diana_D
Newbie
|
 |
« on: January 17, 2008, 10:32:57 PM » |
|
In curand o sa am un puppy, fireste, ciobanesc german, si as dori sa aflu ce fel de perie imi trebuie pt el. La ce interval e recomandat periajul? As putea sa ii ofer acest lucru si zilnic daca e nevoie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diana_D
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: January 18, 2008, 08:51:57 AM » |
|
multumesc mult. De abia astept sa il am acasa  Si, fireste, sa am grija de el.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rapboyhed
Jr. Member

|
 |
« Reply #3 on: April 16, 2008, 08:26:05 PM » |
|
Scolaro peria pe care o folosesti tu este "sensibila" ? Am cumparat diverse tipuri si ma lasa repede. Din poza o vad destul de solida si as dori s`o cumpar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scolaro
|
 |
« Reply #4 on: April 16, 2008, 09:44:46 PM » |
|
Scolaro peria pe care o folosesti tu este "sensibila" ? Am cumparat diverse tipuri si ma lasa repede. Din poza o vad destul de solida si as dori s`o cumpar.
Am avut vreo cinci. Periile sunt solide, saracele, dar daca nu le pui la loc dupa utilizare devin asa: (ultima mea perie)
|
Perie.jpg (77.66 KB, 640x460 - viewed 724 times.)
|
|
|
|
Leader of a screwed-up pack
|
|
|
rapboyhed
Jr. Member

|
 |
« Reply #5 on: April 16, 2008, 09:56:14 PM » |
|
Interesant modelul , cunosc si eu un artist de asta dar il tin departe de perie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #6 on: December 26, 2008, 12:35:05 PM » |
|
am si eu o catelusha de cg cu par mediu-lung de 1 an jumate si nush cat de des trebuie sa o periez(eu as periao zilnic pt ca imi place),nu stiu ce se intampla ca tare mult par lasa si nu mi se pare normal in perioada asta si sunt putin speriat sa nu fie ceva boala pt ca mi se pare cainele perfect(m-a cucerit prin caracterul ce i l-am format)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Canto
Full Member

|
 |
« Reply #7 on: December 26, 2008, 05:06:31 PM » |
|
video despre furminator...
|
|
|
|
|
|
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away...
"The bond with a true dog is as lasting as the ties of this earth can ever be." -Konrad Lorenz
|
|
|
spike07
Hero Member

Maiya
|
 |
« Reply #8 on: December 26, 2008, 06:17:49 PM » |
|
asta e de ras? ca daca o dau pe maiya cu ala ramane cheala 
|
|
|
|
|
|
"If I have any beliefs about immortality, it is that certain dogs I have known will go to heaven, and very, very few persons." -- James Thurber
|
|
|
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA
|
 |
« Reply #9 on: January 02, 2009, 08:18:17 PM » |
|
Lamuriti-ma si pe mine !.. cat par e normal sa lase cg si cam in ce perioade? Desi e frig afara Isa mea cam lasa par! in sensul ca daca se aseaza pe ceva inchis la culoare se vede!  raman multe fire. Ma intreb daca e normal sa lase asa tot timpul pt ca malamutul pe care l-am avut nu lasa par deloc in timpul iernii!. abia in primavara naparlea.
|
|
|
|
|
|
“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #10 on: January 02, 2009, 08:47:09 PM » |
|
Lamuriti-ma si pe mine !.. cat par e normal sa lase cg si cam in ce perioade? Desi e frig afara Isa mea cam lasa par! in sensul ca daca se aseaza pe ceva inchis la culoare se vede!  raman multe fire. Ma intreb daca e normal sa lase asa tot timpul pt ca malamutul pe care l-am avut nu lasa par deloc in timpul iernii!. abia in primavara naparlea. te-ai gandit ca poate fi in calduri?
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA
|
 |
« Reply #11 on: January 02, 2009, 09:01:52 PM » |
|
pai da.. este in calduri!! de-asta ii cade par???
|
|
|
|
|
|
“Prima arta creata de om a fost educatia cainelui, iar fructul acestei arte a fost cucerirea si stapanirea pasnica a intregului pamant”
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #12 on: January 03, 2009, 01:13:25 PM » |
|
pai da.. este in calduri!! de-asta ii cade par???
..si de asta ... se "dezbraca" pentru "racorire".. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cycyca13
Sr. Member

Cecilia & ISA
|
 |
« Reply #13 on: January 03, 2009, 01:47:31 PM » |
|
 sa te cred sau nu!!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #14 on: January 03, 2009, 02:06:32 PM » |
|
 sa te cred sau nu!!? ...intreaba-i pe cei de la care ai luat catelul...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|