Forum ciobanesc german
May 18, 2017, 12:48:51 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: urechi  (Read 5990 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mnealui
Newbie
*

Astor la 6 luni

« on: January 09, 2008, 03:25:40 PM »

va rog sa-mi spuneti la ce varsta sunt urechile complet ridicate. are cinci luni si de cateva zile o urechiusa nu se mai ridica. multumesc.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

www.ciobanescgerman.net

« Reply #1 on: January 09, 2008, 05:29:30 PM »

Vezi aici:
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,941.0.html

Eu NU sunt membru cncg!
Eu SUNT membru ARCG si ma mandresc cu asta!
mnealui
Newbie
*

Astor la 6 luni

« Reply #2 on: January 09, 2008, 08:59:55 PM »

multumesc, vazusem. sper sa fie ok. hrana a fost numai gatita: vita, vitel, manzat, cu orez si arpacas, multe legume (morcov, telina, ardei gras, rosii, etc...), zarzavaturi (leustean, patrunjel, telina) si mere (fierte in mancare si crude adaugate). pentru dantura, oase mari de vita, crude, cu ceva carne pe ele. laptele nu-i place. 20 de zile pastile cu calciu de la veterinar, 10 zile pauza. va deranjez atat pentru ca este un exemplar la care se opreste lumea pe strada si-l admira. voi posta si poze. am mai avut un canadian care a murit de curand la 12 ani dar am uitat cum a fost cu urechile. inca o data, multumesc si sper sa fie ok.
crb
Hero Member

« Reply #3 on: January 09, 2008, 09:49:15 PM »

multumesc, vazusem. sper sa fie ok. hrana a fost numai gatita: vita, vitel, manzat, cu orez si arpacas, multe legume (morcov, telina, ardei gras, rosii, etc...), zarzavaturi (leustean, patrunjel, telina) si mere (fierte in mancare si crude adaugate). pentru dantura, oase mari de vita, crude, cu ceva carne pe ele. laptele nu-i place. 20 de zile pastile cu calciu de la veterinar, 10 zile pauza. va deranjez atat pentru ca este un exemplar la care se opreste lumea pe strada si-l admira. voi posta si poze. am mai avut un canadian care a murit de curand la 12 ani dar am uitat cum a fost cu urechile. inca o data, multumesc si sper sa fie ok.

Am auzit pe la unii crescatori ca nu prea e indicat sa roada oase la varste pina in 12 luni, argumantand ca exista posibilitatea deformarii mandibulei / maxilarului  => defect de muscatura la maturitate ...nu e puntul meu de vedere, doar reproduc din auzite. Personal, nu am avut ocazia sa "testez". Ce parere aveti?  Huh

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
man
Hero Member

www.ausbruch.ro

« Reply #4 on: January 13, 2008, 05:49:53 PM »

Am auzit pe la unii crescatori ca nu prea e indicat sa roada oase la varste pina in 12 luni, argumantand ca exista posibilitatea deformarii mandibulei / maxilarului  => defect de muscatura la maturitate ...nu e puntul meu de vedere, doar reproduc din auzite. Personal, nu am avut ocazia sa "testez". Ce parere aveti?  Huh

personal nu prea cred... nu am auzit. problema ar fi - parere personala - daca le-ar roade mereu pe aceasi parte (a gurii). poate atunci ar putea sa apara ceva in sensul ca mandibula, cand gura este inchisa, sa nu mai "calce" pe maxilar.

eu, atunci cand am dat oase la caini, intotdeauna am dat la cei tineri oase mai moi nu tubulare, mai un cap de stern, mai un varf de omoplat si acestea sparte un bucati nu intregi.
mnealui
Newbie
*

Astor la 6 luni

« Reply #5 on: January 21, 2008, 09:42:45 PM »

Multumesc tuturor!
Sa vedeti acum ce urechi avem! Probabil ca a fost pe perioada schimbarii dintilor...
Asa ca dragi prieteni, daca Doamne fereste nu au alte probleme, nu va faceti griji, ridica ei urechile!
Imi pare rau, momentan, n-am o camera sa va arat niste poze.
mnealui
Newbie
*

Astor la 6 luni

« Reply #6 on: February 06, 2008, 12:45:58 AM »

E...?!
Isi faceau unii griji...
Vedeti ce urechi am?!

* 31ian08.gif (199.91 KB, 500x832 - viewed 310 times.)
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: