member

« Reply #11 on: November 15, 2007, 01:25:56 AM »

bravo .felicitari pentru staff-ul A.Ch.R.
aceasta gaselnita cu infiintarea politiei canine stiu de la cine pleaca.povestea este mai lunguta.acum nu am timp.dar foarte bine ca a.ch.r.-ul le-a dat-o n bot.
bine ar fi ca si parchetul sa intervina fiindca s-a incalcat legea.in constanta deja au aparut masini pe care scrie ,,politia canina''. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora