Forum ciobanesc german
April 12, 2008, 12:48:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Fortat sa-i schimb tipul de hrana...  (Read 785 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bobo29
Jr. Member
**

« on: January 05, 2008, 12:04:44 AM »

Magnus era obisnuit (si era foarte incantat) cu Royal Canin German Shepherd Junior....dar azi cand am facut comanda pe net, surpriza: operatorul mi-a zis ca nu mai aduce nimeni in Romania acest tip de Royal Sad asa ca sunt fortat sa-l trec pe alt tip de hrana. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa-i cumpar (tot de la Royal Canin nu?). Royal Canin Maxi Junior? Sau ce alt tip de hrana imi recomandati? Multumesc.

P.S. Din fericire mai am vreo 2-3 kg din sacul de Royal. Am inteles ca trebuie sa-i dau cateva saptamani noul tip de hrana combinat cu cel vechi?!

Singurul prieten care te iubeste neconditionat...
maysa
Hero Member

"Toate virtutile omului fara viciile sale"

« Reply #1 on: January 05, 2008, 01:54:49 AM »

dap trebuie sa faci schimbul treptat la fiecare masa introduci mai multe bobite "noi" in cele vechi  asa incat organismul sa se obijnuiasca cu noul tip de hrana
da cred ca asa e cel mai bine daca tot e obijnuit cu royal..  ciudat cu varianta asta  german shepherd  adica numa tu erai clientul acestui tip de hrana la noi?  Undecided

If you should die before me, ask if you could bring a friend
aristotelous
Newbie
*

« Reply #2 on: January 05, 2008, 07:21:38 PM »

am si eu aceeasi problema..nu stiu ce se intampla cu royalul dar se pare ca nu se mai gaseste. daca stie cineva o sursa...
Bobo29
Jr. Member
**

« Reply #3 on: January 06, 2008, 12:48:18 AM »

Maysa tu ce tip de Royal folosesti?

maysa
Hero Member

« Reply #4 on: January 06, 2008, 07:23:37 AM »

maxi .. cel special pt cainii pui de talie mare

crb
Global Moderator

« Reply #5 on: January 06, 2008, 10:06:39 AM »

am si eu aceeasi problema..nu stiu ce se intampla cu royalul dar se pare ca nu se mai gaseste. daca stie cineva o sursa...

..a mai aparut pe nu mai stiu care topic, acum ceva timp, o stire cum ca Royal Canin nu se va mai gasi in RO, pentru nu mai stiu ce motive si / sau perioada de timp ... importatorul pe RO este (era) PROFIPET
razvan
German Shepherd
Administrator

German Shepherd

« Reply #6 on: January 06, 2008, 12:01:39 PM »

Da, am vrut eu sa iau un sac pentru cineva, si mi s-a spus ca nu se mai aduce (de catre niste distribuitori din bucuresti .....) Cel mai sigur este un telefon la Profipet pentru clarificarea situatiei ....

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
Bobo29
Jr. Member
**

« Reply #7 on: January 08, 2008, 12:06:36 PM »

Intr-un sfarsit am mai gasit 3 saci de 14 kg German Shepherd Junior. Macar cateva luni sunt linistit....si din cate am inteles nu vor mai aduce Sad

alessya1405
Sr. Member

Dick

« Reply #8 on: January 08, 2008, 12:13:05 PM »

Nasooooool....si ai mei papa Royal. Cred ca tre' sa scot si eu niste bani de la tescherea si sa "golesc piata"   Undecided
maysa
Hero Member

« Reply #9 on: January 08, 2008, 12:19:29 PM »

eu deja am inceput sa i introduc nutro choice .. deocamdata pot sa zic ca i place ff f f mult .. 
sa fim seriosi sunt destule alte mancaruri de unde putem alege..

alessya1405
Sr. Member

Dick

« Reply #10 on: January 08, 2008, 12:26:42 PM »

Ai dreptate, dar daca le mergea atat de bine cu royal .... chiar nu aveam motive sa li-l schimb. Acum, disparitia de pe piata e unul destul de serios  Grin. Asa e: degeaba as cumpara in nestire, ca tot acolo o sa ajung.... Si parca vad c-o sa petrec ore intregi citind despre diverse sortimente de mancare, sa incerc sa ma hotarasc  Angry, desi si Metall are dreptate - (parca el a zis) ca nu e mare diferenta intre tipurile de mancare (super)premium....
Lady
Jr. Member
**

« Reply #11 on: January 08, 2008, 01:30:13 PM »

