Forum ciobanesc german
March 13, 2008, 07:04:16 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Poll
Question: ce poate avea?
ii cad dintii? - 0 (0%)
sau este un inceput de jigodie? - 0 (0%)
Total Voters: 0

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: articulatii dureroase  (Read 206 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
heras22000@yahoo.com
Newbie
*

« on: January 06, 2008, 09:52:12 PM »

Am si eu un ciobanesc german de 4 luni si il dor foarte tare articulatiile, de nu mai poate sta nici in picioare. Nu il mai pot scoate nici afara ca plange atunci cand il iau in brate si ii ating picioarele. Cu doua saptamani in urma a avut aceeasi problema,a urmat un tratament cu antibiotice, dupa care se simtea mai bine. Dar acum doua zile, dimineata cand l-am scos afara era bine, alerga, latra ,se juca, iar pe la pranz a cazut apatic, cu febra foarte mare si cu aceste dureri ingrozitoare de picioare, care au revenit. Nu vrea sa manance si nu bea apa,.Am reluat tratamentul, dar nu reactioneaza. Dati-mi un sfat, ca nu mai stiu ce sa-i fac. Va rog
Ariana
Global Moderator

Nati v. K

« Reply #1 on: January 06, 2008, 10:47:50 PM »

Mi se pare ca sufera si de "cadere de calciu", i-ai dat ceva suplimente gen calciu si vitamine vreodata? Este genul de catel care a crescut repede foarte mare si voinic?
de unde esti? Pe ce se bazeaza medicul, inafara de febra, daca ii face tratament cu antibiotice (esti sigur ca sunt antibiotice sau numai asa crezi?)?
Nu mai aveti si alt medic in zona care l-ar putea consulta? Din ce imi povestesti as aborda altfel tratamentul.....

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 Vet'
Ariana
Global Moderator

Nati v. K

« Reply #2 on: January 06, 2008, 10:56:27 PM »

Abia acum am observat poll-ul care nu-si are rostul, no ofence!
jigodia nu intra in calcul la varsta aceasta si mai ales cu semnele clinice pe care le descrii. Intradevar la varsta lui dentitia de lapte incepe procesul de schimbare cu cea definitiva, asadar vei observa ca la inceput se vor schimba incisivii , iar apoi maselele si caninii. In perioada aceasta caderile de calciu sunt mai frecvente - organismul are nevoie de mai mult calciu pentru o "dantura noua" ..de unde si durerile articulare usor de inteles si datorita faptului ca la varsta aceasta catelul este in plina crestere.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 Vet'
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora