Vectorash
Newbie
|
 |
« on: December 20, 2007, 06:15:51 PM » |
|
Salut. Am citit in mare posturile de la aceasta sectiune dar parerile sunt asa de impartite incat nu m`am lamurit foarte clar asa ca am sa mai pun si eu vreo 2 intrebari  . Am un cg de 4 luni jumate, pe nume Rex, super scumpel si as vrea sa stiu daca hrana pe care i`o administrez acum este buna. Practic, de mai bine de 2 luni ii dau 3 mese pe zi ( cca. 100-150 grame / masa ) numai Pedegree junior. Ocazional ii mai dau si niste oase, morcovi sau biscuiti asa ca un supliment sau ca desert. Este bine ? am vazut undeva ca teoretic pana la 6 luni sa pastreaza cantitatea asta si dupa 6 luni se dau numai 2 mese pe zi ( cca 200-250 grame / masa ) . Multumesc pentru atentie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kintasha
|
 |
« Reply #1 on: December 20, 2007, 07:25:52 PM » |
|
ideal ar fi sa inlocui in primul rand marca de mancare  pedigree nu e cea mai fericita alegere Bine ai venit la noi!
|
|
|
|
|
|
Hiding in a dream, again...
|
|
|
|
|
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd
|
 |
« Reply #2 on: December 20, 2007, 09:27:51 PM » |
|
In mod cert Pedigree nu e o alegere buna. Ia hana super-premium: Royal Canin, Purina ProPlan, Hill's, HappyDog, etc .... Morcovii da-i rasi, altfel nu-i digera. Biscuitiii sa fie de tip 'popular', sau biscuiti speciali pentru caini. Citeste sectiunea 'Alimentatie', o sa gasesti toate raspunsurile legate de hrana.
|
|
|
|
|
|
darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
|
|
|
|
Kintasha
|
 |
« Reply #3 on: December 20, 2007, 11:51:05 PM » |
|
la cainii mei mare succes are Purina, din toate marcile de mancare de caini incercate (de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe pe care le-am luat).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vectorash
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: December 21, 2007, 01:43:26 PM » |
|
ooki am inteles  . Multumesc pentru sfaturi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maysa
Hero Member

"Toate virtutile omului fara viciile sale"
|
 |
« Reply #5 on: December 22, 2007, 06:38:07 AM » |
|
dupa cate am inteles eu primul semn ca mancarea ii prieste se vede in cantitatea de ...kk pe care o face adica daca mancarea care nu e foarte buna adica nu prea are ce asimila din ea.. face mult ..daca e mancarea buna atunci organismul o asimileaza si cantitatea de kk e mai mica decat cea de ..papa.. asa ca fi atent la cutu cand margeti la plimbare si .. ai sa observi ..plus ca e mult mai energic .. asta asa ca prime semne la schimbarea mancarii apoi pe termen lung diferentele sunt evidente la capitolul.. aspect +sanatate...
|
|
|
|
|
|
If you should die before me, ask if you could bring a friend
|
|
|
|
|
Vectorash
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: December 22, 2007, 03:36:46 PM » |
|
de sapt viitoare trec pe royal canin si am sa fiu mai atent la el sa observ ce schimbari au loc. sper sa ii placa si sa fie bine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kintasha
|
 |
« Reply #7 on: December 23, 2007, 03:25:41 PM » |
|
cum am testat (e drept ca la motani dar presupun ca si la caini e la fel): am luat de la pet shop diverse tipuri de mancare premium - cate 100-200 de grame si le-am dat la bestii. asa ca am vazut ce le "place" mai mult, dupa care am adaptat conform nevoilor lor, ai mei mananca mixt, oase /carne de pui si crontanici. e drept ca nu am (inca ) animale "de rasa" dar ma preocupa sanatatea lor chiar daca-s adunati de pe strazi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magda
Jr. Member

I am happy
|
 |
« Reply #8 on: December 23, 2007, 09:55:12 PM » |
|
Va recomd Arden Grange este fara egal
|
|
|
|
|
|
Cand zeii vor sa te pedepseasca iti indeplinesc dorintele
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #9 on: December 23, 2007, 10:18:38 PM » |
|
Va recomd Arden Grange este fara egal
Subscriu! Am vazut si eu la cainii mei niste schimbari senzationale dupa 2 saptamani de cand le dau Arden Grange.
|
|
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
kagula
Newbie
RAF 7 MONTH - K9 POLICE - CRIMINAL INVESTIGATION-
|
 |
« Reply #10 on: December 24, 2007, 09:04:11 PM » |
|
Ce parere aveti despre hrana concentrata marca "Dican Baby" ? Am auzit ca e foarte proasta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobo29
Jr. Member

|
 |
« Reply #11 on: December 26, 2007, 01:54:47 PM » |
|
Subscriu! Am vazut si eu la cainii mei niste schimbari senzationale dupa 2 saptamani de cand le dau Arden Grange.
Un nr de telefon de unde pot comanda sau afla mai multe despre acest tip de hrana? Mersi
|
|
|
|
|
|
Singurul prieten care te iubeste neconditionat...
|
|
|
|
|
|