Eu am inceput deja sa amestec ce a mai ramas din Royal cu Belcando Junior...deoarece granulele de hrana ale cainelui sunt gustate intotdeauna si de noi, pot afirma ca nu au aceeasi consistenta (Belcando e mai rarefiat, ca sa zic asa), dar sper sa fie nutritive si sa se respecte ce scrie pe sac...pana la urma e produs in Germania...Are in plus de Royal ceva lactate si din cate zic producatorii, ar fi super-super. Ma rog, catelul nu pare sa sufere pana acum dar o sa vad cand ramane decat pe Belcando.
Am extras cateva cuvinte dupa cum urmeaza:
Descriere: O portie consistenta de lapte, foarte multa carne de pasare, oua si peste fac din Belcando Junior o dieta completa care nu doar are gust foarte bun, ci este si foarte sanatoasa.

Beneficii:
-este o reteta speciala pentru cateii tineri din orice rasa;
-continutul moderat de energie previne cresterea rapida si excesiva;
-continutul de minerale este adaptat modelului normal de crestere;
- este usor digerabila datorita continutului ridicat de carne (din proteina totala 75% este proteina animala: 60% din carne de pasare si 15% din carne de peste);
- calitatea inalta a proteinelor din produse de oua si lapte;
- gust delicios datorita branzei, carnii de pasare si pestelui;
- Prolmmun stimuleaza sistemul imunitar si creste rezistenta la imbolnavire;
- lecitina, drojdia de bere si acidul linolic dezvolta o piele sanatoasa si o blana deasa;
- bucatele de marima optima pentru cateii tineri de orice rasa.

Ingrediente:
Carne de pasare deshidratata, porumb, grau, faina de peste, praf din zer de branza, fibre de sfecla, grasimi de pasare, ulei begetal, fosfati de calciu, irimic de grau, oua deshidratate, drojdie de bere, roscova, ficat de pasare hidroizolat, amidon de grau pregelatinizat, clorura de sodiu.

Am rugamintea ca, daca mai foloseste cineva acest tip de hrana sa ne impartaseasca si noua impresii, concluzii, sfaturi. Cu multumiri... Smiley

My sunshine does not come from the skies, it comes from the love in my dog eyes
a_yonny
Sr. Member

« Reply #12 on: January 25, 2008, 04:26:19 PM »

eu deja am inceput sa i introduc nutro choice .. deocamdata pot sa zic ca i place ff f f mult .. 
sa fim seriosi sunt destule alte mancaruri de unde putem alege..

dar ca royal mai greu...... Sad.......cu cainii sensibili la mancare ce facem?........nu poti sa le bagi pe gat orice hrana.......pararea mea !!!!!!!!!!

maysa
Hero Member

« Reply #13 on: January 25, 2008, 07:02:44 PM »

pai ai varianta asta
Pentru caini sensibili si predipusi la probleme digestive 10.5Lei/kg

Nutro adult sensibil(pui &orez)

Special pentru caini cu un stomac sensibil,predispusi la probleme digestive.Noi am orezul cu faina de ovaz,doua surse de fibre ,pentru a intensifica motilitatea digestive si a imbunatatii forma fecalelor.Nutro CHOICE adult sensitive pui si orez este o hrana naturala,extreme de palatabila cu care pot fi hraniti cainii din toate categoriile care prezinta aceasta sensibilitate.

Caracteristici si beneficii;

* Orez si faina de ovaz pentru a imbunatatii functia digestiva
    * Minim 26% carne de pasare deshidratata si minim 26% orez cu bob lung pentru un gust minunat
    * Ajuta la imbunatatirea sistemului digestive
    * Glucosamin si chondroitin,cramizile unui system articular puternic si sanatos

Ingrediente:

Carne de pui deshidratata (min.26%),orez cu bob lung(min.26%),faina de orez grasime de pasare(min.8%),pulpa de sfecla ,ulei de floarea soarelui (min.2.5%)ou deshidratat,varec deshidratat.

Analiza nominala:

Proteina bruta22%,grasime bruta 17%,fibra bruta 2%,cenuse bruta 7,5%,umiditate 9%,calciu 1,4%,fosfor 1,3%

* Adult Sensitive sac.gif (29.86 KB, 300x300 - viewed 3 times.)

robert
Sr. Member

"VOM TEAM DANIRO"

« Reply #14 on: January 25, 2008, 07:36:17 PM »

Eu la caini mei le dau NUTRO CHOICE de mult timp si mi se pare super OK
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora